Dé verhuisservice: inboedelopslag & transport in één!

Boxx on Wheels is de verhuisservice voor iedereen die zijn verhuizing gemakkelijk, snel en goedkoop in één keer wilt regelen. Dit omdat met deze service het transport, de opslag en verhuizers samen komen.

Bij de huur van één van onze unieke mobiele opslagunits zit transport en verhuizing gratis inbegrepen. Wij rijden de door jou gekozen opslagruimte pal voor je deur. Dan laden onze ervaren en getrainde verhuizers je inboedel in de opslagunit, die we vervolgens veilig stallen in één van onze vestigingen. Wanneer je zelfgekozen huurperiode afgelopen is brengen wij de opslagunit met je inboedel naar een locatie van jouw keuze én laden hem met alle zorg voor je uit. Dat is dus zonder gedoe goed geregeld. 

Wil je meer weten over Boxx on Wheels? Lees dan vooral verder op deze pagina. Hieronder vind je informatie over onze basis en XL locaties in Nederland en wat extra voordelen en opties die we aanbieden. Aan de hand van een video geven we je meer informatie over deze service en daaronder zie je hoe je met ons in contact kunt komen. Wij zijn erg tevreden over onze service, maar dat is jezelf op de borst kloppen. Daarom lees je onderaan wat 5120 andere huurders van ons vinden!

Gratis ophaal- en retourservice

Het verhuizen is gratis, inclusief verhuishulp. Aangezien de kans bestaat dat er toch spullen zijn waar je regelmatig bij wil, kun je naast de verplaatsbare opslagunit(s) een kleine opslagunit huren op een van onze locaties zodat je tussentijdse toegang hebt wanneer jij wil. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie. 

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Gratis meenemen van XL-artikelen (producten groter dan 2,10 meter)
 • Zijn er spullen waar je regelmatig bij moet? Huur dan ook kleine opslagunit bij Boxx locatie in de buurt

WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER GRATIS VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN
Locaties boxx Locaties boxx

Kies uit 24 basis en
2 xl boxx locaties

basis vestigingen

xl vestigingen

Op onze speciale XL-vestigingen kun je tot wel
40% goedkoper een self storage unit huren.

Waarom kiezen voor Boxx on Wheels? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden (binnen de steden met Boxx-vestiging)
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage bij de concurrent en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand-, inbraak- en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx on Wheels is er voor iedere verhuizer!

Sta jij op het punt om te gaan verhuizen of een verbouwing te beginnen? Maar heb je nog geen geschikte opslagplaats gevonden voor je inboedel? Dan kan Boxx on Wheels je uit de brand helpen!

Boxx on Wheels is een service die uit drie delen bestaat, namelijk inboedelopslag, transport en verhuizing van de goederen. Als eerst kies je één van onze unieke mobiele opslagruimtes om te huren. Onze standaard mobiele opslagboxen hebben een vloeroppervlakte vanaf 2,5m2 tot en met 15m2 Daarnaast beschikken wij over extra hoge en brede opslagunits. Onze units zijn schoon en droog en ideaal voor de opslag van je inboedel. Na de selectie van de opslagruimte en de datum rijden wij de opslagunit naar je toe en parkeren deze voor je deur. Onze behulpzame en ervaren verhuizers laden je inboedel in de opslagunit, waarna deze schoon, droog en door camera’s beveiligd wordt opgeslagen in één van onze vestigingen bij jou in de buurt. Na de afloop van je huurperiode brengen wij de mobiele opslagruimte naar de locatie van jouw keuze en laden hem voor je uit.

Buiten dat opslag, transport én de verhuizing van je inboedel in één geregeld zijn, heeft Boxx on Wheels meer voordelen. Doordat je inboedel een keer in- en uitgeladen wordt is de kans op beschadiging aanzienlijk minder. Daarnaast hoef je geen extra hulp in te schakelen om je spullen te helpen tillen. Boxx on Wheels is ook prettig voor de portemonnee, want deze kan tot 30% meer vloeroppervlakte hebben en is goedkoper dan een self storage unit. Je spullen zijn op de locatie beveiligd tegen brand en inbraak. We begrijpen ook dat je af en toe bij wat spullen moet en daarom bieden we een kleine self storage unit aan waar je gratis gebruik van kunt maken zolang je inboedel opgeslagen staat.

Boxx on Wheels is een onderdeel van Boxx Opslag, dé opslagverhuurspecialist van Nederland. Wij maken de verhuur van opslagruimtes veiliger, goedkoper en makkelijker. Met 24 basis locaties door het land en twee XL locaties is er altijd een Boxx locatie bij jou in de buurt. Naast self storage units verhuren wij ook garageboxen. Met onze ruimtecalculator reken je snel uit hoeveel ruimte je nodig hebt, zodat je nooit meer huurt dan nodig. Daarnaast denken we graag met je mee, omdat wij een goede service erg belangrijk vinden. Neem contact met ons op als je een object hebt met een bijzondere afmeting of als je vragen hebt. Ons toegewijde team staat zeven dagen per week van 09:00 tot 17:30 voor je klaar!