Tijdelijke opslagcontainer huren (voor je deur).

Heb je voor korte periode een opslagruimte nodig? En wil je de opslag tijdelijk voor je deur hebben? Een container voor de deur is enorm handig als je aan het klussen of aan het verhuizen bent. Kies daarom voor de Boxx opslagcontainer.  Ideaal als je spullen voor je deur tijdelijk wil opslaan.

Wij brengen de container naar de gewenste locatie en jij kunt op elk gewenst moment bij je spullen. Je kunt zelf je spullen inladen en uitladen, wanneer het jou uitkomt. Heb je geen opslag meer nodig? Dan komen wij de container weer ophalen. De Boxx opslagcontainer kun je op verschillende locaties in Nederland huren.

 

Huur een opslagcontainer.

Bij Boxx Opslag kun je jouw spullen tijdelijk opslaan tegen een lage prijs.

  • Korte periode voor je deur.
  • Makkelijk toegankelijk.
  • Hoogste kwaliteit.
  • Uitstekende service

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag is de opslagspecialist van Nederland. Wij bieden opslagruimtes in vele soorten en formaten. Daarbij maakt het niet uit of je tijdelijk een opslagruimte wilt huren of voor de langere termijn. Bij Boxx Opslag bieden we een standaard opslagbox, maar ook de populaire mobiele opslagbox die voor de deur wordt gereden. Ben je opzoek naar een garage? Ook dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen grote garages.

Tijdelijke opslagruimte; de beste oplossing
Een tijdelijke opslagruimte is de oplossing wanneer je op het punt staat om te verhuizen. Maar ook wanneer je volop aan het verbouwen bent. De reden waarom je een opslagruimte wilt huren is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is dat je bij ons nooit teveel betaalt voor de ruimte die je wilt huren. Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies, waardoor je nooit meer m3 huurt dan nodig is. Een huurcontract kun je afsluiten voor een week, maand of langere periode. De opslagbox wordt 24/7 bewaakt op onze goed beveiligde locaties. Bovendien zijn de boxen altijd schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.