De opslagspecialist van Purmerend.

Opslag in Purmerend huren is gegarandeerd het voordeligst bij Boxx Opslag. Wij maken opslagruimte huren goedkoper en makkelijker door onze slimme oplossingen. Kies voor opslag inclusief gratis transportdiensten, zoals de gratis ophaal- en retourservice. Onze mobiele opslagunits, Boxx on Wheels, rijden wij gratis naar je toe. Deze zijn zeer geschikt voor de opslag van inboedels.

In Purmerend bieden wij verschillende opslagproducten aan voor particulieren en zakelijke klanten, zodat jij altijd makkelijk je spullen op kunt slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

GRATIS OPHAAL- EN RETOURSERVICE.
BOXX ON WHEELS (LATEN DOEN).

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

SELF STORAGE PURMEREND.
OPSLAGUNIT (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

TOT WEL 40% GOEDKOPER.
OPSLAGUNIT REGIOLOCATIE (ZELF DOEN).

Locatie minder van belang? Huur tot 40% goedkoper in Breukelen. Hier krijg je ook nog eens 50% korting over de eerste 8 weken.

VAN 1 M2 TOT 4000 M2.
ZAKELIJKE OPSLAGRUIMTE.

Inclusief heftruckservice, ontvangstservice,  stadsdistributie, gratis ophaalservice en werkplekverhuur. De opslagspecialist voor bedrijven!

 

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de 1e 4 of 8 weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaal- en retourservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophaal- en retourservice. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslag huren in Purmerend.

Bij Boxx staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. Op onze vestiging in Purmerend bieden wij de Standaard OpslagBoxx (self storage) in verschillende formaten. De Standaard OpslagBoxx is een self-storage unit die je kunt gebruiken voor opslag van spullen die je thuis niet meer kan opbergen. De units zijn schoon, droog en beveiligd.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Purmerend is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag in Nederland
Ben je op zoek naar een andere opslaglocatie in de buurt? Wij hebben verschillende vestiging nu voornamelijk nog in de regio Amsterdam en Utrecht. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit. Zo hebben wij nu vestigingen Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen of Rotterdam. Deze vestigingen zijn de grootste opslaglocaties van Nederland met meer dan 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.