Opslag huren, met gratis ophaal- en retourservice.

Opslagruimte huren is nog nooit zo leuk geweest. Onze unieke mobiele opslagunit is de makkelijkste, goedkoopste en veiligste manier om je spullen op te slaan. Deze service bestaat uit opslagruimte, transport en hulp bij verhuizing. 

Mobiele opslagunit voor je deur: veel makkelijker en veiliger

Boxx on Wheels is een verplaatsbare opslagunit die gratis voor je deur wordt gereden. Wij laden je inboedel en andere items voor je in. Je sluit jouw box af met je eigen slot en wij brengen de unit daarna naar een opslaglocatie. De unit is speciaal ontworpen om grote items zoals inboedel op te slaan en is zeer geschikt voor de opslag van inboedels. Na je huurperiode brengen we je spullen weer gratis terug en we helpen je uiteraard weer met het uitladen. Het voordeel is dat je inboedel slechts één keer in- en uitgepakt wordt, waardoor de kans op beschadigingen tijdens de opslag beperkt wordt. Je hoeft zelf geen aanhanger of verhuisbus meer te regelen en ook scheelt het je heen en weer rijden naar een opslagvestiging.

Gratis ophaal- en retourservice*

Het verhuizen is gratis, inclusief verhuishulp. Aangezien de kans bestaat dat er toch spullen zijn waar je regelmatig bij wil, ontvang je naast de verplaatsbare opslagunit(s) een gratis kleine opslagunit op een van onze locaties zodat je tussentijdse toegang hebt wanneer jij wil. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie. 

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Gratis meenemen van XL-artikelen (producten groter dan 2,20 meter)
 • Gratis huur kleine opslagunit bij Boxx locatie in de buurt

Goedkoper dan self storage en concurrerende opslagbedrijven

Vloeroppervlakte (m2) is voor het opslaan van inboedel heel belangrijk. Self storage units zijn vaak hoger, maar voor grote meubels is dat niet praktisch. De opslagunits van Boxx on Wheels zijn breder en hebben meer ruimte voor grote items. Onze units hebben tot wel 30% meer oppervlakte. Hierdoor betaal je minder voor meer m3. En je huurt bij ons altijd goedkoper dan bij andere partijen! 

 

WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER GRATIS VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN
Locaties boxx Locaties boxx

Kies uit 24 basis en
2 xl boxx locaties

basis vestigingen

xl vestigingen

Op onze speciale XL-vestigingen kun je tot wel
40% goedkoper een self storage unit huren.

Waarom kiezen voor Boxx on Wheels? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden (binnen de steden met Boxx-vestiging)
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand-, inbraak- en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

5120 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Op zoek naar opslagruimte? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Naast Boxx on Wheels kun je bij ons terecht voor een standaard opslagbox (self-storage), mini opslagbox en verkopen en verhuren we grote garages.

De beste opslag oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies, zodat je alleen betaalt wat je nodig hebt. Wij bieden diverse opslagruimte die aansluiten op iedere opslagbehoefte. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze 24/7 beveiligde locaties bij jou in de buurt. Schoon, droog en als huurder heb je altijd makkelijk toegang.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.