Boxx on Wheels.

Verhuizen en opslag in één.

Boxx on Wheels is de unieke full-service oplossing, waarbij verhuizen en opslag op een ideale manier gecombineerd wordt. Deze full-service oplossing bestaat uit opslag, transport en een hulp voor verhuizen. De Boxx on Wheels is een verplaatsbare opslagruimte die voor de deur wordt gereden. Het is goedkoper dan self-storage en het bespaart je ook nog eens een hoop gedoe, want wie heeft er nou zin om zelf met zijn inboedel te sjouwen? Het verhuizen en de opslag van je inboedel was nog nooit zo makkelijk.

Verplaatsbare opslagruimte voor de deur
Boxx On Wheels betekent verhuizen en opslag in één. Wij rijden een verplaatsbare opslagruimte voor de deur en vervolgens laden we je inboedel ook nog eens gratis in de opslag. Zo hoef je zelf geen aanhanger meer te regelen en hoef je ook niet op en neer naar de opslagvestiging te rijden. Je inboedel wordt tijdens het verhuizen direct veilig opgeborgen in de opslag. Hierdoor worden tijdens het verhuizen je spullen slechts één keer in en uitgepakt, waardoor de kans op beschadigingen tijdens de opslag beperkt wordt. Kortom, Boxx on Wheels scheelt een hoop stress tijdens het verhuizen, maar ook bespaart dit type opslag tijd en geld.

De opslag van jouw spullen vindt plaats in onze speciale verplaatsbare opslagruimte. Deze zogenoemde Boxx on Wheels wordt opgeslagen op onze goed beveiligde vestiging bij jou in de buurt. De verplaatsbare opslagruimte is speciaal ontworpen door Boxx Opslag en speciaal voor de opslag van inboedels. De Boxx on Wheels wordt afgesloten met een eigen slot. Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van je inboedel is de vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale verplaatsbare opslagruimtes tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan de standaard self storage units.

WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS* VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JOUW SPULLEN IS OP AFSPRAAK MOGELIJK
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN

Tarieven en formaten van Boxx on Wheels.

Alle tarieven zijn per 4 weken inclusief BTW en per week te verlengen. De verplaatsbare opslagruimte wordt gratis voor je deur gereden en is inclusief verhuishulp bij het inladen van de opslagunit en bij een minimale huurperiode van 12 weken. Kortom, kies je voor Boxx on Wheels dan profiteer je van verhuizen en opslag in één.

Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Of staat het formaat van de opslagruimte waar je naar op zoek bent er niet tussen? Maak dan gebruik van onze ruimtecalcultor, want de praktijk wijst uit dat je vaak minder ruimte nodig hebt dan je van te voren dacht. Kom je er alsnog niet uit? Geen probleem, de opslagadviseurs van Boxx Opslag helpen je graag. Wij zijn 7 dagen per week tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar. Bij Boxx Opslag huur je nooit meer ruimte dan nodig is. Een opslagbox is per week te huur en alle prijzen zijn zonder extra verplichte kosten.

Het goedkoopste huur je op onze vestigingen in Rotterdam en Breukelen. Hier huur je 5m2 al vanaf €19,75 per week!

Formaat in m³Formaat in m²Geschikt voorPrijs per weekPrijs per 4 wekenActieGratis bus
10 5 De inhoud van een studio of max. 100 verhuisdozen €22,25 €89 N.v.t Offerte
11.25 5.6 Extra hoge unit: Geschikt voor hoge meubels zoals kasten, de inhoud van een studio of max. 112 verhuisdozen €29,75 €119 N.v.t Offerte
15 7.5 De inhoud van een 2 kamer woning met een normale bank of max. 150 verhuisdozen €33,50 €134 N.v.t Offerte
15 7.5 Extra brede unit: geschikt voor grote, brede meubels, de inhoud van een 2 kamer woning of 150 kleine verhuisdozen €37,25 €149 N.v.t Offerte
20 10 De inhoud van een 3 kamer woning, kleine garage of max. 200 verhuisdozen €44,50 €178 N.v.t Offerte
25 12.5 De inhoud van een eengezinswoning of max. 250 verhuisdozen €55,75 €223 N.v.t Offerte
30 15 De inhoud van een 4 kamer woning of max. 300 kleine verhuisdozen €66,75 €267 N.v.t Offerte

Boxx on Wheels vestigingen .

Niemand zit te wachten op gesjouw met een grote en zware inboedel. Speciaal daarvoor is de Boxx on Wheels in het leven geroepen. Hierbij zijn opslag en verhuizen gelijk samen geregeld. De opslagbox wordt gratis* voor je deur gereden en onze verhuishulpen help je gratis de opslagbox in te pakken. Daarna wordt de verplaatsbare opslagruimte naar één van onze goed beveiligde vestigingen gebracht voor opslag. Hieronder zie je een overzicht met Boxx on Wheels vestigingen. Het goedkoopste huur je in onze vestigingen in Rotterdam en Breukelen.

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Rotterdam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Wormerveer

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Waarom kiezen voor Boxx on Wheels? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Verhuislift mogelijk voor etagewoning voor slechts €150,- met een extra verhuishulp
 • Extra grote items kunnen wij los opslaan, prijs op aanvraag
 • Verhuisdekens beschikbaar voor €3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen
 • Bij afleveren zelf doen vanaf €69,-, bij afleveren wij doen vanaf €99,-

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag biedt opslagruimtes in vele soorten en formaten. Standaard OpslagBoxxen (self storage), mobiele opslagunits die voor je deur worden gereden en de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er geen administratiekosten.

De beste oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden die aansluiten bij iedere opslagbehoefte. Zo hebben wij standaard OpslagBoxxen (self storage), unieke verplaatsbare InboedelBoxxen speciaal voor de opslag van inboedel en grote en luxe garages. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locaties. Schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Veel goedkoper | gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp en lift. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.