Tijdelijk opslagruimte huren in Amsterdam.

Boxx is de opslagspecialist van Amsterdam. Op onze verschillende vestiging in Amsterdam bieden wij Opslagboxxen, beter bekend als self storage, in verschillende formaten. Je eigen opslagunit in één van onze goed beveiligde vestigingen.  Schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt. De Opslagboxx is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Kies het formaat Opslagboxx en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?  Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

Diemen Opslagruimte

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amsterdam Noord opslagruimte

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Opslagruimte

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam West Opslagruimte

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Zuidoost Opslagruimte

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Amstelveen opslagruimte

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam
Onze Prijzen verschillen per locatie. Locatie Diemen Opslagruimte is op dit moment de voordeligste keuze.

Opslagboxx vestigingen in Amsterdam.

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Amsterdam.

Op onze verschillende vestiging in Amsterdam kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestigingen. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslag containers nu met gratis ophaalservice. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagbox huren in Amsterdam.

Een opslagruimte huren in de omgeving van Amsterdam? Bij Boxx Opslag ben je aan het juiste adres. Wij stellen de klant voorop, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Op onze vestiging in Amsterdam bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van opslag aan. Zo vind je bij ons een standaard opslag box (self storage) in diverse formaten, bieden we onze uniek verplaatsbare inboedel box aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben we extra hoge garageboxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag in Amsterdam denken we graag mee over het transport, want wij vinden het gemak van de klant het belangrijkste!

Dagelijkse toegang tot opslag Amsterdam
Al onze opslagvestigingen in Amsterdam zijn onbemand en hebben een centrale ligging. Hierdoor is een opslagruimte bij Boxx Opslag altijd voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Bij Boxx Opslag vind je geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Als opslag huurder heb je 7 dagen per week (van 06:00 tot 23:00 uur) toegang tot de opslagboxen via een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx Opslag in Amsterdam
Wil je een box huren in Amsterdam? Opslag huren in Amsterdam doe je eenvoudig bij Boxx. Wij hebben meerdere opslagruimte locaties in Amsterdam. Je kunt opslagruimte huren in Amsterdam West, Noord, Sloterdijk, Zuidoost, maar ook in Amstelveen en Diemen. Huur een box, laat hem voor de deur bezorgen en laadt je inboedel in. Boxx komt hem weer ophalen en plaatst de box op één van de locaties in Amsterdam naar keuze. Je spullen opslaan in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Iedere opslagruimte locatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in onder andere Almere en Waalwijk.

Goedkope opslagruimte Amsterdam
Wil je graag een goedkope opslagruimte huren in de omgeving van Amsterdam? Ook dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Onze prijzen voor opslag verschillen per locatie, waardoor Boxx opslag altijd de goedkoopste opslag kan bieden. Goedkope opslagruimte in de omgeving Amsterdam vind je in Breukelen. Deze XL vestiging biedt niet alleen goedkope opslagruimte, maar is ook nog eens de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.