FAQ

Veelgestelde vragen

Welke opslagmogelijkheden bieden jullie?

Wij bieden self storage, Boxx on Wheels, verhuisdiensten, mobiele opslagunits en de verhuur en verkoop van grote luxe garages.

Self storage

Onze self storage zijn vaste opslagunits op een vestiging bij jou in de buurt. 7 dagen per week heb jij van 6.00 uur tot 23.00 uur toegang tot de opslagunits middels jouw mobiele telefoonnummer. Ideaal om te gebruiken als verlengde van je zonder, berging of bedrijfs-opslag.

Boxx on Wheels

Boxx On Wheels is onze meest voordelige én slimste vorm van opslag. Wij komen met de opslagunit voor deur rijden zodat je zelf de opslagunit vanuit huis in- of uit kunt laden. Geen gedoe meer met busjes huren en je bent ook geen hele dag meer aan het verhuizen. Ga je voor gemak? Kies dan voor onze verhuishulp die de opslagunit voor jou in-en uitpakken. Meer informatie op www.boxxonwheels.nl

Verhuisdiensten

Boxx on Wheels is uitermate geschikt als je gaat verhuizen. Wij komen op het oude adres voor je deur rijden en, na opslag, leveren wij jouw spullen weer af op het nieuwe adres. Jij kunt zelf de opslagunit in/uitpakken of je laat dat over aan ons. Met onze verhuishulpen (optioneel met verhuislift) wordt de opslagunit voor jou in- of uitgepakt. Meer informatie op www.boxxonwheels.nl

Mobiele opslagunits

Wil je de spullen zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de unieke Boxx on Wheels units? Dat kan natuurlijk ook. Dan zetten wij de opslagunit voor je klaar bij de ingang van onze vestigingen en kun je de opslagunit direct in- en uitladen naast je auto. Bovendien krijg je nog een flinke korting op je huurprijs!

Garages

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt. Meer informatie op www.boxx-garageparken.nl

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij staan 7 dagen per week van 9.00 – 21.00 voor je klaar. Je kunt ons telefonisch
bereiken op 020-26223534 of via verhuur@boxx.nl. Onze self storage vestigingen
zijn dagelijk geopend van 6.00 – 23.00. 24h toegang is in overleg mogelijk.

Helpen jullie met verhuizen?

Ja, wij kunnen je helpen met verhuizen. Met onze Boxx on Wheels service rijden wij de oplagunit gratis* voor je deur. Zo kunnen wij jouw spullen ophalen bij het oude adres en, na opslag, leveren op het nieuwe adres. Jij kunt zelf de opslagunit in/uitpakken of je laat dat over aan ons. Met onze verhuishulpen (optioneel met verhuislift) wordt de opslagunit voor jou in- of uitgepakt.

Kunnen jullie tussentijds de huurprijs veranderen?

Nee. In tegenstelling tot onze concurrenten veranderen wij tussendoor nooit de huurprijs. Wel kan er jaarlijks een inflatiecorrectie worden toegepast op basis van de consumentenprijsindex. Hierover word je vooraf geïnformeerd.

Zijn er ook bijkomende kosten bij het huren van een opslagruimte?

Slot

Op je opslagunit gaat een hangslot (verplicht). Wij bieden deze aan voor € 12,50 per stuk. Je bent niet verplicht om deze bij ons af te nemen. Heb je zelf nog een slot thuis liggen, of wil je er elders eentje kopen dan kan dat ook. Vergeet deze niet mee te nemen als je de opslagunit komt vullen. Let op: de diameter van de beugel mag niet dikker zijn dan 6 millimeter

Borg

Voor de gehuurde opslagruimte betaal je een borg. Bij correcte oplevering van de opslagunit krijg je deze borg na afloop van het huurcontract gewoon weer terug.

Transport

Met de Boxx on Wheels komen wij de opslagunit voor je deur rijden. De transportkosten voor deze service zijn o.a. afhankelijk van het ophaaladres, datum en eventuele kortingsacties (Nu tijdelijk gratis ophalen!). Neem contact met ons op voor de actuele prijzen of een passende aanbieding.

 

Hoe kan ik betalen?

De betalingen gaan per automatische incasso. De eerste factuur dient echter zelf overgemaakt te worden. Hiervoor krijg je een email met betalingslink. De eerste betaling verloopt via i-Deal.

Moet ik persoonlijk langskomen om te kunnen huren?

Nee. Alles wordt digitaal geregeld. Het contract kun je digitaal ondertekenen en terugsturen. Zodra wij het ondertekende contract hebben ontvangen, en de eerste betaling is voldaan, krijg je van ons een persoonlijke toegangsinstructie per e-mail toegestuurd. Hiermee heb jij toegang tot de vestiging. Heb je vragen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op per e-mail: verhuur@boxx.nl of bel ons op 020-2623534.

Vestigingen zonder receptie?

Nee. Alles wordt digitaal geregeld. Het contract kun je digitaal ondertekenen en terugsturen. Zodra wij het ondertekende contract hebben ontvangen, en de eerste betaling is voldaan, krijg je van ons een persoonlijke toegangsinstructie per e-mail toegestuurd. Hiermee heb jij toegang tot de vestiging. Heb je vragen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op per e-mail: verhuur@boxx.nl of bel ons op 020-2623534.

Je kan bijna alles bij ons opslaan. Wat niet mag worden opgeslagen zijn:

Voedsel en bederfelijke producten

Levende goederen, zoals dieren en planten

Verboden en/of illegale goederen, zoals (vuur)wapens en drugs

Toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, inclusief alle gevaarlijke bereidingen en afvalstoffen.

Oftewel, wat niet van de brandweer, politie en/of gemeente mag, mag ook niet bij ons.

Ik kom er achter dat ik toch meer/minder spullen wil opslaan dan ik in eerste instantie dacht. Kan ik nog veranderen naar een grotere/kleinere unit?

Ja. Je kunt altijd wisselen naar een grotere of kleinere opslagunit, ook tussendoor, mits beschikbaar. Dit is uiteraard zonder extra kosten.

Hoe weet ik welk formaat ik nodig heb?

Je kunt zelf een inschatting maken door onze ruimtecalculator in te vullen. Voor persoonlijk advies staan wij zeven dagen per week van 9:00 tot 21:00 voor je klaar. Ook kun je altijd langskomen op één van onze vestigingen om de verschillende opslagruimtes te bekijken.

Hoe groot is de Boxx on Wheels opslagunit?

Binnenmaten:

5m3

Breedte: 1,06m

Hoogte: 2,00m

Diepte: 2,06m

Deur: 87,5x194cm

10m3

Breedte: 2,20m

Hoogte: 2,00m

Diepte: 2,06m

Deur: 117,5x194cm

Heb je extra grote of hoge spullen? Vermeld dit dan bij jouw aanvraag.

Hoe groot zijn de self storage units?

Wij hebben verschillende formaten self storage. Afhankelijk van de vestiging hebben wij opslagunits van 1m³ tot 30m³ beschikbaar.

Wat is het verschil tussen een self storage unit en de Boxx on Wheels?

Een opslag-vraag is nooit hetzelfde. De één wil regelmatig bij de opslagruimte komen, bijvoorbeeld een winkelier die zijn voorraad heeft opgeslagen, terwijl de ander er vrijwel nooit bij hoeft. Tijdens een verbouwing hoef je immers niet dagelijks je bankstel te bekijken dat opgeslagen ligt. Iedere opslagbehoefte is anders.  Daarom bieden we verschillende mogelijkheden.

 

Onze Self Storage is een standaard opslagruimte met zeven dagen per week toegang, van 6.00 uur tot 23.00 uur,  door middel van je persoonlijke mobiele telefoonnummer. Ideaal om te gebruiken als berging of bedrijfs-opslag, kortom wanneer je vaak bij je spullen moet zijn.

 

Voor spullen waar je minder vaak bij hoeft te komen hebben wij de Boxx On Wheels, onze meest voordelige én slimste vorm van opslag: opslagruimte huren en verhuizen in één!  Wij komen met de opslagunit bij je voor de deur rijden zodat je thuis de opslagruimte kunt inladen. Geen gedoe meer met busjes huren en je bent ook geen hele dag meer aan het verhuizen. Handig voor jou, maar zeker ook voor degenen die je mee helpen! Bovendien is deze unit door de slimmere indeling gemiddeld 30% goedkoper dan standaard self-storage units. Deze zijn namelijk veel hoger, waardoor niet alle opslagruimte goed gebruikt kan worden. Daar heb je bij de Boxx On Wheels geen last van. Voordeel van de units van Boxx On Wheels is een groter vloeroppervlakte, dan de Selfstorage ruimten omdat de Boxx On Wheels units maximaal twee meter hoog zijn.

 

Wil je de spullen toch zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de Boxx on Wheels? Dat kan natuurlijk ook. Je kan de opslagruimte dan direct in- en uitladen naast je auto! Bovendien krijg je nog een flinke korting op je huurprijs!

 

Natuurlijk is het ook mogelijk een combinatie te maken. Zo profiteer je van alle voordelen!

Wat houdt beveiligde opslag in?

Onze vestigingen worden bewaakt door beveiligingscamera’s, alarm en beveiligingsbedrijf Securitas. Je eigen opslagruimte wordt afgesloten met je eigen slot, waarvan alleen jij de code of sleutel hebt.

Wat is self storage?

Self Storage is letterlijk vertaald ‘zelf opslag’, ook wel bekend als mini-opslag. Self storage biedt tijdelijke of permanente opslagruimtes op maat aan zowel particulieren als bedrijven.

Zijn mijn opgeslagen spullen verzekerd?

Ja, je spullen zijn tot € 2.000,- bij ons verzekerd, met een eigen risico van €500,-. Het betreft hier een secundaire verzekering: indien je een eigen (inboedel)verzekering hebt is dat de primaire verzekering en dien je die bij schade eerst aan te spreken. Bij de meeste inboedelverzekeringen zijn je spullen voor maximaal drie maanden meeverzekerd als die elders (zoals bij Boxx) liggen opgeslagen.

Kennisgeving dat je spullen ergens anders opgeslagen liggen dan bij je thuis volstaat vaak om het onder je eigen verzekering gedekt te laten zijn. Wij adviseren daarom altijd om even contact op te nemen met de eigen verzekeraar.

Waar zijn jullie gevestigd?

Momenteel hebben wij tien vestigingen. We zijn te vinden in: Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Via het hoofdmenu kun je de pagina’s van alle vestigingen bezoeken. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in Almere, Zaandam, Schiedam en Nijmegen.

Ik zie dat de factuurperiode vier weken is en niet per maand, waarom is dit?

Vanwege mogelijkheid om per week te huren, hanteren wij ook een wekelijkse huurprijs. De factuurperiode is daarom standaard per vier weken en niet per maand. Je hebt ook de mogelijkheid om per week te laten factureren en je kunt per week opzeggen.

Wat is de opzegtermijn van een huurcontract?

De opzegtermijn bij Boxx Opslagverhuur is zeven dagen.

Is het mogelijk om per week te huren?

Ja, dit is mogelijk. Bij Boxx Opslagverhuur kan je voor korte en langere tijd huren, zelfs voor één week. Minimale huurtermijn voor Boxx on Wheels is vier weken.