Nu in Den Haag: Boxx.

Gemakkelijk, veilig en goedkoop tijdelijke opslagruimte huren? Dat kan nu in Den Haag bij Boxx Opslag! Op deze vestiging bieden wij verschillende opslagopties te huur aan. Denk hierbij aan self storage en unieke verplaatsbare opslagunits. Met diverse afmetingen tussen de 1m3 en de 27m3 is er voor iedereen een geschikte opslagruimte die aan de wens voldoet. Met onze unieke mobiele opslagruimtes nemen we je het regelen van transport en verhuizers uit handen.

We begrijpen dat je meer wil weten over onze service in Den Haag. Daarom vind je op deze pagina welke opties er op deze locatie aangeboden worden. Daaronder vertellen we meer over welke acties er op dit moment lopen, zoals 50% korting op de huur in de eerste vier of acht weken en gratis gebruik van onze verhuisbus. Als je vragen hebt over één van onze acties of iets anders kun je verderop de pagina vinden hoe je met ons in contact kunt komen. Als je helemaal overtuigd bent scroll je verder en kun je direct een offerte aanvragen. Onderaan de pagina vind je wat 5120 andere huurders van ons vinden.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Tijdelijke opslagruimte huren in Den Haag.

In de hoofdstad van Zuid-Holland en het politieke centrum van ons land Den Haag wonen meer dan een half miljoen mensen. Dat zijn veel mensen in een dichtbevolkte stad en hierdoor kan ruimtegebrek regelmatig voorkomen. Gelukkig biedt Boxx Opslag daar een oplossing voor in de vorm van de verhuur van opslagruimte. 

Op onze locatie Den Haag bieden wij self storage units en mobiele opslagruimtes aan en deze zijn in verschillende groottes beschikbaar. Mogelijk wil je opslagruimte huren om je inboedel in op te slaan of wat extra verhuisdozen die in de weg staan. Het kunnen natuurlijk ook zakelijke redenen zijn, zoals het opslaan van seizoensgebonden voorraad of archieven die niet meer in je zaak passen. Zo is er voor ieder wat wils!

In de buurt van Den Haag, ligt onze XL locatie Schiedam. Op deze locatie vind je meer dan 10.000m2 aan vloeroppervlakte waar onze self storage units, (extra hoge en brede) garageboxen en unieke verplaatsbare opslagruimtes gevestigd zijn. Deze locatie is zowel met openbaar als met eigen vervoer goed te bereiken en wordt bewaakt met meerdere camera’s en brand- en inbraakbeveiliging. Dit alles zodat je gemakkelijk bij je waardevolle spullen kunt en deze ook veilig zijn gestald.

Boxx Opslag wil opslagruimte huren voor iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop maken. Gemakkelijk door een premium service te verlenen, te zorgen dat al onze locaties eenvoudig te bereiken zijn en er voor iedere opslagbehoefte een passende oplossing is. Ons team van ruimteadviseurs staan iedere dag van 09:00 tot 17:30 uur klaar om vragen te beantwoorden en de vestigingen zijn van 06:00 tot 23:00 uur geopend. We bieden opslagunits aan vanaf 1m3, oplopend tot en met 27m3. Ongeacht of je een paar of een heleboel verhuisdozen wil opslaan, bij ons kun je het allemaal kwijt. Al onze vestigingen zijn voorzien van camerabewaking, zodat jouw kostbare spullen te allen tijde beschermd staan. Bij ons kun je een huurperiode vanaf een week afsluiten, dus huur je nooit langer dan nodig is. En dat is dan weer prettig voor de portemonnee!

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om voor zakelijke redenen een opslagruimte te huren, zoals Sean Kenney doet voor zijn Lego kunstwerken. Er zijn een aantal tips en adviezen die zorgen dat jij de beste keuze opslagruimte maakt, of de unit nou bestemd is voor je onderneming of jou persoonlijk.

Opslagruimte huren moet geen zware, vermoeiende taak zijn. Het moet gemakkelijk geregeld kunnen worden, veilig en goedkoop zijn. Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Door verschillende opslagoplossingen als self storage, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagunits aan te bieden is er voor elk wat wils! Daarnaast hebben wij meerdere vestigingen door het land, zodat er altijd een locatie bij jou in de buurt is. Zorg dat je nooit meer ruimte huurt dan je nodig hebt met onze ruimtecalculator. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Het enthousiaste team staat zeven dagen per week van 09:00 tot en met 17:30 uur voor je klaar!