De opslagspecialist van Delft.

Op zoek naar opslagruimte in Delft? Met Boxx Opslag heb je allerlei mogelijkheden om jouw spullen op te slaan. En dat voor de gegarandeerde laagste prijs! Bij ons zijn opslag en transport altijd samen geregeld. Maak gratis gebruik van een verhuisbus, of van onze gratis ophaalservice. Wij rijden met de ophaalservice de opslagunit voor de deur en slaan je spullen veilig op. Na de huurperiode bieden we de mogelijkheid om de spullen terug naar de gewenste locatie te brengen. Boxx on Wheels is vooral geschikt voor inboedelopslag. Veilig, veel makkelijker en nergens goedkoper.

Weet u nog niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft? Bekijk dan onze ruimtecalculator, contacteer een van onze medewerkers of bekijk de opties hieronder.

 

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

OPSLAGRUIMTE OPTIES IN DELFT.

Zit er een verhuizing aan te komen? Of ga je verbouwen? Heb je thuis of op werk  ruimtetekort? Boxx Opslag Delft zorgt voor de beste oplossing! Met Boxx on Wheels komt de opslagunit naar jou toe! Je spullen worden voor je ingeladen en naar onze veilige opslagruimte gebracht. Na het verstrijken van de huurtermijn worden jouw spullen weer netjes teruggebracht. 

Boxx Opslag vestigingen in Nederland
Ben je op zoek naar een opslagruimte waar je 7 dagen per week bij kan? Dan zijn onze self-storage opslagunits de beste oplossing. Boxx Opslag heeft verschillende fysieke locaties in de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort

Kies voor de goedkoopste optie
Woon je in de omgeving Delft en wil je particulier of zakelijk toegang tot je opslagruimte? Onze XL-opslag vestiging in Schiedam is de beste optie! Betaal op deze locatie tot wel 40% minder dan bij andere opslagruimtes! Met de gratis inbegrepen verhuisbus vervoer je jouw inboedel gemakkelijk naar de locatie.

Makkelijk bereikbaar en goed beveiligd
Via de A4 of A13 ben je binnen een half uur bij Boxx Opslag Schiedam. Onze opslagruimtes zijn goed onderhouden, schoon en droog. De opslagruimte wordt met jouw eigen slot afgesloten. Kies voor een opslag-unit, zakelijke opslagruimte of garagebox.