De opslagspecialist van Utrecht

Boxx is de opslagspecialist van Utrecht. Wij bieden op verschillende vestigingen in Utrecht voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is?  Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

Boxx Opslag verstigingen in Utrecht.

In Utrecht hebben wij op dit moment  wij twee Boxx Opslag vestigingen waar wij verschillende opslagoplossingen bieden zoals de Standaard OpslagBoxx, de InboedelBoxx en Boxx Garageparken.

Onze XL opslagvestiging kun je vinden in Breukelen. Ook hier bieden wij verschillende opslagmogelijkheden voor een nog lagere prijs.

Al onze vestigingen bevinden zich op centrale locaties en zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe vestigingen om te openen zodat er altijd een Boxx Opslag vestiging bij jou in de buurt is.

Veel goedkoper | Gratis transport

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht
Onze Prijzen verschillen per locatie. Locatie Breukelen is op dit moment de voordeligste keuze.

Boxx Opslaglocaties in Utrecht.

Hoe kunnen wij je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

Opslagruimte huren in Utrecht.

Op dit moment zijn er twee Boxx Opslag vestigingen in Utrecht, waarvan een in aanbouw is. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang
Al onze opslagvestigingen in Utrecht zijn onbemand en hebben een centrale ligging zodat de vestigingen voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag Utrecht
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij hebben vestigingen in Utrecht Eendrachtlaan en Utrecht Australiëlaan. Daarnaast hebben wij vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Schiedam en Waalwijk

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.