Verplaatsbare opslagruimte voor de deur.

Boxx on Wheels is de unieke full-service oplossing, waarbij verhuizen en opslag gecombineerd wordt. Deze service bestaat uit opslag, transport en een hulp voor verhuizen. De Boxx on Wheels is een verplaatsbare opslagruimte die voor de deur wordt gereden. Het is goedkoper dan self-storage en het bespaart een hoop gedoe, want wie heeft er nou zin om zelf met zijn inboedel te sjouwen? Het verhuizen en de opslag van je inboedel was nog nooit zo makkelijk.

Boxx on Wheels

Boxx on Wheels biedt verhuizen en opslag in één. Wij rijden een verplaatsbare opslagruimte voor de deur en laden je inboedel ook nog eens gratis in. Het voordeel is dat je inboedel slechts één keer in en uitgepakt wordt, waardoor de kans op beschadigingen tijdens de opslag beperkt wordt. Je hoeft zelf geen aanhanger meer te regelen en ook scheelt het je heen en weer rijden naar de opslagvestiging. Kortom, Boxx on Wheels scheelt stress, maar je bespaart ook tijd en geld.

De opslag vindt plaats in onze speciale verplaatsbare opslagruimte genaamd Boxx on Wheels. Deze opslagbox wordt opgeslagen op onze goed beveiligde locatie bij jou in de buurt. De verplaatsbare opslagruimte is speciaal ontworpen door Boxx Opslag en speciaal voor de opslag van inboedels. De opslagbox wordt afgesloten met eigen slot. Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van je inboedel is de vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale verplaatsbare opslagruimtes tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan de standaard self storage units.

Huur opslagruimte inclusief gratis ophaalservice

 

WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS* VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JOUW SPULLEN IS OP AFSPRAAK MOGELIJK
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN

Boxx on Wheels vestigingen.

Niemand wil sjouwen met grote zware inboedels. Speciaal daarvoor is Boxx on Wheels in het leven geroepen. Hierbij worden opslag en verhuizen gecombineerd. De opslagbox wordt gratis* voor de deur gereden en onze verhuishulp helpt je gratis de opslagbox in te pakken. Daarna wordt de verplaatsbare opslagruimte naar één van onze goed beveiligde vestigingen gebracht voor opslag.

Delft

Markt 80
2611 GW Delft

Rijswijk

Prins Johan Friso Promenade 47
2284 DH Rijswijk

Capelle aan den IJssel

Rivierweg 111
2903 AR Capelle aan den IJssel

Schiedam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Rotterdam Zuid

Coolsingel 105
3012 AG Rotterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Wormerveer

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Waarom kiezen voor Boxx on Wheels? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden (binnen de steden met Boxx-vestiging)
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand-, inbraak- en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Op zoek naar opslagruimte? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Naast Boxx on Wheels kun je bij ons terecht voor een standaard opslagbox (self-storage), mini opslagbox en verkopen en verhuren we grote garages.

De beste opslag oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies, zodat je alleen betaalt wat je nodig hebt. Wij bieden diverse opslagruimte die aansluiten op iedere opslagbehoefte. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze 24/7 beveiligde locaties bij jou in de buurt. Schoon, droog en als huurder heb je altijd makkelijk toegang.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.