Waarom nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen?

Het verhuizen is gratis, inclusief verhuishulp. Aangezien de kans bestaat dat er toch spullen zijn waar je regelmatig bij wil, kun je naast de verplaatsbare opslagunit(s) een kleine opslagunit huren op een van onze locaties zodat je tussentijdse toegang hebt wanneer jij wil. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie. 

 • Gratis verhuizing inclusief verhuizers, zorg jij dat alles op de begane grond staat? Dan laden wij alles in de vrachtwagen. Zo gefixt!
 • Transport van XL-artikelen, dit zijn producten groter dan 2,10 meter. Wanneer je deze items hebt horen we dat graag vooraf.
 • Een gemiddelde opslagbehoefte (15m³) duurt circa 6-8 uur met 2 personen. Met Boxx On Wheels regelen wij het gratis voor je!
 • Zijn er spullen waar je regelmatig bij moet? Huur dan ook kleine opslagunit bij Boxx locatie in de buurt

1
Wij komen met de opslagunit(s) voor je deur
2
Onze verhuizers plaatsen jouw spullen vanaf de begane grond in de unit. Jij zet deze zelf op slot
3
Jouw opslagunits worden opgeslagen in een beveiligde Boxx locatie
4
Altijd toegang tot je spullen op een Boxx locatie dichtbij
5
Na de huurperiode komen we met de opslagunit voor je deur rijden, en laden jouw spullen gratis uit

Bij Boxx on Wheels ben je ervan verzekerd dat je verhuizing volledig geregeld is. Bij het huren van een opslagunit  transporteren wij de unit van onze vestiging naar jouw voordeur én weer terug naar de vestiging. Dit geldt ook voor meubels die misschien nét niet in de mobiele opslagruimte passen. Mocht dit nou het geval zijn, doen wij niet moeilijk en nemen het meubelstuk gewoon mee en slaan het apart op van de gehuurde opslagunit. Daarnaast is er voor iedere verhuizing een team van ervaren verhuizers ter beschikking om het sjouwen op zich te nemen. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd en gaan met zorg met je spullen om. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en daarom zijn je spullen tijdens je huurperiode verzekerd voor eventuele schade. Als je inboedel naar een hoge verdieping moet, leveren wij tegen een kleine toeslag één van onze verhuisliften. Alles is mogelijk bij Boxx!

De voordelen van Boxx on Wheels.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden (binnen de steden met Boxx-vestiging)
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage bij de concurrent en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand-, inbraak- en camerabeveiliging.
 • Extra grote items kunnen wij los opslaan

Boxx On Wheels gaat verder waar self storage stopt.

Bij een Boxx On Wheels unit krijg je meer vloeroppervlakte. Hierdoor passen er meer spullen op de vloer van de unit en hoef je minder, tot helemaal niet, te stapelen. En dat is een stuk beter voor je spullen!

Benut je ruimte goed door bewust te zijn van de afmetingen en de mogelijkheden die daardoor ontstaan. Een self storage unit biedt veel ruimte in hoogte (300cm), in plaats van oppervlakte. Daardoor is deze ongeschikt voor meubels, en dozen kunnen niet hoog gestapeld worden. Daarentegen biedt Boxx On Wheels veel meer opslagruimte door de grotere  vloeroppervlakte . Het is in de meeste gevallen dus een stuk voordeliger om een Boxx On Wheels te huren in plaats van een self storage unit. En dan worden jouw spullen ook nog gratis verhuisd.

In sommige gevallen wil je je inboedel voor een langere tijd opslaan, zoals bijvoorbeeld bij een verbouwing of late oplevering. We begrijpen dat je in de tussentijd misschien iets nodig kunt hebben uit je opgeslagen spullen. Maar om nou iedere keer je hele inboedelopslag te laten komen, om die door te spitten is een hele klus. Daarom krijg je bij Boxx on Wheels de mogelijkheid om een kleine opslagunit op locatie erbij te huren, waar je de belangrijkste spullen in kunt opslaan. Zo heb je tijdens je huurperiode altijd tussentijdse toegang tot de belangrijkste items van je inboedel. Bij Boxx on Wheels garanderen wij dat je waardevolle spullen en inboedel veilig opgeslagen staan. Al onze vestigingen zijn daarom voorzien van brand- en inbraak- en camerabeveiliging.

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Boxx on Wheels is er voor iedere verhuizer!

Met Boxx on Wheels willen wij iedereen die op zoek is naar inboedelopslag en -transport zoveel mogelijk ontzorgen. Deze dienst is zo ingericht dat alle zaken rondom inboedelopslag, de transport en de verhuizing van je inboedel in één keer geregeld zijn. Dat betekent dat het huren van een opslagruimte bij Boxx on Wheels buiten z’n volledigheid, nog een aantal voordelen heeft.

Zo is één van de voordelen het transport van de opslagunit. Van onze vestiging naar je voordeur, én gevuld met jouw inboedel weer terug naar onze vestiging, wordt door ons geregeld en is geheel gratis. Ook het vervoer van grote meubels nemen wij zonder moeite of kosten voor onze rekening. Of deze nou wel of misschien net niet in de opslagunit passen, wij nemen ze mee. Dat betekent geen kosten voor het huren van een bus of benzine. En dat scheelt weer in de portemonnee!

Je zult je vast afvragen waarom je voor een Boxx on Wheels unit zou kiezen tegenover een self storage unit. Buiten het feit dat een self storage unit statisch is (en dus niet voor je deur gereden kan worden), biedt een self storage unit opslagruimte in de hoogte (300cm hoog). Terwijl een mobiele opslagunit van Boxx on Wheels meer vloeroppervlakte heeft, waardoor je meer opslagruimte hebt en dus minder spullen hoeft te stapelen.

Verhuizen staat bijna synoniem aan sjouwen en tillen. Je kunt hiervoor familie en vrienden optrommelen, maar met de volledige verhuisservice van Boxx on Wheels hoeft dat helemaal niet. Ons professionele verhuisteam bestaat uit zeer ervaren werknemers en zij helpen jou graag een handje met het zware tilwerk. Of het nou dozen zijn, een koelkast of bank is, onze verhuishulp en verhuisliften staan voor je klaar. Mocht er per ongeluk iets kapot gaan tijdens de verhuizing of het uitvoeren van onze dienst, dan is er geen reden tot paniek. Je inboedel en spullen zijn namelijk verzekerd tegen schade bij Boxx on Wheels.

Maar wat als je nou tijdens je huurperiode bij wat spullen uit je inboedel moet? Geen probleem, ook hier hebben we bij Boxx on Wheels iets op bedacht. Wij stellen gratis en voor niets een kleine opslagruimte ter beschikking, waar je de belangrijkste items in op kunt slaan zodat je altijd tussentijdse toegang hebt. In deze opslagunit staan je kostbare items veilig opgeslagen, door onder andere onze inbraak-, brand- en camerabeveiliging.

Boxx on Wheels ontzorgd iedere verhuizer door verhuizing, opslag en transport in één keer te regelen. Al vele huurders gingen je voor en hebben in een review hun ervaring met ons gedeeld. Net als hen helpen wij jou ook graag met je verhuizing. Kijk snel naar een locatie bij jou in de buurt of vraag direct een offerte aan. Heb je nog vragen? Geen probleem, neem dan contact op met één van onze ruimteadviseurs. Ze staan maandag tot en met zondag van 09:30 tot 17:30 voor je klaar!