De opslagspecialist van Amsterdam

Boxx is de opslagspecialist van Amsterdam. Wij bieden op verschillende vestigingen in Amsterdam voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

Boxx Opslag vestigingen in Amsterdam.

In Amsterdam hebben wij op dit moment  vijf Boxx Opslag vestigingen waar wij verschillende opslagoplossingen bieden zoals de Standaard OpslagBoxx, Verplaatsbare InboedelBoxx, Boxx on Wheels en Boxx Garageparken.

Al onze vestigingen bevinden zich op A1 locaties in de stad en zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe vestigingen om te openen zodat er altijd een Boxx Opslag vestiging bij jou in de buurt is.

Veel goedkoper | Gratis transport

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam
Onze Prijzen verschillen per locatie. De locaties Diemen en Amstelveen en Amsterdam Noord en Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam West en Amsterdam Zuidoost zijn op dit moment de voordeligste keuzes.

Boxx Opslaglocaties in Amsterdam.

Hoe kunnen wij je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagruimte huren in Amsterdam.

Op dit moment zijn er vijf Boxx Opslag vestigingen in Amsterdam, waarvan een deel in aanbouw is. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang
Al onze opslagvestigingen in Amsterdam zijn onbemand en hebben een centrale ligging zodat de vestigingen voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag Amsterdam
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij hebben vestigingen in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, en Diemen. Daarnaast hebben we ook vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Schiedam, Waalwijk en een nieuwe vestiging in Utrecht

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.