Verhuizen met Boxx on Wheels.

Ga je verhuizen en heb je opslag nodig voor je inboedel? Dan is Boxx on wheels is de beste oplossing! Opslag, transport en sjouwen in één oplossing geregeld. Boxx on Wheels is goedkoper dan self storage en het bespaart je een hoop gedoe, want wij rijden de opslagunit voor je deur en laden ook in. Wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen!

Je hoeft zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar een opslagvestiging te rijden en je spullen worden maar één keer in en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt.  Boxx on Wheels bespaart dus tijd, geld en een hoop gedoe!

Ga je verhuizen en heb je geen opslag nodig? Geen probleem! Laat je gegevens achter en wij helpen je.

WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS* VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JOUW SPULLEN IS OP AFSPRAAK MOGELIJK
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN

Verhuizen en geen opslag nodig? Vraag hier een offerte aan!

Wij denken graag met jou mee. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven en formaten opslagunits.

Wij komen gratis* voor je deur gereden samen met onze verhuishulpen. Alle spullen worden gratis voor je ingeladen zodat jij zelf niets hoeft te doen. Boxx is tot 60% goedkoper dan reguliere verhuizers!

Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt of staat het juiste opslagformaat er niet tussen? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of neem contact op met onze opslagadviseurs. Wij zijn 7 dagen per week tot 21.00 uur bereikbaar. Bij Boxx huur je nooit meer dan nodig is. Opslagunits zijn per week te huur en alle prijzen zijn zonder extra verplichte kosten.

Opties en diensten.

 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Gratis inladen 1 uur met 2 verhuizers
 • Verhuislift – €150 per keer
 • Transport en opslagverzekering – €3 per week
 • Verhuisdekens – €0,50 per week
 • Vaker tussentijdse toegang nodig? Huur een extra MiniBoxx (1m2) op een locatie dichtbij huis. Onbeperkt toegang? – €3,50 per week
 • Extra grote spullen opslaan (boven 2.20 meter) – Prijs op aanvraag

Opties en diensten retour.

 • Gratis bij zelf ophalen. De units worden klaargezet naast je auto
 • Huur een Boxx transportbus met 40% korting – €25
 • Wij rijden de opslagunit(s) weer voor je deur – €69
 • Wij helpen met uitladen, 1 uur, 2 verhuizers €99

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag biedt opslagruimtes in vele soorten en formaten. Standaard OpslagBoxxen (self storage), mobiele opslagunits die voor je deur worden gereden en de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er geen administratiekosten.

De beste oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden die aansluiten bij iedere opslagbehoefte. Zo hebben wij standaard OpslagBoxxen (self storage), unieke verplaatsbare InboedelBoxxen speciaal voor de opslag van inboedel en grote en luxe garages. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locaties. Schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Veel goedkoper | gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp en lift. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.