Is een garage kopen een goede belegging?

Gepubliceerd: 05-08-2022

Een garagebox is veel meer dan alleen een handige opslagruimte. Investeren in een garage als belegging heeft verschillende voordelen op financieel gebied, daarom is het voor veel (beginnende) beleggers zeker een aantrekkelijke investering.

Een aantrekkelijk alternatief voor beleggers

Het gebeurt steeds meer dat mensen hun geld beleggen in een garagebox, onder andere door het dramatisch toenemen van vastgoedprijzen, terwijl de huurprijzen achter blijven. De spaarrentes staan op een all-time low en de overheid heeft het verhuurbeleid verder aangescherpt. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat meer en meer mensen erover denken om hun geld in een garagebox te investeren. In sommige regio's is er zelfs een heuse run ontstaan op garageboxen en aanbieders niet snel genoeg nieuwe garages bij kunnen bouwen. Beleggen in een garage is daarmee een aantrekkelijk alternatief voor het beleggen in vastgoed geworden. Volgens sommige analisten dé beleggingstrend van de afgelopen (en komende) jaren.

Investeren in een garagebox van Boxx Opslag

Ook bij Boxx Opslag merken wij een toename in de interesse om een garagebox te kopen als belegging. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat het comfort is van een eigen garagebox. Uiteraard de extra ruimte en mogelijkheden als het rendement. Op dit moment zijn er zeven Boxx Garageparken waar garages te huur en te koop worden aangeboden. Daarnaast staat er op deze locaties ook een deel in aanbouw, wat betekent dat als er nu geen garage beschikbaar is deze snel vrij zal komen. Al onze boxen zijn voorzien van een luxe Hörmann roldeur, onderhoudsvrij en gesitueerd op een beveiligd park met 24/7 toegangscontrole en beveiliging. Ben jij op zoek naar een goede beleggingskans in garageboxen? Neem dan contact op met een van onze ruimteadviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over onze garages die te koop staan. Daarnaast verhuren wij de garageboxen ook, net als self storage units en mobiele opslagboxen.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk