Vind een Boxx vestiging bij jou in de buurt.

Of je nu lang of kort wilt huren, vaak bij je spullen wilt of juist niet, de opslaglocatie speelt een belangrijke rol bij de keuze voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen.

Op dit moment hebben wij 12 Boxx locaties in Nederland. Voornamelijk in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ons doel is om uit te groeien naar 50 vestigingen verspreid door heel Nederland zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt zit. Opslag vindt altijd plaats in onze moderne en goed beveiligde vestigingen. Schoon, droog en 24uur beveiligd. Al onze vestigingen zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Wil je opslag huren voor de aller laagste prijs? Kies dan voor onze speciale XL-vestigingen. Hier huur je voor de laagste prijs van Nederland. Tot wel 40% goedkoper!

Boxx locaties in Nederland.

Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam Noord
Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam West
Amsterdam Zuidoost
Delft
Den Haag
Diemen
Utrecht Zuid
Utrecht Zuidwest
Wormerveer

Opslaglocatie maakt uit in prijs.
Op onze speciale XL-vestigingen kun je tot wel 40% goedkoper een self storage unit huren:

 

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Rotterdam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Wormerveer

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Boxx Opslagverhuur locaties in Nederland.

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

OPSLAGRUIMTE HUREN BIJ JOU IN DE BUURT.

Op dit moment zijn er 12 Boxx Opslag vestigingen verspreid door Nederland, waarvan een deel in aanbouw is. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties. Op deze manier is er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt.

Dagelijks toegang
Al onze opslagvestigingen zijn onbemand en hebben een centrale ligging zodat de vestigingen voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestiging middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx vestiging in
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij hebben vestigingen in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Amersfoort, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Schiedam, Waalwijk en een nieuwe vestiging in Utrecht.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 mopslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.