De opslagspecialist van Amsterdam.

Op zoek naar goedkope opslagruimte in de regio Amsterdam? Dan ben je bij Boxx aan het juiste adres. Boxx opslag Amsterdam is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. Wij bieden opslagruimte goedkoper aan, door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagbox; Boxx on Wheels. Deze opslagbox is speciaal bedoeld voor de opslag van inboedels.

Boxx is specialist in het verhuren van opslagruimte in Amsterdam. Wij bieden op verschillende vestigingen in Amsterdam voor iedereen eenvoudige en passende opslagruimtes. En ook nog eens opslagruimte tegen de goedkoopste prijs. Kies zelf de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagbox het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

-50% + Gratis transportbus 1m2 t/m 2m2
vanaf   €33

Zelf doen + gratis verhuisbusje

Eigen opslagunit, beveiligd, per week te huur en altijd toegang, geen verborgen kosten. Per week te huur op locaties dichtbij.

50% korting + 50% korting verhuisbusje 1m2 t/m 2m2
vanaf   €25

Zelf doen + verhuisbusje met extra korting

Eigen beveiligde opslagunit, met laagste prijs van Nederland zelfde kwaliteit echter goedkopere locatie (Breukelen, Waalwijk of Schiedam)

Gratis verhuizing 1m2 t/m 2m2
vanaf   €89

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Speciale Inboedelboxx, voor je meubels en huisraad. Makkelijker, beter voor je spullen en goedkoper. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

1e maand gratis huur 1m2 t/m 2m2
vanaf   €240

Te huur

Grote en extra hoge Garageboxxen in een beveiligd park van in verschillende formaten. Ook inpandige garages.

Gratis transport 1m2 t/m 2m2
vanaf   €6

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Boxx helpt jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften. Boxx bied mogelijkheden voor de opslag van archief, voorraden, terras opslag

Boxx Opslag vestigingen in Amsterdam.

Momenteel hebben wij in Amsterdam en omgeving vijf Boxx opslag vestigingen. Hier bieden wij diverse opslagruimte mogelijkheden, waaronder Standaard Opslagbox,  Boxx on Wheels en Boxx garageparken.

De opslagvestigingen in Amsterdam bevinden zich op A locaties in het centrum van de stad en zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe vestigingen om te openen, zodat er altijd een Boxx opslag vestiging bij jou in de buurt is.

Veel goedkoper | Gratis transport

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Boxx Opslaglocaties in Amsterdam.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagruimte huren in Amsterdam.

Opslagruimte huren in Amsterdam doe je natuurlijk Boxx opslag. Op dit moment hebben we vijf vestigingen waar je eenvoudig opslagruimte kunt huren. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland, zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang tot de opslagbox
Al onze opslagvestigingen in Amsterdam zijn onbemand en hebben een centrale ligging. Hierdoor zijn de vestigingen voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00 uur, toegang tot de opslagboxen middels een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx opslag Amsterdam
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de omgeving Amsterdam? Wij hebben opslagruimte in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen en Diemen. Daarnaast hebben we ook vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Utrecht, Wormerveer en Rotterdam. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere en Waalwijk.

Goedkoopste opslaglocatie 
De prijzen van onze opslagboxen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor een opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen of Rotterdam. Deze vestigingen zijn de grootste opslaglocaties van Nederland met meer dan 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren kunnen hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.