Altijd open: 020 - 262 3534

Bereken direct jouw kosten

Bereken benodigde ruimte

Het berekenen van de benodigde opslagruimte is altijd lastig. En meer opslagruimte huren dan u nodig heeft is zonde.
Met onze handige ruimtecalculator berekent u daarom snel en eenvoudig hoeveel opslagruimte u daadwerkelijk nodig heeft!

Bereken je ruimte

Altijd toegang met de app

Van 6.00-23.00, op iedere dag van de week kunt u bij uw unit. Toegang tot onze gebouwen met uw eigen telefoon. Veel veiliger.

Binnenkort beschikbaar

DE OPSLAGBOXX SPECIAAL VOOR INBOEDELS 

Voor de opslag van grote spullen als huisraad of inboedels adviseren wij opslagruimte met veel vloeroppervlakte (m2). Juist daarom hebben wij de Verplaatsbare OpslagBoxx ontworpen. Deze units hebben tot wel 30% meer vloeroppervlakte dan standaard OpslagBoxxen bij gelijke volume (m3)!

De Verplaatsbare OpslagBoxx is te huur in verschillende formaten en wordt bij de ingang van de vestiging klaargezet voor het makkelijk in- of uitladen. Het tillen en slepen met zware spullen is hiermee verleden tijd.

De units worden opgeslagen op onze geautomatiseerde locaties; droog, schoon en beveiligd. Je hebt altijd tussentijdse toegang op afspraak en de Boxxen zijn wekelijks opzegbaar.

Ga je voor 100% gemak? Kies dan HIER voor Boxx on Wheels. Hierbij wordt de opslagruimte gratis* voor je deur gereden, optioneel met verhuishulp en lift.

Vrijblijvende offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOXX SNELSTGROEIENDE VERHUURDER VAN TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE

Waar is Boxx gevestigd?

Onze vestigingen zijn verspreid door Nederland. Momenteel hebben wij 10 vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amsterdam Sloterdijk, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer.

Waarom kiezen voor Boxx

Opslagruimte huren bij Boxx staat voor de beste kwaliteit tegen de scherpste tarieven met zoveel mogelijk gemak. Bij het huren van een opslagunit kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van een verhuisbusje. Onze scherpe tarieven komen tot stand door een hoge graad van automatisering en geen receptiebalies meer op de vestigingen.

– Laagste prijs garantie
– Gratis verhuisbus of gratis voor je deur
– Beste reviews
– Per week opzegbaar
– Gratis annuleren

Beste oplossing voor inboedels

Wil je opslagruimte huren voor inboedel, dan heb je meer aan vloeroppervlakte dan aan hoogte. Immers is hoger dan 2 meter stapelen niet goed voor je spullen en vaak ook niet eens mogelijk omdat je er niet bij kunt. Wij hebben daarom voor inboedels een speciale opslagunit ontwikkeld die lager is dan een standaard opslagruimte van 3 meter hoog. Zo heb je voor dezelfde hoeveelheid m3 meer vloeroppervlakte en bespaar je een hoop kosten! Weer zo’n slimme oplossing van Boxx.

Ben je op zoek naar verhuizen + opslag?

Klik dan hier voor meer informatie.

Gemakkelijker. Goedkoper. Boxx.

Bij Boxx zijn wij continu op zoek naar nieuwe oplossingen om opslagruimte huren goedkoper, beter en vooral ook makkelijker te maken.
Voor zowel particuliere als zakelijke huurders, opslagruimte huren bij Boxx is simpelweg meer voor minder.
Speciale opslagruimtes voor inboedels, mini opslag voor studenten of zakelijke opslag voor bedrijven. Als huurder profiteer je van de vele mogelijkheden van opslagruimte huren bij Boxx.

Hoe werkt self storage

Het huren van een opslagruimte is zo gedaan. Gebruik onze ruimtecalculator om de benodigde ruimte in te schatten en vul het formulier in op deze pagina voor een offerte op maat. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken voor een persoonlijk advies. Wij helpen je graag met het inschatten van de juiste ruimte en de meest ideale manier van opslaan.
Wil je vandaag nog een opslagruimte huren of over een paar maanden? Het maakt ons niet uit, wij regelen het voor je.

Hulp nodig bij selecteren formaat?

Wil je opslagruimte huren maar heb je hulp nodig bij het bepalen hoeveel ruimte je nou daadwerkelijk nodig hebt? Met onze ruimtecalculator kun je makkelijk en eenvoudig precies de juiste ruimte berekenen die je nodig hebt.

Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met een van onze opslagadviseurs via 088 – 262 -12 12 (7 dagen per week bereikbaar). Zij helpen je graag met het inschatten van de benodigde opslagruimte.

Boxx ratings
Opslagruimte huren met de beste waardering: