Gemakkelijk en goedkoop opslagunits huren in Haarlem.

In regio Zuid-Kennemerland tref je Boxx Opslag locatie Haarlem aan. Hier verlenen wij een service van de hoogste plank op het gebied van opslagruimte huren. Wij garanderen goedkope opslagruimtes van hoge kwaliteit, door een aantal slimme oplossingen aan te bieden. Zo beschikken wij over een volledige verhuisservice, waar zowel het transport als laden en opslag van de unit onder vallen. Op deze locatie bieden wij ook self storage units aan in verschillende formaten.

Bij Boxx Opslag Haarlem vinden we dat het huren van een opslagunit gemakkelijk, snel en goedkoop moet kunnen. Daarom beschikken wij over verschillende tools die je kunnen helpen, zoals onze ruimtecalculator. Deze helpt je berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt, want dat is vaak minder dan je denkt. Daarnaast zijn onze tijdelijke opslagruimtes te huur vanaf één week. Zo betaal je nooit te veel voor ruimte of tijd dan je de opslagunit eigenlijk nodig hebt!

Om onze service verder toe te lichten hebben we wat extra informatie toegevoegd op deze pagina. Zo vind je meer uitleg over de verschillende services die we aanbieden, zoals de gratis breng- en haalservice, de self storage mogelijkheden in Haarlem, dat een regiolocatie zelfs nog 40% goedkoper kan zijn en welke opties er zijn om zakelijke opslagruimte te huren. Daaronder vind je de lopende acties van dit moment, hoe we je verder kunnen helpen en recensies van eerdere huurders.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Dé opslagspecialist van regio Haarlem.

In het westen van Nederland is Boxx Opslaglocatie Haarlem gesitueerd. Vanuit deze locatie bieden wij self storage units aan van variërende afmetingen. Buiten onze self storage service kun je hier ook gebruik maken van onze unieke mobiele opslagunits. Deze zijn ideaal voor tijdelijke opslag van je inboedel. Boxx Opslag Haarlem wil iedereen in zijn of haar opslagbehoefte kunnen voorzien, daarom beschikken wij ook over extra hoge en brede boxen. Verder denken wij graag mee in andere oplossingen voor jouw opslagvraag. Vaak heb je minder ruimte nodig dan je denkt, daarom laat onze ruimtecalculator je zien hoeveel ruimte nodig geacht wordt. Als je meer informatie wil staan onze ruimteadviseurs voor je klaar.

Onze locatie Haarlem is onderdeel van regio Haarlem, waar ook Heemstede en Hoofddorp onder vallen. Een stukje verderop vind je Amsterdam West, waar wij ook self storage units te huur aanbieden voor zowel zakelijke als privé gelegenheden. Het is niet ongebruikelijk dat er voor zakelijke tijdelijke opslagruimte, van bijvoorbeeld voorraad of archieven, meer vloeroppervlakte gevraagd wordt. Heb jij daar behoefte aan, neem dan vooral een kijkje bij onze XL locatie in Breukelen. Deze is slechts een half uur rijden vanaf Haarlem.

De opslagruimtes die Boxx Opslag Haarlem aanbiedt worden altijd schoon en droog opgeleverd, dit omdat we jouw spullen met de grootste zorg willen bewaren. Nadat we ze voorzichtig voor je hebben ingeladen, rijden wij de opslagunit naar één van onze vestigingen. Door middel van constante camerabeveiliging zorgen we ervoor dat niemand anders bij je spullen of goederen kan. Wanneer jij klaar bent om je spullen weer op hun geschikte plek te plaatsen brengen wij de opslagunit naar je toe en helpen met uitladen. Zo zorgt Boxx Opslag Haarlem voor flexibiliteit in tijdelijke opslag, door transport, opslag en verhuizing in één keer te verzorgen.

Er zijn duizenden redenen om een tijdelijke of langdurige opslagruimte te huren. Hierbij kun je denken aan een verhuizing of verbouwing waarbij je je inboedel wil opslaan. Archiefkasten of extra voorraad opslaan zijn voorbeelden van ondernemers om zakelijke opslagruimte te huren. In beide gevallen is het van belang een geschikte opslaglocatie te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Als je dan een locatie hebt gevonden, loop dan de ultieme verhuischecklist langs zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Zitten er tussen je spullen of goederen bijzondere objecten? Zorg dan dat je extra goed voorbereid bent op de aankomende reis.

Een van de punten die bepalend zijn voor je huurervaring is de bereikbaarheid van de opslagruimte. Dit weten we bij Boxx Opslag als geen ander, daarom zijn alle locaties goed bereikbaar, met zowel het openbaar als eigen vervoer. Wanneer je arriveert met de auto is het wel zo prettig om deze kwijt te kunnen. Daarom is er genoeg plek om deze te parkeren en is laden en lossen ook geen probleem.

Boxx Opslag Haarlem is een uitermate geschikte verhuurspecialist, voor zowel tijdelijke als langdurige huur van een opslagruimte. Haarlem specifiek door de flexibiliteit van de breng- en haalservice. Bij Boxx Opslag huur je gemakkelijk en goedkoop beveiligde opslagruimte die aan jouw wensen voldoet. Onze locaties zijn zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 23:00, zodat je altijd bij je spullen kunt. Op locatie bieden we verschillende hulpmiddelen, als verhuisliften en -bussen, aan. Met onze ruimtecalculator weet je snel hoeveel ruimte je nodig hebt en huur je nooit te veel. Daarnaast kun je een huurcontract al voor een week afsluiten. Vraag snel een offerte aan of neem contact op met ons gemotiveerde team!