De opslagspecialist van Utrecht.

Boxx Opslag Utrecht is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits; Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

Boxx is de opslagspecialist van Utrecht. Wij bieden op verschillende vestigingen in Utrecht voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is?  Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Veel goedkoper | Gratis transport

-50% + Gratis transportbus 1m2 t/m 2m2
vanaf   €33

Zelf doen + gratis verhuisbusje

Eigen opslagunit, beveiligd, per week te huur en altijd toegang, geen verborgen kosten. Per week te huur op locaties dichtbij.

50% korting + 50% korting verhuisbusje 1m2 t/m 2m2
vanaf   €25

Zelf doen + verhuisbusje met extra korting

Eigen beveiligde opslagunit, met laagste prijs van Nederland zelfde kwaliteit echter goedkopere locatie (Breukelen, Waalwijk of Schiedam)

Gratis verhuizing 1m2 t/m 2m2
vanaf   €89

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Speciale Inboedelboxx, voor je meubels en huisraad. Makkelijker, beter voor je spullen en goedkoper. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

1e maand gratis huur 1m2 t/m 2m2
vanaf   €240

Te huur

Grote en extra hoge Garageboxxen in een beveiligd park van in verschillende formaten. Ook inpandige garages.

Gratis transport 1m2 t/m 2m2
vanaf   €6

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Boxx helpt jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften. Boxx bied mogelijkheden voor de opslag van archief, voorraden, terras opslag

Boxx Opslag verstigingen in Utrecht.

In Utrecht hebben wij op dit moment  wij twee Boxx Opslag vestigingen waar wij verschillende opslagoplossingen bieden zoals de Standaard OpslagBoxx, de InboedelBoxx en Boxx Garageparken.

Onze XL opslagvestiging kun je vinden in Breukelen. Ook hier bieden wij verschillende opslagmogelijkheden voor een nog lagere prijs.

Al onze vestigingen bevinden zich op centrale locaties en zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe vestigingen om te openen zodat er altijd een Boxx Opslag vestiging bij jou in de buurt is.

Veel goedkoper | Gratis transport

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht
Onze Prijzen verschillen per locatie. De locaties Breukelen en Utrecht Zuid en Utrecht Zuidwest zijn op dit moment de voordeligste keuzes.

Boxx Opslaglocaties in Utrecht.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 tevreden huurders gingen je voor.

De opslagspecialist van Utrecht.

Ben je op zoek naar goedkope opslagruimte in Utrecht? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het goede adres. Boxx Opslag is het toonaangevende full service opslagverhuurbedrijf van Utrecht. Bij ons kunnen zowel particulieren en bedrijven terecht voor goedkope opslagruimte. Onze opslag is goedkoper doordat we slimme oplossingen bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door mobiele opslagboxen: Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

Boxx is de opslagspecialist van Utrecht. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opslag of voor de langere termijn, bij Boxx zit je helemaal goed. Onze vestigingen in Utrecht bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. Zo bieden we een standaard opslagbox in verschillende maten, maar ook uniek verplaatsbare inboedel boxen en extra hoge garageboxen behoren tot de mogelijkheden. Kies zelf de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je nog geen idee welk opslagproduct het beste bij jou past? Gebruik dan onze ruimtecalculator of neem contact op met onze adviseurs.

Boxx Opslagruimte op twee locaties in Utrecht
In Utrecht hebben wij op dit moment twee Boxx Opslag vestigingen, namelijk Utrecht Zuid en Utrecht Zuidwest. Bij beide vestigingen kun je onze verschillende opslagoplossingen vinden, zoals de Standaard opslagbox, de inboedel box en garagebox. Onze XL opslagvestiging in Breukelen biedt de goedkoopste opslagmogelijkheden.

Al onze vestigingen bevinden zich op centrale locaties, zodat je de opslagruimte gemakkelijk kunt bereiken. Zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer. Verder zijn wij constant op zoek naar nieuwe vestigingen om te openen, zodat er altijd een Boxx Opslag vestiging bij jou in de buurt is.

Opslagruimte huren in Utrecht
Voor opslagruimte ben je in Utrecht aan het juiste adres. Bij ons vind je diverse opslagmogelijkheden, waaronder een standaard opslagbox (self-storage) in verschillende formaten, maar ook bieden wij een unieke verplaatsbare inboedel box aan en hebben wij extra hoge garageboxen. De garageboxen zijn beschikbaar voor koop, huur en belegging. Bij Boxx opslag denken wij graag mee over het transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. In Utrecht vind je onze opslagruimtes op twee verschillende locaties, waaronder Utrecht Zuid en Utrecht Zuidwest.

Dagelijks toegang tot opslagruimte
Al onze opslagvestigingen in Utrecht zijn onbemand en hebben een centrale ligging, zodat de vestigingen voor iedereen gemakkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Je hebt als huurder 7 dagen per week, van 6 tot 23:00 uur, toegang tot je opslagruimte. Via een persoonlijk toegangssysteem kan alleen jij in de opslagruimte. Hierdoor weet je zeker dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Boxx Opslagruimte Utrecht
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Utrecht? Onze vestigingen in Utrecht zitten gevestigd op Eendrachtlaan en Australiëlaan. Daarnaast kun je ons vinden in onder andere Amersfoort, Breukelen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Diemen, Rotterdam, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon, en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in onder andere Almere en Waalwijk.

Goedkoopste opslaglocatie
De prijzen voor een opslagruimte bij Boxx verschillen per locatie. Ben je op zoek naar een goedkope opslagruimte in Utrecht? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen of Rotterdam. Deze vestigingen zijn de grootste opslaglocaties van Nederland met meer dan 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.