Binnenkort in Waalwijk.

Binnenkort opent Boxx Opslag een vestiging in Waalwijk. Boxx is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits; Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

In Waalwijk gaan wij verschillende opslagproducten aanbieden zodat jij altijd makkelijk je spullen op kunt slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

-50% + Gratis transportbus 3m3 t/m 30m3
vanaf   €33

Zelf doen + gratis verhuisbusje

Eigen opslagunit, beveiligd, per week te huur en altijd toegang, geen verborgen kosten. Per week te huur op locaties dichtbij.

50% korting + 50% korting verhuisbusje 3m3 t/m 30m3
vanaf   €25

Zelf doen + verhuisbusje met extra korting

Eigen beveiligde opslagunit, met laagste prijs van Nederland zelfde kwaliteit echter goedkopere locatie (Breukelen, Waalwijk of Schiedam)

Gratis transport 1m3 t/m 3000m3
vanaf   €33

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Boxx helpt jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften. Boxx bied mogelijkheden voor de opslag van archief, voorraden, terras opslag

Gratis verhuizing 10m3 t/m 30m3
vanaf   €89

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Speciale Inboedelboxx, voor je meubels en huisraad. Makkelijker, beter voor je spullen en goedkoper. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

1e maand gratis huur 15m3 t/m 30m3
vanaf   €240

Te huur

Grote en extra hoge Garageboxxen in een beveiligd park van in verschillende formaten. Ook inpandige garages.

Binnenkort geopend.

Binnenkort opent Boxx Opslag een vestiging in Waalwijk.

Waalwijk Opslagruimte

Waalwijk 1
5141AT Waalwijk

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur. Deze actie is geldig op bepaalde vestigingen. Vraag naar de voorwaarden.

Gratis transport

Maak gebruik van gratis transportbusjes om je spullen te vervoeren, of de opslagunits worden gratis voor je deur gereden om zelf in te laden.

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagruimte huren in Waalwijk.

Binnenkort is het ook mogelijk om via Boxx Opslag opslagruimte in Waalwijk te huren. Ook als je van buiten Waalwijk komt is het interessant om via Boxx Opslag een opslagruimte te huren. Vanuit Breda, Eindhoven, Oss, Roosendaal en Tilburg is de opslagruimte locatie in Waalwijk ook gemakkelijk te bereiken. Zo is het binnenkort ook voor de inwoners van de provincie Brabant straks een stuk eenvoudiger om opslagruimte te huren.

Wil je tijdelijk je inboedel opslaan? Of ga je binnenkort verhuizen uit of naar Waalwijk? De reden maakt eigenlijk niets uit: bij Boxx Opslag vind je altijd de oplossing voor je ruimtegebrek. Bij Boxx Opslag Waalwijk kun je straks een standaard opslagbox huren in diverse formaten. Maar ook bieden we een uniek verplaatsbare opslagbox aan, extra hoge garageboxen en mini opslag. Bij Boxx Opslag Waalwijk denken we mee met transport en staat het gemak van jou als huurder centraal.

Opslagruimte Waalwijk: dagelijks toegankelijk
Boxx Opslag Waalwijk opent dit jaar nog haar deuren. Door de centrale ligging is Boxx Opslag Waalwijk ook gemakkelijk te bereiken vanuit Breda, Eindhoven, Oss, Roosendaal en Tilburg. Verder zijn onze opslagruimte locaties onbemand, maar wel 24 uur per dag beveiligd door onder andere camera’s. Bij Boxx Opslag vind je bovendien geen opslagruimtes op een desolaat industrieterrein, maar juist volledig geautomatiseerde goederenhotels in de buurt. Huurders hebben elke dag toegang (van 06:00 tot 23:00 uur) tot de opslag van Waalwijk via een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx Opslag reikt verder dan Waalwijk
Zoek je opslagruimte? Maar woon je niet in de buurt van Waalwijk? Bekijk dan de overige locaties van Boxx Opslag. Momenteel zit Boxx Opslag voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.  Naast opslagruimte in Waalwijk, willen we dit jaar ook een opslaglocatie in Almere openen. Het doel van Boxx Opslag is uiteindelijk door te groeien naar 50 locaties door heel Nederland. Hierdoor is er dan altijd wel een opslag bij jou in de buurt te vinden.

Goedkope opslagruimte Waalwijk
Wil je graag goedkope opslagruimte huren? Bekijk dan onze XL opslag locaties in Breukelen of Rotterdam. Hier kun je opslagruimte voor de goedkoopste prijs. Hier kan je als huurder tot wel 50% goedkoper een opslagruimte huren. Met meer dan 10.500m2 opslagruimte hebben we voldoende ruimte en daarmee zijn we ook de grootste in XL opslag van Nederland.