De opslagverhuurspecialist van Zoetermeer.

In de buurt van Den Haag is onze Boxx locatie Zoetermeer gelegen. In de dichtbevolkte randstad gebeurt het regelmatig dat er voor die ene hobby of de extra verhuisdozen net niet genoeg ruimte is in de woning. Op zo’n moment biedt externe opslagruimte huren de ultieme oplossing. Zoetermeer valt onder regio Den Haag, waar Den Haag, Delft en Rijswijk ook onderdeel van zijn. Zo is er altijd een Boxx locatie bij jou in de buurt.

Boxx Opslag is de opslagverhuurspecialist van Nederland. Op locatie Zoetermeer verhuren wij onze standaard opslagruimte of self storage units en unieke verplaatsbare opslagunits. Om aan ieders opslagwens te voldoen hebben wij opslagruimtes van verschillende afmetingen te huur. De grootte begint bij 1m3 en loopt op tot 27m3. In de kleinste passen zes en de grootste 216 verhuisdozen. Wij zijn van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn voor iedereen. Daarom staat service hoog in het vaandel bij ons en doen we er alles aan om je ervaring met het huren van externe opslagruimte zo prettig mogelijk te maken.

Op deze pagina vind je onder andere welke opties er aangeboden worden op locatie Zoetermeer. Daaronder vertellen we je welke acties wij op dit moment hebben lopen en hoe je met ons in contact kunt komen, voor het geval je nog vragen hebt. Als alles duidelijk is scroll je iets verder naar beneden, daar kun je direct een offerte aanvragen. Mocht je nog niet overtuigd zijn staan daaronder recensies van 5120 huurders die vertellen hoe hun ervaring met Boxx Opslag is geweest.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice

Mobiele opslagunits nu met gratis ophalen en terugbrengen. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is dan matchen wij de prijs.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Opslagruimte te huur in Zoetermeer.

Ten westen van het bepakte Den Haag ligt Boxx Opslaglocatie Zoetermeer. Op deze plek verhuren wij verschillende opslagoplossingen aan hen die thuis of op kantoor net die paar meter missen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kun je denken aan een verhuizing naar je eerste eigen huis of als ondernemer wil je seizoensgebonden artikelen als meubilair opslaan, want anders staat het ook maar zo in de weg. Of je reden nou particulier of zakelijk is, bij Boxx Opslag hebben wij de opslagruimte die bij jouw behoefte past.

Naast Zoetermeer zijn ook Rijswijk, Den Haag en Delft onderdeel van Regio Den Haag. Op deze plekken bieden wij ook self storage en mobiele opslagunits te huur aan. Niet ver van Zoetermeer vandaan is onze XL locatie Schiedam gesitueerd. Hier beschikken wij over 10.500m2 aan vloeroppervlakte waar zowel onze standaard als verplaatsbare opslagruimtes veilig gestald worden, maar aanvullend zijn er opties om een garagebox te huren. Voor diegene die iets langer gebruik wil maken van de ruimte of er in wil investeren. Op slechts een half uur rijden van Zoetermeer vind je dit en nog veel meer.

Bij Boxx Opslag huur je gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte. Het gemak zit hem in de fenomenale service die we aanbieden en de bereikbaarheid van al onze locaties. Met onze service doelen we op de mogelijkheden die er zijn wanneer je opslagruimte huurt bij ons. We kijken graag samen met jou hoe je ervaring nog beter kan, door bijvoorbeeld extra verlichting of het kunnen wisselen van een kleinere naar een grotere unit. Daarnaast staan we zeven dagen per week van 09:00 tot 17:30 uur voor je klaar. Alle Boxx locaties zijn zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer goed bereikbaar. Om bij ons te komen hoef je niet eerst ellenlange industrieterreinen over, maar loop je in maximaal een kwartiertje vanaf het dichtstbijzijnde station naar je opslagunit. We hebben ook onze mobiele opslagboxen als je liever helemaal niet wil reizen. Alle locaties zijn voorzien van camera- en inbraakbeveiliging, zodat jouw spullen volledig beschermd zijn.

Als je de keuze hebt gemaakt om externe opslagruimte te gaan huren is het belangrijk dat je niet alleen naar de ruimte kijkt, maar ook eisen stelt aan de locatie van de opslagplaats. Het is bijvoorbeeld ideaal voor Sean Kenney dat hij nu op zijn bakfiets naar zijn opslagunit kan, zo vertelde hij in zijn interview. Als je gaat huren met het oog op een verhuizing helpen we je met onze ultieme verhuischecklist een handje op weg. Mocht je nou helemaal geen zin hebben om een bus en verhuizers te regelen, dan doen wij dat voor je. Kijk eens bij Boxx on Wheels, de volledige verhuisservice.

Als opslagverhuurexpert van Nederland bieden we iedereen graag gepaste opslagruimte aan. Dit kan een kleine self storage unit zijn, een extra hoge garagebox of mobiele opslagruimte. Wat je ook nodig hebt, wij helpen je verder. Onze service begint bij het aanbieden van onze ruimtecalculator. Hiermee bereken je precies hoeveel m3 je nodig hebt, zodat je nooit teveel huurt. Daarnaast zijn we zeven dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur geopend en staan we van 09:00 tot 17:30 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem snel contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.