FAQ

Veelgestelde vragen

Helpen jullie met verhuizen?

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor verhuizingen. Zo hebben wij de optie van alleen het transport waarbij u zelf het laden/lossen verzorgt thuis voor uw deur of er is de mogelijkheid van het inhuren van extra verhuishulpen om het sjouwwerk (geheel of gedeeltelijk) te verzorgen. Wilt u liever de complete verhuizing uitbesteden dan kan dat natuurlijk ook.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Kunnen jullie tussentijds de huurprijs veranderen?

Als u uw huurcontract getekend heeft, huurt u zolang u wilt voor die prijs. Wij zullen (in tegenstelling tot concurrenten) nooit de huurprijs veranderen. Wel kan er jaarlijks een inflatiecorrectie worden toegepast op basis van de consumentenprijsindex. Hierover wordt u vooraf geïnformeerd.

Zijn er ook bijkomende kosten bij het huren van een opslagruimte?

Slot

Op uw opslagunit gaat een hangslot. Wij bieden deze aan voor € 12,50 per stuk. U bent overigens niet verplicht om deze bij ons af te nemen. Heeft u zelf nog een slotje thuis liggen of wilt u er elders eentje kopen dan kan dat natuurlijk ook. Vergeet deze dan niet mee te nemen als u de unit komt vullen!

 

Verzekering

Voor particuliere huurders bieden wij een secundaire verzekering aan tot € 2.000,- per opslagunit. Wij adviseren echter altijd een primaire verzekering af te sluiten voor de opgeslagen spullen.

Huurt u korter dan 3 maanden en heeft u thuis een inboedelverzekering? Neem dan contact op met uw verzekeraar omdat de opslagruimte dan in veel gevallen binnen uw dekking valt!

 

Borg

Voor de gehuurde opslagruimte betaalt u een borg. Deze borg krijgt u echter na afloop van het huurcontract gewoon weer terug bij correcte oplevering van de opslagunit.

 

Transport

Bij de Boxx on Wheels heeft u de mogelijkheid dat wij de opslagunit bij u voor de deur komen rijden zodat u thuis de opslagruimte kunt inladen en zelf geen vervoer hoeft te regelen. De kosten voor deze service zijn o.a. afhankelijk van het ophaaladres en eventuele kortingsacties (Nu tijdelijk zelfs gratis ophalen!).

Neem contact met ons op voor de actuele prijzen of een passende aanbieding!

Hoe kan ik betalen?

De betalingen gaan per automatische incasso. De eerste factuur dient echter zelf overgemaakt te worden. Hiervoor krijgt u een email met betalingsinstructie.

Moet ik persoonlijk langskomen om te kunnen huren?

Nee, dit is niet noodzakelijk, maar het mag natuurlijk altijd! Via onze website kunt u een huurcontract afsluiten en krijgt u uw persoonlijke toegangscode toegestuurd.

Vestigingen zonder receptie?

Onze opslaglocaties hebben geen eigen receptie. Wel is er een centrale receptie binnen de regio welke 7 dagen per week van 08.00-22.00 uur bereikbaar is en voor noodgevallen 24 uur per dag. U kunt natuurlijk altijd bellen voor advies of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

0900-2699837

Wat mag er (niet) worden opgeslagen?

U kunt bijna alles bij ons opslaan. Wat niet mag worden opgeslagen is:

  • Voedsel en bederfelijke producten
  • Levende goederen, zoals dieren en planten
  • Verboden en/of illegale goederen, zoals (vuur)wapens en drugs
  • Toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, inclusief alle gevaarlijke bereidingen en afvalstoffen.
  • Oftewel wat niet van de brandweer, politie en/of gemeente mag, mag ook niet bij ons.

Ik kom er achter dat ik toch meer/minder spullen wil opslaan dan ik in eerste instantie dacht. Kan ik nog veranderen naar een grotere/kleinere unit?

Natuurlijk. U kunt altijd wisselen naar een grotere of kleinere opslagruimte, ook tussendoor. Dit is uiteraard zonder extra kosten.

Hoe weet ik welk formaat ik nodig heb?

U kunt een schatting maken door onze ruimtecalculator in te vullen of ons bellen zodat wij een goed advies kunnen geven. Ook kunt u natuurlijk altijd even langskomen op één van onze vestigingen om de verschillende opslagruimtes te bekijken.

Hoe groot is de Boxx on Wheels?

De Boxx on Wheels is beschikbaar per 5m³. Dit wil zeggen, de formaten 5m³, 10m³, 15m³, 20m³, enz.

Hoe groot zijn de Self Storage units?

Wij hebben de Self Storage units in verschillende formaten en door deze te combineren is bijna ieder formaat mogelijk. Wij hebben het grootste assortiment (kleine) opslagruimtes per locatie, al vanaf 1m³.

Wat is het verschil tussen een Self Storage unit en de Boxx on Wheels?

Een opslagvraag is nooit hetzelfde. De een wil continu bij de opslagruimte komen, bijvoorbeeld een winkelier die zijn voorraad heeft opgeslagen, maar de ander hoeft er vrijwel nooit bij. Tijdens een verbouwing hoeft u immers niet dagelijks uw bankstel te bekijken dat u opgeslagen hebt. Dus waarom zou de oplossing dan wel hetzelfde zijn voor alle verschillende opslagvragen? Om die reden hebben wij de opslagruimte onderverdeeld in verschillende typen.

Onze Self Storage is een standaard opslagruimte met 7 dagen per week toegang door middel van uw eigen persoonlijke toegangscode. Ideaal om te gebruiken als berging of bedrijfsopslag, kortom wanneer u vaak bij uw spullen wilt zijn.
Voor spullen waar u minder vaak bij hoeft te komen hebben wij de Boxx on Wheels, onze meest voordelige slimste vorm van opslag: opslagruimte huren en verhuizing in 1!. Wij komen met de opslagunit bij u voor de deur rijden zodat u thuis de opslagruimte kunt in laden. Geen gedoe meer met busjes huren en u bent ook geen hele dag meer aan het verhuizen. Handig voor u, maar zeker ook voor degenen die u mee helpen! Bovendien is deze unit door de slimmere indeling met gemak gemiddeld 30% goedkoper dan standaard self-storage units. Deze zijn namelijk veel hoger, waardoor niet alle opslagruimte goed gebruikt kan worden. Daar heeft u bij de Boxx on Wheels geen last van.
Wilt u de spullen toch zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de Boxx on Wheels? Dat kan natuurlijk ook. U kunt de opslagruimte dan direct in- en uitladen naast uw auto! Bovendien krijgt u nog een flinke korting op uw huurprijs!

Natuurlijk is het ook mogelijk een combinatie te maken. Zo profiteert u van alle voordelen!

Wat houdt beveiligde opslag in?

Onze vestigingen worden bewaakt door beveiligingscamera’s, alarm en beveiligingsbedrijf Securitas. Uw eigen opslagruimte wordt afgesloten met uw eigen slot, waarvan alleen u de code of sleutel van heeft.

Wat is self storage?

Self Storage is letterlijk vertaald ‘zelf opslag’, ook wel bekend als mini-opslag. Self storage biedt tijdelijke of permanente opslagruimtes op maat aan zowel particulieren als bedrijven.

Zijn mijn spullen ook verzekerd die ik opsla?

Ja, uw spullen zijn tot € 2.000,- bij ons verzekerd. Het betreft hier een secundaire verzekering: indien u een eigen (inboedel)verzekering heeft is dat de primaire verzekering en dient u bij schade eerst die aan te spreken. Bij de meeste inboedelverzekeringen zijn uw spullen voor maximaal 3 maanden meeverzekerd als die elders (zoals bij Boxx) liggen opgeslagen. Kennisgeving dat uw spullen ergens anders opgeslagen liggen dan bij u thuis volstaat vaak om het onder uw eigen verzekering gedekt te laten zijn. Wij adviseren daarom altijd om even contact op te nemen met de eigen verzekeraar.

Ik ben mijn toegangscode kwijt. Hoe kan ik een nieuwe krijgen?

Neem voor een nieuwe toegangscode contact met ons op en wij zullen u verder helpen.

Waar zijn jullie gevestigd?

Momenteel hebben wij 10 vestigingen in: Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Amstel, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Via het hoofdmenu kun je de pagina’s van alle vestigingen bezoeken.

Ik zie dat de factuurperiode 4 weken is en niet per maand, waarom is dit?

Vanwege mogelijkheid om per week te huren, hanteren wij ook een wekelijkse prijs. De factuurperiode is daarom standaard per 4 weken en niet per maand. U heeft ook de mogelijkheid om per week te laten factureren en u kunt per week opzeggen.

Wat is de opzegtermijn van een huurcontract?

De opzegtermijn bij Boxx Opslagverhuur is één week.

Is het mogelijk om per week te huren?

Ja, dit is mogelijk. Bij Boxx Opslagverhuur kunt voor korte en langere tijd huren, zelfs voor één week.