Nog goedkoper opslagruimte huren?

Ben je op zoek naar een hele goedkope opslag? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Waarom zou je meer betalen als je bij Boxx Opslag de goedkoopste opslagruimtes van Nederland kunt huren? Hiervoor hebben we een speciale XL-vestiging in Breukelen en Schiedam. Op onze XL-vestigingen kun je voor de allerlaagste prijs een self storage unit huren.

Bij onze XL-vestigingen in Breukelen en Schiedam heb je een ruime keuze uit goedkope opslagruimtes. De opslagbox wordt schoon en droog opgeleverd en kun je afsluiten met een persoonlijk slot. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt. Geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huur. De opslagbox wordt afgesloten met jouw eigen slot en de grootte van de goedkope opslagruimte bepaal jij zelf. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Wil je vrijblijvend ruimte advies? Maak gebruik van onze ruimtecalculator of neem contact op met één van onze opslagadviseurs.

De goedkope opslagruimte specialist van Nederland.

Een goedkope opslagruimte kun je eenvoudig huren in onze speciale XL-vestigingen in Breukelen en Rotterdam. Waarom kiezen voor een goedkope opslagruimte bij Boxx Opslag?

  • Schone, droge opslagruimte
  • Diverse formaten opslagruimte
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Voordelen van een tijdelijke goedkope opslag huren.

De goedkope opslag van Boxx bestaat uit een standaard opslagbox en is beter bekend als self-storage. Je eigen opslagbox in één van onze goed beveiligde vestigingen dicht bij jou in de buurt. Schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt en waar je 7 dagen per week bij kunt.

De standaard opslagbox is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huur en is beschikbaar in verschillende formaten. De goedkope opslagbox wordt afgesloten met jouw eigen slot en de grootte bepaal jij zelf, afhankelijk van wat jij wilt opslaan. Met het persoonlijke toegangssysteem heb jij dagelijks toegang tot goed beveiligde en geautomatiseerde Boxx vestiging waar jij huurt.

Maak gebruik van onze verhuisbusjes om je spullen te vervoeren en profiteer nu van 50% korting op de huur!

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Opslaglocatie maakt uit in prijs.

Rijswijk Opslagruimte

Prins Johan Friso Promenade 47
2284 DH Rijswijk

Capelle ad IJssel Opslagruimte

Rivierweg 111
2903 AR Capelle aan den IJssel

Delft Opslagruimte

Markt 80
2611 GW Delft

Den Haag Opslagruimte

Buitenhof 20
2513 AG Den Haag

Schiedam Opslagruimte

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Rotterdam Opslagruimte

Coolsingel 105
3012 AG Rotterdam

Wormerveer Opslagruimte

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Breukelen Opslagruimte

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuid Opslagruimte

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Diemen Opslagruimte

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amsterdam Zuidoost Opslagruimte

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Opslagruimte

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord opslagruimte

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen opslagruimte

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Amersfoort Opslagruimte

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest Opslagruimte

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Sta je op het punt om te verhuizen? Of woon je in een klein appartement en kan je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Eigenlijk maakt de reden niet uit waarom je een goedkope opslagruimte wilt huren. Wat wel uitmaakt is de prijs van de opslagruimte en daarvoor ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Bij Boxx Opslag ben je overigens niet alleen aan het juiste adres voor goedkope opslagruimte. Daarnaast vind je bij ons de standaard opslagbox dat beter bekend staat als self-storage. Maar ook verplaatsbare opslagruimtes die wij Boxx on Wheels noemen. Tot slot verhuren en verkopen we ook grote garages.

De beste opslagruimte oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en daarbij maakt het niet uit of je een mini opslag, goedkope opslagruimte of standaard opslagbox huurt. Verder brengen wij ook geen administratiekosten in rekening. Onze opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locaties. Schoon, droog en als huurder heb je altijd makkelijk toegang.

Veilig, veel makkelijker en nergens goedkoper
Wij hanteren vaste goedkope prijzen voor onze opslagruimtes. Bovendien staan de wensen van onze huurders altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de opslag van spullen zo makkelijk en goedkoop mogelijk moet zijn. Juist daarom kan bijvoorbeeld iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van onze transportbussen. Ga je helemaal voor gemak? Kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept, waarbij de verplaatsbare opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden. Daarbij kun je optioneel een verhuishulp en lift kiezen. Boxx Opslag maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.