Garageboxen te huur en te koop (ook als belegging).

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Wij bieden nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten, zowel inpandig als buiten op het Boxx terrein. Alle garages zijn onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

Het comfort van een eigen Boxx garage.

Hoogwaardige, onderhoudsvrije garages binnen een beveiligd park.

Boxx biedt nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten. Onderhoudsvrij en met een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

De garages zijn o.a. voorzien van elektra*, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

 • Extra hoog, extra groot
 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Elektra* en verlichting

* Niet op alle Boxx Garageparken

Garages geplaatst binnen een beveiligd Boxx Garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

 • Extra hoge en extra grote garageboxen
 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig*
 • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Inpandige Boxx Garages.

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx inpandige garages. Beschikbaar voor huur. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

De voordelen van onze Boxx garage.

Advies
Alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open. Ook voor advies
Toezicht
Park beveiligd met 24/7 toegangscontrole en camera’s
Beveiligd
24/7 toegang, A1 locaties,
geen onderhoud
Goedkoop
Gegarandeerd
de laagste prijzen

Faciliteiten en opties.

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektriciteitsmeter* voor interne verlichting en stopcontracten.

* Niet op alle Boxx Garageparken

Locaties boxx Locaties boxx

Garageboxen huren kan op de volgende locaties.

Op dit moment hebben wij zeven Boxx Garageparken (waarvan een deel in aanbouw) op veel A1 locaties in grote steden in Nederland.

Wij hebben  Boxx garages te huur en te koop in:

Amersfoort
Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam Noord
Amsterdam Zuidoost
Diemen
Utrecht 
Schiedam

 

8,25% NETTO RENDEMENT.

Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest. Beleg nu in obligaties van verhuurde garageboxen al vanaf € 2500,- met een netto rendement van 9,5% en zekerheid!

Klik HIER voor meer informatie

Boxx Garageparken staat voor kwaliteit.

Boxx Garageparken biedt luxe, onderhoudsvrije garageboxen op een beveiligd park. De garages zijn extra hoog, beschikbaar in verschillende formaten, zowel binnen als buiten gesitueerd en zeer aantrekkelijk geprijsd. Boxx Garageparken zijn centraal gelegen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland. Huurders en eigenaren van garages hebben 24-uurs toegang tot het beveiligde garagepark.

Opslag, hobby of werkruimte
Een garagebox kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan het stallen van een caravan, het gebruik als hobbyruimte of als werkruimte voor je internet- of webwinkel. Door alle extra opties zijn er genoeg mogelijkheden.

Te huur
Boxx Garageparken biedt jou de mogelijk om een garagebox te huren op onze goed beveiligde parken. Boxx Garageparken is onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor Boxx geen projectontwikkelaar is, maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag.

Boxx Garageparken locaties
Wij hebben meerdere Garageparken (in aanbouw) waar je een garage kunt huren. Er zijn Garageparken in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Noord, Diemen, Amersfoort, Schiedam en twee vestigingen in Utrecht.

Boxx Opslagverhuur
Boxx Garageparken is een onderdeel van Boxx Opslagverhuur. Boxx is de opslagspecialist in Nederland. Wij bieden naast de verhuur en verkoop van luxe garages verschillende opslagoplossingen zoals standaard opslagboxen (self-storage), mobiele opslagunits met verhuisservice. Het gemak van de klant staat bij Boxx centraal, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.