Goedkope opslagruimte huur je bij Boxx Opslag Schiedam.

Ben je op zoek naar de goedkoopste mogelijkheid om opslag te huren? Dat kan bij Boxx Opslag Schiedam, dit is een XL regiolocatie. Je huurt hier tegen de allerlaagste prijs een opslagruimte huren. Tot wel 40% goedkoper dan andere locaties! Met verschillende formaten opslagunits beschikbaar is er voor ieder een geschikte ruimte te vinden. Zowel voor particuliere als zakelijke huur, van kleine (v.a. 1m3) tot aan grote ruimtes (4.000m3). Wat je wens of opslagbehoefte ook is, wij denken met je mee om opslag huren veilig, makkelijk en goedkoper te maken.

De opslagboxen worden schoon en droog opgeleverd. Je spullen staan 24/7 in een veilige ruimte: brand-, inbraak- en camerabeveiliging is aanwezig. In Schiedam kun je kiezen voor self storage, een verplaatsbare opslagbox (inclusief ophaalservice en verhuizers die je spullen voor je opslaan) of een extra grote en hoge garage. Met onze slimme oplossingen is opslag huren ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt.

In Schiedam hebben wij al veel tevreden huurders. Lees onderaan deze pagina’s een aantal reviews van hen. Gemiddeld krijgen wij een 8,6 van onze huurders! Benieuwd wat opslag huren bij Boxx kost? Kies hieronder 1 van de opslagmogelijkheden, daar vind je alle prijzen van je gekozen opslagruimte. Heb je hulp nodig bij je keuze? Dan staan onze verhuuradviseurs 7 dagen per week van 09.00 tot 17.30 voor je klaar.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx Opslag Schiedam: goedkoop privé en zakelijk opslagruimte huren.

Boxx Opslag is de specialist in opslagruimte verhuren! Heb je meer ruimte nodig, ga je verhuizen of wil je tijdelijk spullen opslaan? Dan zit je bij ons helemaal goed. Je kan langdurig of voor een korte periode opslag huren. Of het gaat om inboedelopslag of om een doos met oude spullen: er is een geschikte ruimte voor iedereen en altijd tegen de scherpste prijs.

De centraal gelegen vestiging aan de Fortunaweg, dichtbij Rotterdam, is dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is de locatie goed te bereiken. En met meer dan 10.500m2 aan vloeroppervlakte is er altijd wel een opslagruimte die aansluit bij jouw wens beschikbaar. Daarnaast zijn de self storage units tot wel 40% goedkoper dan andere locaties en zijn er altijd kortingsacties.

Met onder andere de gratis ophaalservice in Schiedam maken wij opslag huren nog makkelijker. Verhuizen en opslag zijn samen geregeld, want wij rijden een opslagunit gratis naar je toe en laden alles voor je in. Dit betekent dat je geen gedoe meer hebt met het regelen van vrienden of zelf moet sjouwen. En door meer vloeroppervlakte dan een self storage unit is de opslagruimte zeer geschikt voor opslag van inboedels. De droge en schone opslagbox plaatsen wij in een beveiligde ruimte. Je spullen staan daar dan beveiligd opgeslagen.

Goede mogelijkheden voor laden en lossen, de toegankelijkheid en bereikbaarheid zijn belangrijk bij een opslagruimte. Onze vestigingen zijn daarom altijd dichtbij openbaar vervoer en gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer. We helpen je graag een handje, daarom zijn op onze locaties steekkarren beschikbaar, in het geval van verdiepingen kun je gebruik maken van goederenliften en vaak kun je met je auto of bus zelfs de locatie inrijden. Kies je voor Boxx, dan kies je dus voor veiligheid, gemak en de allergoedkoopste prijs. Wij willen opslag huren voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken.

De grootste voordelen van huren bij Boxx Opslag? Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste, de opslag is beveiligd, je hebt 7 dagen per week toegang, je kan gratis gebruik maken van verhuizers of een verhuisbus, huren kan al vanaf één week en service naar onze huurders staat altijd voorop!

Heb je op korte termijn opslagruimte nodig? Neem dan contact op met de verhuurafdeling. Onze collega’s staan 7 dagen per week voor je klaar met ruimteadvies.Huurcontracten worden gewoon in het weekend opgesteld. Om precies te weten hoeveel ruimte je nodig hebt, helpen we je met onze ruimtecalculator. Neem snel contact met ons op als je nog vragen hebt of vraag direct een offerte aan!