(ONLINE) MARKETING- EN COMMUNICATIE COÖRDINATOR MET AMBITIE - AMSTERDAM.

Job type: Fulltime, Parttime (min 32uur)
Locatie: Amsterdam 

Flexibel werken, goede voorzieningen, alle faciliteiten om je te ontwikkelen en een duidelijk gezamenlijk doel: Van 12 naar 50 locaties! En daarnaast goed beloond worden zowel primair als secundair: Mogelijkheid tot 12 maandsalarissen als bonus!

Boxx is een snelgroeiend, energiek en ambitieus opslagverhuurbedrijf met 12 locaties verspreid in de Randstad. Wij onderscheiden ons door het opslaan makkelijker en goedkoper te maken voor onze huurders.

Wij willen een geweldig bedrijf zijn om bij te huren en een geweldig bedrijf zijn om voor te werken!  Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Dit zijn onze basisuitgangspunten:

 1. Werknemerstevredenheid — Hoe we onze medewerkers blij houden met goede voorzieningen en extra’s
 2. Werkstress — Hoe we zorgen voor een lagere werkdruk
 3. Financieel — hoe we samen groeien en samen beloond worden
 4. Betekenis — Hoe we zorgen dat je je belangrijk voelt
 5. Flexibiliteit — Hoe we omgaan met werkschema’s, werkplekken en work-life balance

Wij zijn als bedrijf in een nieuwe fase beland met een geheel nieuw managementteam geleid door een nieuwe en ervaren algemeen directeur.  Om de gewenste groei te faciliteren naar 50 locaties zoeken we nieuwe teamleden die energie en kennis meenemen. Die zin hebben in een geweldig avontuur en een passende beloning.

Lees verder meer over werken bij Boxx in ons blog
(https://www.boxx.nl/blogs/werken-bij-boxx-opslag/)

 

Wat je gaat doen:

Als (online) Marketing – en Communicatie Coördinator ben je de ‘’linking pin’’ tussen de sales, ons communicatieadviesbureau en externe tekstschrijver. Je bent goed in staat om de acties bepaald in het marketingplan kwalitatief en effectief om te zetten naar concrete uitvoering in eigen acties, maar ook naar acties van derden. Verder ben je goed in staat om feedback (behoefte) vanuit sales en feedback van klanten om te zetten naar concrete acties en/of een voorstel voor aanpassing van bepaalde marketingacties tot zelfs productaanbod. De marketing- en communicatieactiviteiten vinden voornamelijk online plaats (website/social), online marketing is dan ook jouw ‘’thuis’’ en kent voor jouw geen geheimen. Ook vinden er offline marketingactiviteiten plaats die jij makkelijk naar jouw hand zet. Jouw missie is om zoveel mogelijk kwalitatieve (warme) leads te genereren voor onze sales afdeling en zo samen succesvol te zijn in het zoveel mogelijk verhuren van onze opslagmogelijkheden. Succes draait immers bij Boxx om succesvol verhuren!

Wie je bent:

Je bent positief ingesteld, flexibel, proactief en hebt zeer goed ontwikkelde organisatorische vaardigheden. Je bent communicatief sterk zowel verbaal als in schrift en creatief, bent zowel teamplayer als in staat solistisch te werken en hebt echt de spirit om jouw marketingkwaliteiten in te zetten om samen met de (sales) collega’s succesvol te zijn!

Verder heb je:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie,
 • Hbo werk- en denkniveau, minimaal opgeleid in de richting (online) marketing,
 • Kennis en ervaring in/met het creëren en het beheren van content voor websites,
 • Enige affiniteit met ICT is een pré.

Wat we bieden:

Naast onze 5 basisuitgangspunten, waarin jij alle vrijheid krijgt om met ons mee te groeien, bieden wij ook nog:

 • Een uitstekend (bovengemiddeld!) salaris,
 • Deelname bonusregeling, zowel periodiek als bij het behalen van de BHAG, 12 maandsalarissen!
 • Eventueel optie aandelenplan,
 • Deelname pensioenregeling,
 • Reiskostenvergoeding (OV),
 • 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen,
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en flexibel werken,
 • Regelmatig een bedrijfsfeestje en leuke maandborrels.

Dus zeg nou eerlijk, wie wil nou niet werken bij Boxx? Een modern innovatief bedrijf, waar je een iPhone en een MacBook ter beschikking krijgt, elke dag een gratis lunch en gemotiveerde collega’s met regelmatig geweldige bedrijfsuitjes!!

Geïnspireerd?

Solliciteer dan enkel als je ook een topper bent en ook een flinke bijdrage aan de organisatie en onze doelstellingen kan en echt wilt leveren! Anders heeft het geen zin. Slechts een deel van de aanvragen komt in aanmerking voor een afspraak.

Solliciteer nu, want jij bent op zoek naar ons en wij zijn op zoek naar jou! Stuur ons je cv en motivatie door te klikken op de onderstaande sollicitatieknop of stuur ons een overtuigende mail incl. cv naar sollicitatie@boxx.nl.

Sollicitatie formulier

 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.