De opslagspecialist van Breukelen.

Boxx Opslag Breukelen is één van onze XL-opslaglocaties. Hier huur je opslag voor de allerlaagste prijs van Nederland. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze verplaatsbare opslag containers ; Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

In Breukelen bieden wij verschillende opslagproducten zodat jij altijd makkelijk je spullen op kunt slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Tot 40% korting 3m3 t/m 30m3
vanaf   €25

Zelf doen + verhuisbusje met extra korting

Eigen beveiligde opslagunit, met laagste prijs van Nederland zelfde kwaliteit echter goedkopere locatie (Breukelen, Waalwijk of Schiedam)

Gratis verhuizing 10m3 t/m 30m3
vanaf   €89

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Speciale Inboedelboxx, voor je meubels en huisraad. Makkelijker, beter voor je spullen en goedkoper. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

Gratis transport 1m3 t/m 3000m3
vanaf   €6

Wij doen, gratis voor je deur en gratis inladen

Boxx helpt jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften. Boxx bied mogelijkheden voor de opslag van archief, voorraden, terras opslag

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagcontainers nu met gratis ophaalservice. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

GOEDKOPE OPSLAGRUIMTE HUREN IN BREUKELEN.

Ben je op zoek naar een goedkope opslagruimte? Kies dan voor onze opslag XL locatie in Breukelen. Of je nu opslagruimte zoekt in Ijsselstein, Nieuwegein, Veenendaal, Soest, Houten, Leerdam of Zeist; het maakt niet uit. Onze opslag XL in Breukelen biedt met 10.500m2 voldoende opslagruimte voor iedereen. Bij onze XL opslag vind je onder andere standaard opslagboxen in verschillende formaten. Ook bieden wij onze uniek verplaatsbare opslagboxen voor inboedels aan. Bij Boxx Opslag denken we mee met transport en staat gemak van de klant voorop, zonder dat we hier hoge kosten voor rekenen. Ben je op zoek naar opslagruimte in de omgeving Utrecht? Dan zit je bij onze opslag XL in Breukelen helemaal goed.

Uniek verplaatsbare opslagboxen
Onze XL opslag in Breukelen is ook interessant voor de inwoners van onder andere Ijsselstein, Nieuwegein, Veenendaal, Soest, Houten, Leerdam en Zeist. Als je buiten Breukelen woont, kies dan voor onze uniek verplaatsbare opslagbox. Wij van Boxx Opslag brengen deze verplaatsbare opslagbox voor de deur. Vanuit huis kun je rechtstreeks de opslagbox inladen. Vervolgens halen we de opslagbox weer op en plaatsen hem op onze opslag XL in Breukelen. Wil je je inboedel terug hebben? Dan komen we de opslagbox uiteraard ook weer gewoon bij de voordeur brengen.

Dagelijks toegang tot opslag XL Breukelen
Onze XL opslag in Breukelen is onbemand en ligt centraal in Utrecht. Hierdoor maakt het niet uit of je nu uit Ijsselstein, Nieuwegein of Zeist komt; onze XL opslag is voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Onze opslagruimte in Breukelen ligt op 4 minuten afstand van de A2 (afslag 5: Breukelen, Kockengen). En op ongeveer 12 minuten lopen van het NS station Breukelen. Als huurder heb je 7 dagen per week (06:00 tot 23:00 uur) toegang tot onze opslagruimte in Breukelen met een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx Opslag op diverse locaties in Nederland
Opslagruimte in Breukelen is ideaal en goedkoop. Maar soms is een opslagruimte huren op een andere locatie logischer, omdat het bijvoorbeeld dichter bij je werk is. Bij Boxx Opslag hebben we daarom meerdere locaties in Nederland waar je opslagruimte kunt huren. In Rotterdam vind je onze andere XL opslag. Verder kun je terecht voor opslag in de regio Amsterdam. Dit jaar openen we nieuwe vestigingen in onder andere Almere en Waalwijk.