De opslagspecialist van Nederland. Veel goedkoper | Gratis transport.
8.4 Hulp nodig? 088 - 262 12 12 Gesloten

Inboedelopslag in Utrecht Zuid met Boxx on Wheels.

Boxx on wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel. De opslagunit wordt gratis* voor je deur gereden incl. verhuishulpen die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar onze goed beveiligde vestiging in Utrecht Zuid gebracht voor de opslag. Op deze manier hoeft je zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar de opslagvestiging te rijden met grote en zware spullen. Wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen?

Met Boxx on Wheels zijn opslag en verhuizen gelijk samen geregeld. Je spullen worden maar één keer in en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt. Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en bespaard het je een hoop gedoe.

Tarieven en formaten opslagunits.

Wij komen gratis* voor je deur gereden samen met onze verhuishulpen. Alle spullen worden gratis voor je ingeladen zodat jij zelf niets hoeft te doen. Boxx is tot 60% goedkoper dan reguliere verhuizers!

Alle tarieven zijn per 4 weken. De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden incl. gratis verhuishulp bij het inladen van de opslagunit.

Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt of staat het juiste opslagformaat er niet tussen? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of neem contact op met onze opslagadviseurs. Wij zijn 7 dagen per week tot 21.00 uur bereikbaar. Bij Boxx huur je nooit meer dan nodig is. Opslagunits zijn per week te huur en alle prijzen zijn zonder extra verplichte kosten.

Boxx on Wheels Utrecht Zuid.

Boxx Utrecht Zuid is gelegen op een centrale locatie in Utrecht aan de Eendrachtlaan welke parallel loopt aan het Merwedekanaal.

De vestiging is met eigen vervoer makkelijk te bereiken via de A2 en A12. Daarnaast zijn de haltes van bus en sneltram op loopafstand.

 

Openingstijden

 • Maandag – 06:00 – 23:00
 • Dinsdag – 06:00 – 23:00
 • Woensdag – 06:00 – 23:00
 • Donderdag – 06:00 – 23:00
 • Vrijdag – 06:00 – 23:00
 • Zaterdag – 06:00 – 23:00
 • Zondag – 06:00 – 23:00

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Opties en diensten.

 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Gratis inladen 1 uur met 2 verhuizers
 • Verhuislift – €150 per keer
 • Transport en opslagverzekering – €3 per week
 • Verhuisdekens – €0,50 per week
 • Vaker tussentijdse toegang nodig? Huur een extra MiniBoxx (1m2) op een locatie dichtbij huis. Onbeperkt toegang? – €3,50 per week
 • Extra grote spullen opslaan (boven 2.20 meter) – Prijs op aanvraag

Opties en diensten retour.

 • Gratis bij zelf ophalen. De units worden klaargezet naast je auto
 • Huur een Boxx transportbus met 40% korting – €25
 • Wij rijden de opslagunit(s) weer voor je deur – €69
 • Wij helpen met uitladen, 1 uur, 2 verhuizers €99

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx Opslag Utrecht Zuid.

Op onze vestiging in Utrecht Zuid bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo hebben wij de Standaard OpslagBoxx (self storage) in verschillende formaten, bieden wij de unieke Verplaatsbare InboedelBoxx aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben wij extra hoge GarageBoxxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag denken wij mee met transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Utrecht Zuid is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag in Nederland
Ben je op zoek naar een andere opslaglocatie in de buurt? Wij hebben verschillende vestiging nu voornamelijk nog in de regio Amsterdam en Utrecht. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit. Zo hebben wij nu vestigingen Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Rotterdam en Waalwijk.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.