De opslagspecialist van Heemstede.

Ook in Heemstede is Boxx Opslag de toonaangevende opslagspecialist. Door succesvol naar intelligente oplossingen te hebben gezocht, kunnen wij opslagruimtes aanbieden voor een lagere prijs. Maak kennis met ons door de zogenoemde “Boxx on Wheels”. Met deze flexibele opslagruimte kun je eenvoudig je inboedel verhuizen! 

Wij rijden de opslagunit gratis voor de deur! Daarnaast laden we het ook nog voor je in en brengen het naar onze beveiligde Boxx vestiging in de buurt. Wanneer jij klaar bent om te verhuizen, brengen wij jouw inboedel naar de gewenste locatie.

Nog geen inzicht hoeveel ruimte je nodig hebt of wat voor jou de beste optie is? Bekijk onze ruimtecalculator of vraag advies van een van onze adviseurs. We staan altijd voor je klaar!

GRATIS OPHAAL- EN RETOURSERVICE.
BOXX ON WHEELS (LATEN DOEN).

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

SELF STORAGE HEEMSTEDE.
OPSLAGUNIT (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

TOT WEL 40% GOEDKOPER.
OPSLAGUNIT REGIOLOCATIE (ZELF DOEN).

Locatie minder van belang? Huur tot 40% goedkoper in Breukelen. Hier krijg je ook nog eens 50% korting over de eerste 8 weken.

VAN 1 M2 TOT 4000 M2.
ZAKELIJKE OPSLAGRUIMTE.

Inclusief heftruckservice, ontvangstservice,  stadsdistributie, gratis ophaalservice en werkplekverhuur. De opslagspecialist voor bedrijven!

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de 1e 4 of 8 weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaal- en retourservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophaal- en retourservice. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx opslag Heemstede staat voor kwaliteit.

Onze succesformule Boxx on Wheels is overgewaaid vanuit Amerika. De mobiele opslagruimtes zijn daar erg succesvol. Service en flexibiliteit staan bij ons centraal. Zo komen wij bijvoorbeeld met onze flexibele opslagunits voorgereden! Ga je verhuizen? Zelf met je meubels sjouwen is verleden tijd. Onze verhuizers komen je inboedel inladen en retourneren wanneer jou dat uitkomt. 

Onze locaties in Nederland

Boxx opslag heeft verschillende locaties verspreid over Nederland. Wilt u liever zelf uw inboedel inladen in de storage unit, dat kan! Onze vestiging in Amstelveen is de dichtstbijzijnde locatie vanuit Heemstede. Ook in Amsterdam zijn er verschillende vestigingen. Bekijk hier al onze locaties.

Zowel zakelijk als particulier

Bij Boxx Opslag geniet je van verschillende voordelen. Je hebt keuze uit verschillende formaten opslag. Van een mini opslag tot een extra grote of hoge opslag. Bij ons geen opslagruimtes op een troosteloze parkeerplaats, maar nette opslagunits die 7 dagen per week open zijn. Via een persoonlijk toegangssysteem kunnen huurders onze vestiging betreden tussen 6.00 en 23:00 uur.

Extra korting op opslag

Ben je opzoek naar de goedkoopste optie om uw inboedel veilig op te slaan. Dan is onze XL-vestiging in Breukelen de juiste keuze. Ontvang hier wel meer dan 40% korting!