Tijdelijk opslagruimte huren in Amsterdam.

Boxx is de opslagspecialist van Amsterdam. Op onze verschillende vestiging in Amsterdam bieden wij Opslagboxxen, beter bekend als self storage, in verschillende formaten. Je eigen opslagunit in één van onze goed beveiligde vestigingen.  Schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt. De Opslagboxx is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Kies het formaat Opslagboxx en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?  Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amstelveen opslagruimte

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Amsterdam Noord opslagruimte

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Opslagruimte

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam West Opslagruimte

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Zuidoost Opslagruimte

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam
Onze Prijzen verschillen per locatie. De locaties Diemen en Amstelveen opslagruimte en Amsterdam Noord opslagruimte en Amsterdam Sloterdijk Opslagruimte en Amsterdam West Opslagruimte en Amsterdam Zuidoost Opslagruimte zijn op dit moment de voordeligste keuzes.

Opslagboxx vestigingen in Amsterdam.

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Amsterdam.

Op onze verschillende vestiging in Amsterdam kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestigingen. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur. Deze actie is geldig op bepaalde vestigingen. Vraag naar de voorwaarden.

Gratis transport

Maak gebruik van gratis transportbusjes om je spullen te vervoeren, of de opslagunits worden gratis voor je deur gereden om zelf in te laden.

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagbox huren in Amsterdam.

Opslagruimte huren in Amsterdam doe je natuurlijk Boxx opslag. Op dit moment hebben we 14 vestigingen waar je eenvoudig opslagruimte kunt huren. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland, zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang tot opslag box
Al onze opslagvestigingen in Amsterdam zijn onbemand en hebben een centrale ligging. Hierdoor zijn de vestigingen voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00 uur, toegang tot de opslagboxen middels een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx Opslag Amsterdam
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de omgeving Amsterdam? Wij hebben opslagruimte locaties in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen en Diemen. Daarnaast hebben we ook vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Utrecht, Wormerveer en Rotterdam. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere en Waalwijk.

Goedkope opslag
De prijzen van onze opslagboxen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor een opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen of Rotterdam. Deze vestigingen zijn de grootste opslaglocaties van Nederland met meer dan 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren kunnen hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.