De opslagspecialist van Barendrecht.

Boxx Opslag in Barendrecht is een full service opslagbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door onze slimme oplossingen. Ook onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits; Boxx on Wheels, speciaal voor de opslag van inboedels. Wij slaan jouw spullen veilig voor je op, voor gegarandeerd de laagste prijs. Waarom nog sjouwen als wij gratis je spullen komen halen en brengen?

In Barendrecht bieden wij verschillende opslagproducten zodat jij altijd makkelijk je spullen op kunt slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welk opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslag huren in Barendrecht.

Goedkoopste opslaglocatie
Op onze vestiging in Barendrecht bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo bieden wij de unieke verplaatsbare inboedelbox aan speciaal voor de opslag van inboedel en luxe nieuwbouw garages. Bij Boxx Opslag denken wij mee met transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Barendrecht is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag in Nederland
Ben je op zoek naar een andere opslaglocatie? Wij hebben verschillende vestigingen verspreid over Nederland, zodat er altijd een locatie dicht in je buurt is. Zo hebben wij nu o.a. vestigingen in AmersfoortAmsterdam, Breukelen, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Zaandam. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties.