De opslagspecialist van Nederland. Veel makkelijker | Nergens goedkoper.
Hulp nodig? 088 - 262 12 12

De opslagspecialist van Capelle aan den Ijssel.

Boxx Opslag is de maatstaf als het gaat om opslag. Door creatief te kijken naar oplossingen voor opslag, onderscheiden wij ons van de concurrentie. En dat merkt u vooral aan de goedkopere prijs, flexibiliteit en service. 

Zoekt u een opslagruimte in Capelle aan den Ijssel? Kies voor ons Boxx on Wheels concept. Combineer opslag en transport, ideaal wanneer u wilt verhuizen. Ons team komt de opslagunit voor de deur rijden, helpt u met het inladen en bergt uw inboedel veilig op. Na de huurperiode brengen wij uw inboedel weer gratis terug naar de gewenste locatie.

Wilt u toch liever een opslagruimte die u zelf kunt bezoeken? Kies dan voor een self-storage opslag unit of een zakelijke opslag unit in de buurt, zo klein als 1 m3 tot zo groot als 4000 m3! Bent u nog niet helemaal zeker wat de beste optie voor u is? Neem dan contact op met een van onze vriendelijke adviseurs.

GRATIS OPHAAL- EN RETOURSERVICE.
BOXX ON WHEELS (LATEN DOEN).

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

SELF STORAGE IN CAPELLE.
OPSLAGUNIT (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

TOT WEL 40% GOEDKOPER.
OPSLAGUNIT REGIOLOCATIE (ZELF DOEN).

Locatie minder van belang? Huur tot 40% goedkoper in Schiedam. Hier krijg je ook nog eens 50% korting over de eerste 8 weken.

VAN 1 M2 TOT 4000 M2.
ZAKELIJKE OPSLAGRUIMTE.

Inclusief heftruckservice, ontvangstservice,  stadsdistributie, gratis ophaalservice en werkplekverhuur. De opslagspecialist voor bedrijven!

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de 1e 4 of 8 weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaal- en retourservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophaal- en retourservice. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

OPSLAG HUREN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL.

Is het tijd om te verhuizen, wordt er verbouwd of heeft u simpelweg gewoon ruimte tekort? Boxx Opslag is de oplossing. Ook in Capelle aan de Ijssel bent u bij ons bij het juiste adres. We bieden verschillende opties aan. Heeft u zelf geen zin om te gaan sjouwen en zwoegen? Kies dan de Boxx on Wheels. Zonder enig probleem komen wij bij u langs en laden wij alles voor u in. De inboedel wordt naar één van onze veilige opslaglocaties gebracht en wanneer de huurperiode erop zit, brengen wij de unit gratis weer terug! Met dit unieke concept slaat u twee vliegen in één klap!

Boxx Opslag locaties in Nederland

Onze vestigingen zitten voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Amersfoort. Wilt u het liefst zelf de inboedel naar de opslaglocatie brengen en toegang tot de ruimte? Kies dan voor een self-storage opslag locatie. Onze vestigingen zijn elke dag geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Als huurder ontvangt u een persoonlijk toegangssysteem zodat u bij uw opslag kan.

De goedkoopste opslag optie in de buurt van Capelle?

Onze mega grote opslag in Schiedam is voor de beste keuze! Via de A20 bent u binnen een half uurtje bij de XL-locatie. Huurders ontvangen hier tot wel 40% korting op hun opslagunit. Als de afstand voor u dus geen probleem is, kunt u zeker voor deze optie gaan. Deze locatie heeft self storage units voor particulier, zowel als zakelijke opslagruimte.