Vind een Boxx vestiging bij jou in de buurt.

Of je nu lang of kort wilt huren, vaak bij je spullen wilt of juist niet, de opslaglocatie speelt een belangrijke rol bij de keuze voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen.

Op dit moment hebben wij 12 Boxx locaties in Nederland. Voornamelijk in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ons doel is om uit te groeien naar 50 vestigingen verspreid door heel Nederland zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt zit. Opslag vindt altijd plaats in onze moderne en goed beveiligde vestigingen. Schoon, droog en 24uur beveiligd. Al onze vestigingen zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Wil je opslag huren voor de aller laagste prijs? Kies dan voor onze speciale XL-vestigingen. Hier huur je voor de laagste prijs van Nederland. Tot wel 40% goedkoper!

Rijswijk Opslagruimte

Prins Johan Friso Promenade 47
2284 DH Rijswijk

Capelle ad IJssel Opslagruimte

Rivierweg 111
2903 AR Capelle aan den IJssel

Delft Opslagruimte

Markt 80
2611 GW Delft

Den Haag Opslagruimte

Buitenhof 20
2513 AG Den Haag

Schiedam Opslagruimte

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Rotterdam Opslagruimte

Coolsingel 105
3012 AG Rotterdam

Wormerveer Opslagruimte

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Breukelen Opslagruimte

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuid Opslagruimte

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Diemen Opslagruimte

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amsterdam Zuidoost Opslagruimte

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Opslagruimte

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord opslagruimte

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen opslagruimte

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Amersfoort Opslagruimte

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest Opslagruimte

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Boxx Opslagverhuur locaties in Nederland.

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

OPSLAGRUIMTE HUREN BIJ JOU IN DE BUURT.

Op dit moment zijn er 12 Boxx Opslag vestigingen verspreid door Nederland, waarvan een deel in aanbouw is. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties. Op deze manier is er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt.

Dagelijks toegang
Al onze opslagvestigingen zijn onbemand en hebben een centrale ligging zodat de vestigingen voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestiging middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx vestiging in
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij hebben vestigingen in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Amersfoort, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Schiedam, Waalwijk en een nieuwe vestiging in Utrecht.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 mopslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.