Verhuizen met Boxx on Wheels.

Ga je verhuizen en heb je opslag nodig voor je inboedel? Dan is Boxx on wheels is de beste oplossing! Opslag, transport en sjouwen in één oplossing geregeld. Boxx on Wheels is goedkoper dan self storage en het bespaart je een hoop gedoe, want wij rijden de opslagunit voor je deur en laden ook in. Wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen!

Je hoeft zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar een opslagvestiging te rijden en je spullen worden maar één keer in en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt.  Boxx on Wheels bespaart dus tijd, geld en een hoop gedoe!

Ga je verhuizen en heb je geen opslag nodig? Geen probleem! Laat je gegevens achter en wij helpen je.

WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS* VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JOUW SPULLEN IS OP AFSPRAAK MOGELIJK
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN

Verhuizen en geen opslag nodig? Vraag hier een offerte aan!

Wij denken graag met jou mee. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven en formaten van Boxx on Wheels.

Alle tarieven van onze opslagboxen zijn per 4 weken inclusief BTW en per week te verlengen. De verplaatsbare opslagruimte wordt gratis voor je deur gereden en is inclusief verhuishulp (let op: niet op elke vestiging!) bij een minimale huurperiode van 12 weken. Bij Boxx on Wheels profiteer je van verhuizen en opslag in één.

Heb je geen idee hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator, want de praktijk wijst uit dat je vaak minder ruimte nodig hebt dan je van te voren dacht. Wil je toch liever hulp van ons? Geen probleem, de opslagadviseurs van Boxx Opslag helpen je graag. Wij zijn 7 dagen per week tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar. Bij Boxx Opslag huur je nooit meer ruimte dan nodig is. Een opslagbox is per week te huur en alle prijzen zijn zonder extra verplichte kosten.

De prijzen zijn vanaf €6,25 per week voor 5m3! (Let op: dit is zonder verhuishulp).

Formaat in m³Formaat in m²Geschikt voorPrijs per weekPrijs per 4 wekenActieGratis bus
5 2.5 De inhoud van een kleine studentenkamer. Ruimte voor 50 verhuisdozen €6,25 €25 Gratis ophaalservice N.v.t Offerte
10 5 De inhoud van een ruime studio. Ruimte voor 100 verhuisdozen €11 €44 Gratis ophaalservice N.v.t Offerte
15 7.5 Inhoud normaal appartement. Ruimte voor 150 verhuisdozen €14,25 €57 Gratis ophaalservice N.v.t Offerte
20 10 De inhoud van ruime een 2 kamer woning of 200 verhuisdozen €19,75 €79 Gratis ophaalservice N.v.t Offerte
25 12.5 De inhoud van een eengezinswoning of ruimte voor 250 verhuisdozen €24 €96 Gratis ophaalservice N.v.t Offerte
30 15 Inhoud van een 4 kamerwoning of ruimte voor 300 verhuisdozen   €30,75 €123 Gratis ophaalservice N.v.t Offerte
40 20 Inhoud van een grote 5 kamerwoning of ruimte voor 400 verhuisdozen €37,75 €151 Gratis ophaalservice n.v.t. Offerte

Opties en diensten.

 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Gratis inladen 1 uur met 2 verhuizers
 • Verhuislift – €150 per keer
 • Transport en opslagverzekering – €3 per week
 • Verhuisdekens – €0,50 per week
 • Vaker tussentijdse toegang nodig? Huur een extra MiniBoxx (1m2) op een locatie dichtbij huis. Onbeperkt toegang? – €3,50 per week
 • Extra grote spullen opslaan (boven 2.20 meter) – Prijs op aanvraag

Opties en diensten retour.

 • Gratis bij zelf ophalen. De units worden klaargezet naast je auto
 • Huur een Boxx transportbus met 40% korting – €25
 • Wij rijden de opslagunit(s) weer voor je deur – €69
 • Wij helpen met uitladen, 1 uur, 2 verhuizers €99

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag biedt opslagruimtes in vele soorten en formaten. Standaard OpslagBoxxen (self storage), mobiele opslagunits die voor je deur worden gereden en de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er geen administratiekosten.

De beste oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden die aansluiten bij iedere opslagbehoefte. Zo hebben wij standaard OpslagBoxxen (self storage), unieke verplaatsbare InboedelBoxxen speciaal voor de opslag van inboedel en grote en luxe garages. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locaties. Schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Veel makkelijker | Nergens goedkoper
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp en lift. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.