Tijdelijk opslagruimte huren in Utrecht.

Boxx is de opslagspecialist van Utrecht. Op onze verschillende vestiging in Utrecht bieden wij Opslagboxxen, beter bekend als self storage, in verschillende formaten. Je eigen opslagunit in één van onze goed beveiligde vestigingen.  Schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt. De Opslagboxx is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Kies het formaat Opslagboxx en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?  Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuidwest Opslagruimte

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Utrecht Zuid Opslagruimte

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht
Onze Prijzen verschillen per locatie. De locaties Breukelen en Utrecht Zuidwest Opslagruimte en Utrecht Zuid Opslagruimte zijn op dit moment de voordeligste keuzes.

Opslagboxx vestigingen in Utrecht.

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Utrecht.

Op onze verschillende vestiging in Utrecht kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestigingen. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis verhuizing

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagboxx huren in Utrecht.

Wil je opslagruimte huren in Utrecht? Bij Boxx Opslag zit je helemaal goed. Bij ons vind je diverse opslagruimte om te huren in Utrecht. We bieden een standaard opslagbox (self storage) in diverse formaten, maar ook uniek verplaatsbare opslagboxen en daarnaast hebben we extra hoge garageboxen. Wil je een garagebox in Utrecht kopen, huren of gebruiken voor belegging? Ook dan zit je bij Boxx Opslag helemaal goed. Bij Boxx Opslag denken we graag mee over het transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. In Utrecht kun je opslagruimte op meerdere locaties huren, namelijk: Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest en Breukelen.

Opslagruimte Utrecht: dagelijks toegang
Al onze opslagruimte in Utrecht zijn onbemand en hebben een centrale ligging, zodat de opslagruimte voor iedereen gemakkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslag op een desolaat industrieterrein in Utrecht, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Je hebt als huurder 7 dagen per week (van 06:00 tot 23:00 uur) toegang tot je opslagruimte. Via een persoonlijk toegangssysteem heb alleen jij toegang tot de opslagruimte die je huurt. Hierdoor weet je zeker dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Boxx opslagruimte Utrecht
Ben je op zoek naar een opslagruimte of storage in de buurt van Utrecht? Onze locaties in Utrecht zitten gevestigd op Eendrachtlaan en Australiëlaan. Daarnaast kun je ons vinden in onder andere Amersfoort, Breukelen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Diemen, Rotterdam, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon, en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in onder andere Almere en Waalwijk.

Goedkope opslagruimte nodig?
De prijzen voor een opslagruimte of storage bij Boxx Opslag verschillen per locatie. Ben je op zoek naar een goedkope opslagruimte in Utrecht? Kies dan voor onze XL opslag vestiging in Breukelen of Rotterdam. Deze vestigingen zijn de grootste opslaglocaties van Nederland met meer dan 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.