De opslagspecialist van Utrecht.

Boxx Opslag Utrecht is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits; Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

Boxx is de opslagspecialist van Utrecht. Wij bieden op verschillende vestigingen in Utrecht voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is?  Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

1m2 t/m 2m2
vanaf   €15

De Mini OpslagBoxx is speciaal voor de opslag van kleine spullen zoals boeken, kleding of verzamelingen. De Mini OpslagBoxx is ideaal te combineren met de InboedelBoxx.

-50% + Gratis transportbus 1m2 t/m 2m2
vanaf   €25

De Standaard OpslagBoxx is beter bekend als self-storage. Je eigen opslagunit in een van onze goed beveiligde vestigingen dichtbij jou in de buurt. Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere opslag. Vanaf 3m3

50% korting + 50% korting verhuisbusje 1m2 t/m 2m2
vanaf   €25

De laagste prijs van Nederland

Eigen beveiligde OpslagBoxx (self storage) met de laagste prijs van Nederland. Dezelfde kwaliteit, goedkopere locatie. Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere opslag. Vanaf 3m3

Gratis inladen/ verhuizing 1m2 t/m 2m2
vanaf   €89

Speciaal voor de opslag van inboedels

Met Boxx on Wheels wordt de opslagunit(s) gratis* voor de deur gereden, door ons gratis* ingeladen en gratis gebracht naar een beveiligde Boxx vestiging! Vanaf 5m2 Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

1e maand gratis huur 1m2 t/m 2m2
vanaf   €155

Te huur, Te koop of als belegging

Jouw eigen luxe garage om je spullen in op te slaan of te gebruiken als hobby- of werkruimte. Ervaar het comfort van de GarageBoxx, beschikbaar in diverse formaten. Uitermate geschikt voor zowel particuliere als zakelijke opslag. 21m2

Boxx Opslag verstigingen in Utrecht.

In Utrecht hebben wij op dit moment  wij twee Boxx Opslag vestigingen waar wij verschillende opslagoplossingen bieden zoals de Standaard OpslagBoxx, de InboedelBoxx en Boxx Garageparken.

Onze XL opslagvestiging kun je vinden in Breukelen. Ook hier bieden wij verschillende opslagmogelijkheden voor een nog lagere prijs.

Al onze vestigingen bevinden zich op centrale locaties en zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe vestigingen om te openen zodat er altijd een Boxx Opslag vestiging bij jou in de buurt is.

Veel goedkoper | Gratis transport

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht
Onze Prijzen verschillen per locatie. Locatie Breukelen is op dit moment de voordeligste keuze.

Boxx Opslaglocaties in Utrecht.

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 tevreden huurders gingen je voor.

Opslagruimte huren in Utrecht.

Op dit moment zijn er twee Boxx Opslag vestigingen in Utrecht, waarvan een in aanbouw is. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang
Al onze opslagvestigingen in Utrecht zijn onbemand en hebben een centrale ligging zodat de vestigingen voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag Utrecht
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij hebben vestigingen in Utrecht Eendrachtlaan en Utrecht Australiëlaan. Daarnaast hebben wij vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Diemen, Rotterdam, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere en Waalwijk

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen of Rotterdam. Deze vestigingen zijn de grootste opslaglocaties van Nederland met meer dan 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.