Binnenkort in Almere.

Binnenkort opent Boxx Opslag een vestiging in Almere. Boxx is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits; Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

In Almere gaan wij verschillende opslagproducten aanbieden zodat jij altijd makkelijk je spullen op kunt slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

-50% + Gratis transportbus 3m3 t/m 30m3
vanaf   €33

Zelf doen + gratis verhuisbusje

Eigen opslagunit, beveiligd, per week te huur en altijd toegang, geen verborgen kosten. Per week te huur op locaties dichtbij.

50% korting + 50% korting verhuisbusje 3m3 t/m 30m3
vanaf   €25

Zelf doen + verhuisbusje met extra korting

Eigen beveiligde opslagunit, met laagste prijs van Nederland zelfde kwaliteit echter goedkopere locatie (Breukelen, Waalwijk of Schiedam)

Gratis transport 1m3 t/m 3000m3
vanaf   €33

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Boxx helpt jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften. Boxx bied mogelijkheden voor de opslag van archief, voorraden, terras opslag

Gratis verhuizing 10m3 t/m 30m3
vanaf   €89

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Speciale Inboedelboxx, voor je meubels en huisraad. Makkelijker, beter voor je spullen en goedkoper. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

1e maand gratis huur 15m3 t/m 30m3
vanaf   €240

Te huur

Grote en extra hoge Garageboxxen in een beveiligd park van in verschillende formaten. Ook inpandige garages.

Binnenkort geopend.

Binnenkort opent Boxx Opslag een vestiging in Almere.

Almere Opslagruimte

Almere 1
1043AM Almere

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur. Deze actie is geldig op bepaalde vestigingen. Vraag naar de voorwaarden.

Gratis transport

Maak gebruik van gratis transportbusjes om je spullen te vervoeren, of de opslagunits worden gratis voor je deur gereden om zelf in te laden.

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagruimte huren in Almere.

Binnenkort kun je via Boxx Opslag ook opslagruimte huren in Almere. Ook als je van buiten Almere komt ben je welkom om bij Boxx Opslag opslagruimte te huren. Vanuit Lelystad, Dronten, Naarden en Zeewolde kun je binnenkort gemakkelijk de opslagruimte locatie in Almere bereikbaar. Zo wordt het voor de inwoners van de provincie Flevoland straks ook eenvoudiger om opslagruimte te huren.

Wil je tijdelijk je spullen opslaan? Ga je binnenkort verhuizen? Wat je reden ook is: Boxx Opslag heeft altijd de perfecte oplossing voor jou. Bij Boxx Opslag Almere kun je straks een standaard opslagbox in diverse formaten huren. Maar ook bieden we een uniek verplaatsbare opslagbox aan. Daarnaast vind je straks bij Boxx Opslag Almere extra hoge garageboxen, deze zijn beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag Almere denken we mee met transport en staat het gemak van jouw als huurder voorop, zonder dat je hier extra voor moet betalen.

Opslag Almere: dagelijks toegankelijk
Onze Boxx Opslag Almere locatie wordt binnenkort geopend. De opslaglocatie is onbemand en centraal gelegen, zodat iedereen de vestiging makkelijk kan bereiken. Dit betekent ook voor de mensen buiten Almere het gemakkelijk kunnen bereiken. Bij Boxx Opslag vind je geen opslagruimtes op een desolaat industrieterrein, maar juist volledig geautomatiseerde goederenhotels in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week (van 06:00 tot 23:00 uur) toegang tot de opslag van Almere via een persoonlijk toegangssysteem. Bovendien worden de opslagruimtes 24 uur per dag beveiligd met onder andere camera’s. Hierdoor weet je zeker dat je opslag in Almere in veilige handen is!

Boxx Opslag reikt verder dan Almere
Zoek je opslagruimte? Maar woon je niet in de buurt van Almere of Lelystad? Geen probleem. Boxx Opslag vind je op meerdere locaties in Nederland. Momenteel zit Boxx Opslag voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Naast opslagruimte in Almere, willen we dit jaar ook een opslaglocatie in Waalwijk openen. Het doel van Boxx Opslag is om uiteindelijk door te groeien naar 50 locaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een opslag bij jou in de buurt te vinden.

Goedkope opslagruimte Almere
Ben je op zoek naar de goedkoopste opslagruimte van Nederland? Dan ben je bij Boxx Opslag ook aan het juiste adres. Op onze locatie in Breukelen bieden we goedkope opslagruimten aan. Hier kan je als huurder tot wel 50% goedkoper een opslagruimte huren. Met meer dan 10.500m2 opslagruimte hebben we voldoende ruimte en daarmee zijn we ook de grootste in XL opslag van Nederland.