Werken bij Boxx Opslag? Samen doen, samen groeien, samen beloond worden!

Gepubliceerd: 14-11-2019

Werken bij Boxx Opslag?

5 redenen waarom je écht bij Boxx wil werken:

Boxx Opslag is een jong, dynamisch en toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits speciaal voor de opslag van inboedels; Boxx on Wheels. Bij Boxx hanteren we de volgende kantoorfilosofie: Een prettige en plezierige (thuis)basis creëren waar we samen erg goed productief kunnen zijn. Onze doelstellingen:

 • Hoogste klanttevredenheid
 • Plezier maken
 • Willen presteren en daarvoor goed beloond worden

Wij zijn de startup fase voorbij en na zeer actieve jaren van groei is het tijd voor de volgende stap: Constante groei, kwaliteit en tevredenheid bij klanten en medewerkers. Daarom hebben we onlangs de directie en een kerngroep vervangen voor een nieuw MT die in staat is om ons concept en onze visie om te zetten en Boxx nog succesvoller te maken. Dit samengevat in het programma samen doen, samen groeien en samen delen.

Hoe we dat doen? Door de werknemerstevredenheid, de betekenis van het werk en de flexibiliteit hoog te houden en de werkstress laag te houden. Dit zijn onze 5 pijlers:

 1. Werknemerstevredenheid: Hoe Boxx zijn medewerkers blij houdt met goede voorzieningen en extra’s
 2. Werkstress: Hoe we zorgen voor een lagere werkdruk, ook door eigen ervaringen
 3. Financieel: Hoe we samen doen, samen groeien en samen beloond worden
 4. Samen doen: Hoe Boxx zorgt dat je je belangrijk voelt
 5. Flexibiliteit: hoe het bedrijf omgaat met werkschema’s en werkplekken

Vandaar dat we ook een kantoor 3.0 aan het bouwen zijn in Amsterdam Sloterdijk met diverse satelliet werk- en vergaderplekken, dicht bij onze medewerkers in de buurt.

1. Hoe Boxx zijn werknemers tevreden houdt

We hebben voor de volgende fase onderzoek gedaan naar organisaties die écht geven om hun mensen, succesvol zijn en extra goed zijn voor hun klanten. Klanttevredenheid is bij Boxx het hoogste doel. Vandaar het programma “Fucking Happy Customers” welke we onlangs hebben geïntroduceerd. Er is vooral bij de onderzochte organisaties gekeken naar redenen waarom mensen met succes hun werk uitvoeren en loyaal blijven aan het bedrijf.

Boxx heeft als gevolg hiervan fantastische secundaire voorwaarden en een basis voor een aangename bedrijfscultuur. Wij begrijpen dat we alleen kunnen voortbestaan en kunnen groeien als de werknemers gelukkig zijn.

Als je gaat werken bij Boxx kun je het volgende verwachten:

 • Gratis lunch (evt. ook diner als je in de avond wilt overwerken), gezonde drankjes en snacks. Maar ook goede Nespresso koffie en een zeer goede selectie thee.
 • Vervoerskostenvergoeding tussen huis en werk (incl. fietsen bij station voor als je met het OV komt)
 • Gratis parkeren bij het Amsterdam Sloterdijk HK
 • Massages op het werk indien gewenst
 • Sportschool abonnement behoort tot de mogelijkheden
 • Videogames, tafelvoetbal en tafeltennis voor ontspanning
 • Stilte en concentratie werkplekken
 • Rustplekken en hoekjes
 • Goed zonnig dakterras
 • Bureaus met sta mogelijkheden
 • Overal daglicht en ruim voldoende planten
 • Maandelijks een feestje incl. hapjes en drankjes.
 • Jaarlijkse Boxx BBQ
 • Boxx Nieuwjaarsborrel met partners, klanten en leveranciers.

Omdat we allen gek zijn van auto’s, racen en Formule 1, mag je ook het volgende verwachten:

 • 2x per jaar race. Dag op Zandvoort, ook voor partners, zelf rijden
 • 1x per jaar F1 feest op kantoor, live kijken met extra's
 • 1x per jaar Boxx kartavond met wisseltrofee en fantastische prijzen
 • Race simulatoren op kantoor

Alle talenten zijn populair en zeker in deze tijd ook populair. Wanneer je deze binnen je bedrijf kunt houden, is dat veel waard.

2. Hoe Boxx omgaat met werk gerelateerde stress

Er wordt veel gevraagd van werknemers bij groeibedrijven — bij Boxx is dat niet anders. Werk gerelateerde stress is één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen, ook in Nederland: zo’n 1 miljoen Nederlanders hebben last van burn-out-klachten. Vanwege de verhoogde kans op werkstress zijn de voorwaarden van Boxx, benoemd in het kopje hierboven, gericht op stressverlaging. We hebben dat ook zelf ervaren in de organisatie. Van werknemers tot directie. Vandaar dat we hier serieus mee omgaan.

Boxx stressmanagementtechnieken

Toch zijn de secundaire voorwaarden niet genoeg om het stressniveau ver omlaag te brengen. Om die reden geeft het bedrijf zijn werknemers de mogelijkheid speciale mindfulness-cursussen te volgen. Daarnaast mag je 2 dagen per jaar werken aan een goed doel en mag je elk jaar een cursus volgen; zowel voor je persoonlijke ontwikkeling als ter bevordering van je inzetbare competenties.

3. Financieel: Hoe we samen groeien en samen beloond worden

Verhuren van opslagruimte is een goede business. Er is veel vraag naar en de marges zijn goed.

 • Pensioen
 • Goed salaris, 28 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen
 • Bonusplan met mogelijkheid tot 13e en 14e maandsalaris.
 • 5-jarig groei doel. Beloning tot 12 maandsalarissen
 • Doorgroei mogelijkheid tot partnerschap (met aandelenopties)
 • Afhankelijk van de functie behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden

4. Hoe Boxx zorgt dat je betekenis in je werk vindt.
Je bent onderdeel en jouw mening telt

Binnen Boxx is het employee engagement hoog. Dat mag ook wel: Het bedrijf ziet namelijk zijn werknemers als zijn belangrijkste kracht. Als werknemer bij Boxx ben je geen machine, maar een mens. Zo luistert Boxx écht naar zijn werknemers. Per kwartaal organiseren we een Q&A met directie en aandeelhouders waarbij ook de inbreng van alle werknemers wordt verwacht.

 • Hoe kunnen we nog beter verhuren
 • Hoe we nog beter de organisatie voor je kunnen laten werken

Daarnaast heb je inbreng en invloed op onze belangrijkste programma: “Fucking Happy Customers”.

Voor een werknemer is het belangrijkste dat zijn of haar werk wordt gewaardeerd binnen het bedrijf. Samen met de prettige arbeidsvoorwaarden draagt dit stevig bij aan de betrokkenheid van werknemers.

5. Flexibiliteit: Hoe Boxx omgaat met werkschema’s

Onderzoek laat zien dat wanneer je werknemers meer vrijheid geeft, ze harder — en beter! — willen werken. Boxx is ook flexibiliteit. Het bedrijf snapt dat mensen niet 8 uur per dag productief en creatief kunnen zijn. Je moet hard werken, maar je krijgt ook de tijd om te ontspannen. Het is binnen het bedrijf niet vreemd dat werknemers onder werktijd sporten of gamen. Een doordachte inrichting zorgt er bij Boxx voor dat het niet voelt alsof je op kantoor bent, maar alsof je thuis bent. Ook denken we mee in flexibele werktijden of roosters (logistiek) om voor jou de optimale work-life balance te realiseren. Verder werken we eraan om naast ons HK op de toplocatie Amsterdam Sloterdijk flexplekken op onze locaties in Utrecht, Breukelen, Amsterdam Zuidoost en binnenkort in Purmerend en Almere te realiseren.

Vrij=Vrij

Boxx-werknemers zijn niet 24/7 met hun baan bezig. Werktijd is werktijd, wanneer je vrij bent hoor je je bezig te houden met je familie en vrienden. Teresa Amabile, professor aan Harvard Business School, zegt: “In meer dan 30 jaar onderzoek heb ik ontdekt dat mensen het meest creatief zijn wanneer ze door het werk zelf gemotiveerd worden.”

Oftewel: als je je werk leuk vindt, ga je beter werken, ben je gelukkiger, loyaler en productiever. Dat is wat we bedoelen met samen doen, samen groeien en samen delen.

Verder staat Boxx bekend om zijn uitdagingen, bonussen en communicatie.

Steek jij graag je handen uit de mouwen? En ga je graag uitdagingen aan? Dan pas jij perfect binnen onze bedrijfscultuur! Ons team legt de lat graag hoog en zet zich daar graag 100% voor in. Heb jij goede ideeën die een bijdrage leveren aan onze groeidoelstellingen? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet. Bekijk hier onze actuele vacatures. Staat jouw specifieke vacature er niet tussen? Maar denk je wel van waarde te kunnen zijn binnen Boxx Opslag? Stuur dan een open sollicitatie, wij staan altijd open voor mensen met goede ideeën.

- Erwin Fleer
Directeur Boxx Opslagverhuur

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Werken bij