Boxx Opslag locatie Rijswijk.

Bij Boxx Opslag Rijswijk kun je gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte huren die bij jouw opslagbehoefte past. We bieden onze unieke verplaatsbare opslagunits, standaard opslagruimtes (ook wel self storage genoemd) en garageboxen te huur aan. Deze units komen in verschillende groottes, zodat je zeker weet dat al jouw items erin passen. Voor de artikelen die een bijzondere afmeting hebben stellen we onze extra hoge en brede opslagboxen beschikbaar.

Op deze pagina vertellen we je meer over onze opslagopties en welke acties er op dit moment lopen.. Daaronder lees je hoe je met ons in contact kunt komen om je verder te helpen of je kunt direct een offerte aanvragen. Van onze huurders krijgen we gemiddeld een 8.6 en daar zijn we trots op. Aan het eind van de pagina vind je een paar recensies!

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Goedkope opslagruimte huren in Rijswijk.

In Rijswijk biedt Boxx Opslag de mogelijkheid om gedegen self storage te huren. De units bedragen verschillende afmetingen, van 1m3 tot en met 27m3. Hierin kun je van alles opslaan, van slechts zes tot wel 216 verhuisdozen. Voor de items met een bijzonder formaat zijn onze extra hoge en extra brede boxen een geschikte keuze. Self storage huren kan een oplossing bieden voor zowel privé redenen als zakelijke redenen. Als je van een appartement naar je eerste koopwoning verhuist of bijvoorbeeld tussen twee kantoorpanden in zit. Als ondernemer kun je ook gebruik maken van de extra ruimte om archieven of voorraad op te slaan.

Door het hele land zijn Boxx Opslag locaties gesitueerd. In de buurt van Rijswijk is onze XL locatie in Schiedam. Op deze vestiging zijn naast self storage units ook garageboxen en unieke mobiele opslagboxen te huur. Onze garageboxen zijn onderhoudsvrij en voorzien van een luxe Hörmann roldeur. De huur van de mobiele opslagboxen is inclusief de gratis ophaalservice,  zodat transport en opslag in één geregeld zijn. Op de vestiging aan de Fortunaweg in Schiedam is er ook de optie om gebruik te maken van onze verhuisbussen, steekkarren en verhuisliften. De opslagplaats is voorzien van camerabewaking en inbraak- en brandbeveiliging. Daarnaast is er toegangscontrole, zodat je spullen helemaal veilig staan opgeslagen.

Opslagruimte huren bij Boxx is gemakkelijk, veilig en goedkoop. Met een legio aan locaties die van 06:00 tot 23:00 uur geopend zijn, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. We bieden diverse opslagopties aan, zodat er voor iedereen een geschikte opslagunit is die aan de opslagwensen voldoet. Als er toch iets mist of je ervaring nog beter kan, gaan we graag met je in gesprek om te zien hoe wij kunnen helpen. Daarom staat ons deskundige team van ruimteadviseurs iedere dag van de week van 09:00 tot 17:30 uur voor je klaar.

Sta je op het punt om te gaan verhuizen, maar heb je geen zin, tijd of energie om inboedeltransport en inboedelopslag en verhuizers te regelen? Geen probleem, daar hebben wij onze Boxx on Wheels service voor! Met deze dienst huur je een opslagruimte waar jouw inboedel in past, die rijden wij dan voor je deur en laden hem in. Na afloop van je contractduur rijden wij de opslagunit voor je deur op de locatie van jouw keuze en laden hem voor je uit. Zo is je gehele verhuizing in één keer geregeld!

Boxx locatie Rijswijk is onderdeel van regio Den Haag. Hier bieden wij de mogelijkheid om gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte te huren. Daarnaast zijn wij op  meerdere locaties in het land present. Boxx Opslag biedt verschillende opslagoplossingen aan, zoals self storage en garageboxen. Neem een kijkje bij onze ruimtecalculator en reken uit hoeveel ruimte je echt nodig hebt. Zo huur je nooit te veel en dat is fijn voor de portemonnee. Als je nog vragen hebt kun je altijd terecht bij ons vakkundige team van ruimteadviseurs