Opslag huren in regio Amsterdam.

Boxx is de opslagspecialist van Amsterdam. Op onze verschillende vestiging in Amsterdam bieden wij opslagunits, beter bekend als self storage, garageboxen en tijdelijke opslagcontainers aan.

Opslagunit huren

Je eigen opslagunit in één van onze goed beveiligde vestigingen.  Schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt. De opslagunits zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Met het persoonlijke toegangssysteem heb jij dagelijks toegang tot je tijdelijke opslagruimte. De geautomatiseerde Boxx locaties zijn toegankelijk tussen 06:00 en 23:00 uur.

Opslagunit met gratis ophaalservice

Je opslagunit voor je deur laten rijden? Boxx on Wheels is de unieke full-service oplossing, waarbij verhuizen en opslag gecombineerd wordt. Deze service bestaat uit opslag, transport en een hulp voor verhuizen. De Boxx on Wheels is een verplaatsbare opslagruimte die voor de deur wordt gereden. Het is goedkoper dan self-storage en het bespaart een hoop gedoe, want wie heeft er nou zin om zelf met zijn inboedel te sjouwen? Het verhuizen en de opslag van je inboedel was nog nooit zo makkelijk.

Opslagcontainer

Heb je voor korte periode een opslagruimte nodig? En wil je de opslag tijdelijk voor je deur hebben? Een container voor de deur is enorm handig als je aan het klussen of aan het verhuizen bent. Kies dan voor de Boxx opslagcontainer. Ideaal als je spullen voor je deur tijdelijk wil opslaan.

 

Opslagunit met gratis ophaalservice.
Boxx on Wheels Amsterdam.

De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden incl. ophaalservice. Daarna wordt de opslagunit naar onze vestiging in Amsterdam gebracht voor de opslag.

Opslagunit.
Opslagruimte Amstelveen.

Nederhoven 1

1083 AM, Amsterdam

Opslagunit.
Opslagruimte Zuidoost.

Lemelerbergweg 37 A/B

1101 AH Amsterdam

Opslagunit.
Opslagruimte West.

Koningin Wilhelminaplein 12 A8

1062 HK Amsterdam

Opslagunit.
Opslagruimte Sloterdijk .

Isolatorweg 30-32

1014AS Amsterdam

Opslagunit.
Opslagruimte Noord.

Tt. Vasumweg 31

1033SB Amsterdam

Opslagunit.
Opslagruimte Diemen.

Weesperstraat 124

1112 AP Diemen

 

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis verhuizing

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Opslag huren in Amsterdam.

Een opslagruimte huren in de omgeving van Amsterdam? Bij Boxx Opslag ben je aan het juiste adres. Wij stellen de klant voorop, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Op onze vestigingen in Amsterdam bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van opslag aan. Zo vind je bij ons een standaard opslag box (self storage) in diverse formaten, bieden we onze uniek verplaatsbare inboedel box aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben we extra hoge garageboxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag in Amsterdam denken we graag mee over het transport, want wij vinden het gemak van de klant het belangrijkste!

Dagelijkse toegang tot opslag Amsterdam

Al onze opslagvestigingen in Amsterdam zijn onbemand en hebben een centrale ligging. Hierdoor is een opslagruimte bij Boxx Opslag altijd voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Bij Boxx Opslag vind je geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Als opslag huurder heb je 7 dagen per week (van 06:00 tot 23:00 uur) toegang tot de opslagboxen via een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx Opslag in Amsterdam

Wil je een box huren in Amsterdam? Opslag huren in Amsterdam doe je eenvoudig bij Boxx. Wij hebben meerdere opslagruimte locaties in Amsterdam. Je kunt opslagruimte huren in Amsterdam West, Noord, Sloterdijk, Zuidoost, maar ook in Amstelveen en Diemen. Huur een box, laat hem voor de deur bezorgen en laadt je inboedel in. Boxx komt hem weer ophalen en plaatst de box op één van de locaties in Amsterdam naar keuze. Je spullen opslaan in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Iedere opslagruimte locatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in onder andere Almere en Waalwijk.

Goedkope opslagruimte Amsterdam

Wil je graag een goedkope opslagruimte huren in de omgeving van Amsterdam? Ook dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Onze prijzen voor opslag verschillen per locatie, waardoor Boxx opslag altijd de goedkoopste opslag kan bieden. Goedkope opslagruimte in de omgeving Amsterdam vind je in Breukelen. Deze XL vestiging biedt niet alleen goedkope opslagruimte, maar is ook nog eens de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.