De opslagspecialist van Nederland. Veel goedkoper | Gratis transport.

Inboedelopslag in Utrecht Zuid met Boxx on Wheels.

Boxx on wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel. De opslagunit wordt gratis* voor je deur gereden incl. verhuishulpen die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar onze goed beveiligde vestiging in Utrecht Zuid gebracht voor de opslag. Op deze manier hoeft je zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar de opslagvestiging te rijden met grote en zware spullen, wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen?

Met Boxx on Wheels zijn opslag en verhuizen gelijk samen geregeld. Je spullen worden maar één keer in en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt. Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en bespaard het je een hoop gedoe.

Opslag van jouw spullen vindt plaats in onze speciale verplaatsbare inboedelcontainers die worden opgeslagen op onze goed beveiligde vestigingen. De  inboedelcontainers zijn speciaal ontworpen door Boxx voor de opslag van inboedel en worden afgesloten met jouw eigen slot. Voor het efficient en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale inboedelcontainers van tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Wij komen de opslagunit(s) gratis* voor je deur rijden incl. verhuishulp
Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen
Tussentijdse toegang tot jouw spullen is op afspraak mogelijk
Na de huurperiode komen wij de opslagunit(s) weer voor je deur terug rijden

Tarieven en formaten opslagunits.

Alle tarieven zijn per 4 weken incl. BTW en per week te verlengen. De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden incl. gratis verhuishulp bij het inladen van de opslagunit en bij een minimale huurperiode van 12 weken.

Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt of staat het juiste opslagformaat er niet tussen? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of neem contact op met onze opslagadviseurs. Wij zijn 7 dagen per week tot 21.00 uur bereikbaar. Bij Boxx huur je nooit meer dan nodig is. Opslagunits zijn per week te huur en alle prijzen zijn zonder extra verplichte kosten.

Wil je opslaan op deze vestiging en nog goedkoper uit zijn? Kom je spullen dan zelf brengen en profiteer van de formaten van de inboedelcontainers. Goedkoper dan self storage en nu met 50% korting over de eerste 8 weken huur.

Formaat in m³Formaat in m²Geschikt voorPrijs per weekPrijs per 4 wekenActieGratis bus
10 5 De inhoud van een studio of max. 100 verhuisdozen €22,25 €89 N.v.t Offerte
11.25 5.6 Extra hoge unit: Geschikt voor hoge meubels zoals kasten, de inhoud van een studio of max. 112 verhuisdozen €29,75 €119 N.v.t Offerte
15 7.5 De inhoud van een 2 kamer woning met een normale bank of max. 150 verhuisdozen €33,50 €134 N.v.t Offerte
15 7.5 Extra brede unit: geschikt voor grote, brede meubels, de inhoud van een 2 kamer woning of 150 kleine verhuisdozen €37,25 €149 N.v.t Offerte
20 10 De inhoud van een 3 kamer woning, kleine garage of max. 200 verhuisdozen €44,50 €178 N.v.t Offerte
25 12.5 De inhoud van een eengezinswoning of max. 250 verhuisdozen €55,75 €223 N.v.t Offerte
30 15 De inhoud van een 4 kamer woning of max. 300 kleine verhuisdozen €66,75 €267 N.v.t Offerte

Boxx on Wheels Utrecht Zuid.

Boxx Utrecht Zuid is gelegen op een centrale locatie in Utrecht aan de Eendrachtlaan welke parallel loopt aan het Merwedekanaal.

De vestiging is met eigen vervoer makkelijk te bereiken via de A2 en A12. Daarnaast zijn de haltes van bus en sneltram op loopafstand.

 

Openingstijden

 • Maandag – 06:00 – 23:00
 • Dinsdag – 06:00 – 23:00
 • Woensdag – 06:00 – 23:00
 • Donderdag – 06:00 – 23:00
 • Vrijdag – 06:00 – 23:00
 • Zaterdag – 06:00 – 23:00
 • Zondag – 06:00 – 23:00

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Productvoordelen.

 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging. Droog en schoon

Extra opties.

 • Verhuislift mogelijk voor etagewoning voor slechts €150,- met een extra verhuishulp
 • Extra grote items kunnen wij los opslaan, prijs op aanvraag
 • Verhuisdekens beschikbaar voor €3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Gratis bij zelf ophalen
 • Bij afleveren zelf doen vanaf €69,-, bij afleveren wij doen vanaf €99,-

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4250 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx Opslag Utrecht Zuid.

Op onze vestiging in Utrecht Zuid bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo hebben wij de Standaard OpslagBoxx (self storage) in verschillende formaten, bieden wij de unieke Verplaatsbare InboedelBoxx aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben wij extra hoge GarageBoxxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag denken wij mee met transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Utrecht Zuid is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag in Nederland
Ben je op zoek naar een andere opslaglocatie in de buurt? Wij hebben verschillende vestiging nu voornamelijk nog in de regio Amsterdam en Utrecht. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit. Zo hebben wij nu vestigingen Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Rotterdam en Waalwijk.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.