Bij Boxx Utrecht zeker.

En we maken het ook makkelijker.

MEER VOOR MINDER!

Wij hanteren vaste lage prijzen en de laagste prijsgarantie zonder ‘verborgen’ kosten of verplichtingen. Onze veilige en schone opslagunits hebben verder als extra’s: gratis transport, gratis verzekeringen en goedkopere verhuishulpen.

En gratis
transport

transport

En we maken het ook makkelijker.

1. Zelf doen

Kies je ervoor om zelf je spullen naar de opslag te brengen, dan staat daar vaak een extra korting tegenover en eventueel gebruik van gratis transport.

2. Wij helpen

UNIEK:  Wij helpen je met het transport van je spullen en komen de opslagunit voor de deur rijden. Vaak gratis. Je hoeft alleen nog je spullen in of uit te laden.

3. Wij doen

UNIEK:  Wij komen voor je deur gereden samen met onze verhuishulpen en optionele verhuislift. Alles wordt geregeld zodat jij zelf niets hoeft te doen.

Boxx Utrecht Zuidwest binnenkort geopend.

Binnenkort openen wij onze nieuwe locatie in Utrecht Zuidwest. Deze nieuwe vestiging is op loopafstand van Ikea Utrecht en gelegen aan de Australiëlaan 20, tegenover MBO Utrecht.

Met eigen vervoer is de vestiging te bereiken via de A12 en A17. Tegenover de vestiging stopt bus 7 richting Kanaleneiland. Halte Australiëlaan waardoor de vestiging ook makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer.

Openingstijden

Maandag
06:00 - 23:00
Dinsdag
06:00 - 23:00
Woensdag
06:00 - 23:00
Donderdag
06:00 - 23:00
Vrijdag
06:00 - 23:00
Zaterdag
06:00 - 23:00
Zondag
06:00 - 23:00

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Rotterdam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Wormerveer

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam
Onze Prijzen verschillen per locatie. De locaties Breukelen en Rotterdam zijn op dit moment de voordeligste keuzes.

Onze opslagproducten in Utrecht Australiëlaan.

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel

Acties verschillen per product

50% korting

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur. Deze actie is geldig op bepaalde vestigingen. Vraag naar de voorwaarden.

Gratis transport

Maak gebruik van gratis transportbusjes om je spullen te vervoeren, of laat de opslagbox gratis voor je deur brengen om zelf in te laden.

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

4200 tevreden huurders gingen je voor.

Opslagruimte huren in Utrecht Zuidwest.

Op onze vestiging in Utrecht Zuidwest bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo hebben wij de Standaard OpslagBoxx (self storage) in verschillende formaten, bieden wij extra hoge GarageBoxxen aan beschikbaar voor koop, huur of als belegging. Bij Boxx Opslag denken wij mee met transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Utrecht Zuidwest is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag in Nederland
Ben je op zoek naar een andere opslaglocatie in de buurt? Wij hebben verschillende vestiging nu voornamelijk nog in de regio Amsterdam en Utrecht. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit. Zo hebben wij nu vestigingen Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Rotterdam en Waalwijk.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.