Profiteer mee van de groei van Boxx in Nederland

Beleggen in aandelen Boxx.

Binnen de vastgoed sector geeft beleggen in selfstorage tegenwoordig na industriële panden het hoogste rendement. Veel beter dan kantoren, winkels en hotels. Dit zal de komende jaren zo blijven vanwege de blijvende vraag en omdat selfstorage een hele stabiele belegging is (corona en recessieproof). Selfstorage bedrijven worden gewaardeerd tot 18x EBITDA bij 90% bezettingsgraad.

Verhuren van tijdelijke opslagruimte (selfstorage) is een groeimarkt waarin Boxx opslagverhuur een zeer snelgroeiende partij is en nr.3 achter Shurguard en Allsafe in Nederland. Voor de financiering van de groei, verkoopt Boxx aandelen in verschillende Boxx locaties. Met een goed dividendrendement en een exitpremie bij verkoop kan het rendement jaarlijks hoog oplopen.

 

De pluspunten.

  • Hoog rendement op jaarbasis
  • Investeren vanaf €3.000,-
  • Sector in vastgoed met het hoogste rendement
Boxx Deelnemingen.
Aandelen.
  • Voorschot op rendement van 6,5% op jaarbasis
  • Duidelijke visie
  • Stabiele branche
  • Exit strategie
  • Investeren vanaf €3.000-

Waarom beleggen in Boxx aandelen?

   Mooie rendementen

 

   Stabiele branche met voorspelbare groei in bezettingsgraad

 

   Betrouwbaarheid: 40% investeert vaker in Boxx

 

Veelgestelde vragen.

De markt voor MKB obligaties (financiering) is zeer concurrerend met veel aanbiedingen tussen de 7-8% rente. Venture capital bedrijven vragen 20-25% jaarlijks rendement.

Wij hebben ervoor gekozen om ons te onderscheiden door een hogere netto rente te bieden, in plaats van veel te adverteren. Dit is dezelfde strategie voor ons verhuurbedrijf. Meer volume door lagere huurprijzen van opslagunits en garages en het bieden van meer service. Doordat onze obligatieleningen zo sneller worden volgeschreven, is Boxx in staat haar snelle groei vast te houden. Hierdoor zijn de nieuwe opslagverhuurvestigingen sneller op gewenste bezettingsgraad, daardoor ook sneller winstgevend en kunnen we daardoor meer nieuwe locaties openen.

Opslagverhuur is relatief recessieproof. Er komt ook meer vraag bij gedwongen verhuizingen, echtscheidingen etc. Dit hebben we ook gezien in de financiële crisis van 2008.

We moeten enkel letten op storneringen (geen geld op de rekening) van de automatische incasso van de huren. Dit zal de kasstroom kunnen gaan benadelen. Wij hebben voorzorg genomen om een hogere kasbuffer aan te houden.

De verhuur van opslagruimtes (via Boxx on Wheels) is voor 95% particulier. Wij hanteren 1 maand borg, 1 maand vooruitbetaling. Na 80 dagen achterstand wordt de inhoud van de opslagunit openbaar verkocht.

Daarmee hebben we minder last van bedrijven die slechter gaan betalen of failliet gaan welke door de aankomende recessie sneller worden getroffen.

Download hier een uittreksel van het Handelsregister Kamer van Koophandel, locatie Schiedam:

Uittreksel Boxx Opslagverhuur Schiedam BV

Download hier de akte van oprichting stichting obligatiehouders Boxx obligatieleningen:

Akte van oprichting St Obligatiehouders Boxx Obligatieleningen

Download hier ons organisatieschema:

Organigram Boxx Groep 2021

JA, IK HEB INTERESSE IN BOXX AANDELEN.