Boxx on Wheels Amsterdam.

De mobiele opslag specialist van Amsterdam .

Boxx on wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel waarbij opslagruimte en transport direct samen zijn geregeld.. De opslagunit wordt gratis* voor je deur gereden incl. verhuishulpen die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar een van onze goed beveiligde vestigingen gebracht in Amsterdam voor de opslag. Op deze manier hoeft je zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar de opslagvestiging te rijden met grote en zware spullen, want wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen?

Met Boxx on Wheels zijn opslag en verhuizen gelijk samen geregeld. Je spullen worden maar één keer in en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt. Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en bespaard het je een hoop gedoe.

Wij komen de opslagunit(s) gratis* voor je deur rijden incl. verhuishulp
Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen
Tussentijdse toegang tot jouw spullen is op afspraak mogelijk
Na de huurperiode komen wij de opslagunit(s) weer voor je deur terug rijden

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor €3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx Opslag Amsterdam.

Boxx on wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel waarbij opslagruimte en transport direct samen zijn geregeld. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang
Onze opslagvestiging in Amsterdam is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag Amsterdam
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij rijden onze opslagcontainers voor je deur incl. gratis ophaalservice. Zo halen wij spullen op uit Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, en Diemen. Naast Amsterdam hebben we ook vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Schiedam, Waalwijk en een nieuwe vestiging in Utrecht

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.