Tijdelijk een opslagruimte huren.

Ben je druk aan het klussen of sta je op het punt om te verhuizen? In dat soort gevallen is het ideaal als je tijdelijke opslagruimte in de buurt kunt huren. Boxx Opslag biedt diverse locaties in Nederland aan, waar je tijdelijke opslagruimtes kunt huren. Een tijdelijke opslagruimte is hetzelfde als self-storage. Je huurt bij ons een eigen opslagruimte voor een tijdelijke of langere periode, dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk kun je je contract ook op het laatste moment nog verlengen.

Boxx Opslag voor je tijdelijke opslagruimte.

Een tijdelijke opslagruimte huren is voor iedereen een ideale oplossing. Bij Boxx Opslag kun je jouw spullen tijdelijk opslaan tegen een lage prijs. Maar dat niet alleen, lees hieronder onze andere voordelen waar jij van kunt profiteren.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

BOXX OPSLAG VESTIGINGEN IN NEDERLAND.

Rijswijk Opslagruimte

Prins Johan Friso Promenade 47
2284 DH Rijswijk

Capelle ad IJssel Opslagruimte

Rivierweg 111
2903 AR Capelle aan den IJssel

Delft Opslagruimte

Markt 80
2611 GW Delft

Den Haag Opslagruimte

Buitenhof 20
2513 AG Den Haag

Schiedam Opslagruimte

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Rotterdam Opslagruimte

Coolsingel 105
3012 AG Rotterdam

Wormerveer Opslagruimte

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Breukelen Opslagruimte

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Utrecht Zuid Opslagruimte

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Diemen Opslagruimte

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amsterdam Zuidoost Opslagruimte

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Opslagruimte

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord opslagruimte

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen opslagruimte

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Amersfoort Opslagruimte

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest Opslagruimte

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Voordelen tijdelijke opslagruimte.

Het huren van een tijdelijke opslagruimte via Boxx Opslag heeft een aantal voordelen. De opslagbox van Boxx is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke opslag. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. Van mini opslag tot grote opslagruimte, afhankelijk van de wensen van de huurder. Met het persoonlijke toegangssysteem heb jij dagelijks toegang tot je tijdelijke opslagruimte. De geautomatiseerde Boxx locaties zijn toegankelijk tussen 06:00 en 23:00 uur, daarna wordt het terrein hermetisch afgesloten. Verder wordt je tijdelijke opslagruimte 24/7 met camera’s in de gaten gehouden, zodat je zeker weet dat jouw spullen veilig zijn opgeborgen. Uiteraard kun je bij Boxx Opslag rekenen op een schone en droge opslagruimte.

De acties van Boxx.

Profiteer nu van tijdelijk voordeel.

Acties verschillen per product

50% korting & Gratis verhuisbus

Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis verhuizing

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?

Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

4400 TEVREDEN HUURDERS GINGEN JE VOOR.

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag is de opslagspecialist van Nederland. Wij bieden opslagruimtes in vele soorten en formaten. Daarbij maakt het niet uit of je tijdelijk een opslagruimte wilt huren of voor de langere termijn. Bij Boxx Opslag bieden we een standaard opslagbox, maar ook de populaire mobiele opslagbox die voor de deur wordt gereden. Ben je opzoek naar een garage? Ook dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen grote garages.

Tijdelijke opslagruimte; de beste oplossing
Een tijdelijke opslagruimte is de oplossing wanneer je op het punt staat om te verhuizen. Maar ook wanneer je volop aan het verbouwen bent. De reden waarom je een opslagruimte wilt huren is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is dat je bij ons nooit teveel betaalt voor de ruimte die je wilt huren. Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies, waardoor je nooit meer m3 huurt dan nodig is. Een huurcontract kun je afsluiten voor een week, maand of langere periode. De opslagbox wordt 24/7 bewaakt op onze goed beveiligde locaties. Bovendien zijn de boxen altijd schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Goedkope opslagruimte met gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp en lift. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.