OPSLAG HUREN MET GRATIS VERHUIZING IN AMSTERDAM.

Tijdelijk of voor lange duur opslagruimte nodig in Amsterdam nodig? Kies dan voor Boxx on Wheels. Wij maken opslagruimte huren nog makkelijker, goedkoper en veiliger. We komen je spullen gratis ophalen en gratis retour brengen. De opslagunit wordt voor je deur gereden incl. verhuishulp die de opslagunit inladen. Waarom zelf sjouwen als wij dat doen? Daarna wordt de opslagunit naar een van onze goed beveiligde vestigingen gebracht voor de opslag. Je spullen worden maar één keer in- en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt. Met Boxx on Wheels zijn opslag en verhuizen gelijk samen geregeld.

 

Wij komen de opslagunit(s) gratis voor je deur rijden incl. verhuishulp
Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen
Tussentijdse toegang tot jouw spullen is mogelijk op afspraak of maak gebruik van je eigen kleine unit voor je belangrijkste items
Na de huurperiode komen wij de opslagunit(s) weer gratis voor je deur terug rijden

Je inboedel makkelijker, goedkoper en veilig opgeslagen.

Opslag van jouw spullen vindt plaats in onze speciale verplaatsbare opslagunits die worden opgeslagen op onze goed beveiligde vestigingen. De opslagunits zijn speciaal voor Boxx ontworpen en kan worden afgesloten met jouw eigen slot. 

Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en goedkoper dan concurrerende partijen. Wil je toch regelmatig bij je belangrijke spullen? Wij bieden een gratis kleine opslagunit aan zodat je altijd bij deze spullen kan.

Veel extra’s om opslag huren makkelijker te maken

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Gratis meenemen van XL-artikelen (producten groter dan 2,20 meter)
 • Gratis huur kleine opslagunit bij Boxx locatie in de buurt

Formaten en prijzen.

Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €20,25 €81 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €29,75 €119 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €35 €140 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €45,25 €181 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €54,75 €219 Gratis ophaal- en retourservice Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor €3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor €12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

Boxx Opslag Amsterdam.

Boxx on Wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel waarbij opslagruimte en transport direct samen zijn geregeld. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit.

Dagelijks toegang

Onze opslagvestiging in Amsterdam is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag Amsterdam

Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij rijden onze opslagcontainers voor je deur incl. gratis ophaalservice. Zo halen wij spullen op uit Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen en Diemen. Naast Amsterdam hebben we ook vestigingen in Amersfoort, Breukelen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Schiedam, Waalwijk en een nieuwe vestiging in Utrecht.

Goedkoopste opslaglocatie

Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 40% goedkoper.