Opslagruimte te huur in Almere.

Nu in Almere: Boxx Opslag, de opslagverhuurspecialist van Nederland! Met een divers aanbod van self storage, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagunits, hebben wij voor iedereen een oplossing die past. Daarnaast begrijpen we ook dat niet iedereen even veel spullen heeft om op te slaan. Daarom zijn al onze opslagunits in verschillende groottes beschikbaar. De locatie is van maandag tot en met zondag geopend, met camera’s beveiligd en zeer goed betaalbaar.

Hieronder vind je de verschillende opslagoplossingen die we aanbieden op onze locatie in Almere. Iets verder naar beneden vertellen we je meer over welke acties er op dit moment zijn, zoals de gratis ophaalservice bij het huren van één van onze mobiele opslagunits. Mocht je hier of over een van onze andere diensten vragen hebben kun je daarna vinden hoe je met ons in contact kunt komen. Helemaal onderaan de pagina lees je wat 5120 andere huurders van huren bij ons en onze service vonden.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagverhuurspecialist van Almere.

In de polder Zuidelijk Flevoland is de Boxx locatie Almere gesitueerd. Voor iedereen in Almere die opslagruimte wil huren: wij zijn er voor jou! Met diverse opslagruimtes als self storage, unieke mobiele opslagunits en garageboxen is er gegarandeerd een ruimte die bij jouw opslagbehoefte past. Of je nou maar een paar dozen kwijt wil of de hele inboedel van een eengezinswoning, bij Boxx Opslag kunt je het stallen. Onze opslagunits zijn zeer geschikt voor zowel privé als zakelijke doeleinden.

Ook op andere locaties, buiten Almere, bieden we de mogelijkheid om gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte te huren. In de buurt zijn onze locaties in Amsterdam en onze XL vestiging in Breukelen. Amsterdam is slechts 30 minuten rijden verderop en voor Breukelen is dit maar 35 minuten. Beide locaties bieden de mogelijkheid een self storage unit of een luxe garagebox te huren. Om het verplaatsen van je goederen nog gemakkelijker te maken stellen we ook onze verhuisbussen, steekkarren en verhuisliften voor je ter beschikking.

Boxx is niet zomaar de opslagverhuurspecialist van het land geworden. Dit hebben wij onder andere behaald door service hoog in het vaandel te hebben. Wij bieden een premium service door met onze huurders mee te denken over hoe hun ervaring nog beter kan, door bijvoorbeeld extra voorzieningen of door hen werk uit handen te nemen. Alle vragen of ideeën die onze huurders hebben kunnen ze iedere dag van 09:00 tot 17:30 uur met onze enthousiaste ruimteadviseurs bespreken. Daarnaast leveren wij opslagproducten van de hoogste klasse, zoals onderhoudsvrije garageboxen en mobiele opslagruimtes.

Bij Boxx weten we de ins en outs van opslagverhuur. Zowel op het vlak van verhuizen, wat het voor jou als ondernemer kan betekenen en het reglement omtrent garageboxen. Al onze tips & tricks, informatie en weetjes delen we op onze blog.

Boxx Almere is een locatie die onder het geheel Boxx Opslag valt. Het is onze missie om opslagruimte voor iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop te maken. Dit doen we op meerdere locaties in Nederland. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze ruimteadviseurs. Neem, als je de geschikte opslagruimte hebt gevonden, even een kijkje bij onze ruimtecalculator. Die laat je namelijk precies weten hoeveel ruimte je nodig hebt, zodat je niet te veel ruimte huurt. Daarna kun je eenvoudig een offerte aanvragen.