GEDREVEN SERVICEMEDEWERKER - AMSTERDAM.

Job Type: Fulltime/ Parttime (minimaal 24 uur)
Locatie: Amsterdam

 

Flexibel werken, goede voorzieningen, alle faciliteiten om je te ontwikkelen en een duidelijk gezamenlijk doel: Van 12 naar 50 locaties!

En daarnaast goed beloond worden zowel primair als secundair: Mogelijkheid tot 12 maandsalarissen als bonus!

Boxx is een snelgroeiend, energiek en ambitieus opslagverhuurbedrijf met 12 locaties verspreid in de Randstad. Wij onderscheiden ons door het opslaan makkelijker en goedkoper te maken voor onze huurders.

Wij willen een geweldig bedrijf zijn om bij te huren en een geweldig bedrijf zijn om voor te werken!  Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Dit zijn onze basisuitgangspunten:

 1. Werknemerstevredenheid — Hoe we onze medewerkers blij houden met goede voorzieningen en extra’s
 2. Werkstress — Hoe we zorgen voor een lagere werkdruk
 3. Financieel — hoe we samen groeien en samen beloond worden
 4. Betekenis — Hoe we zorgen dat je je belangrijk voelt
 5. Flexibiliteit — Hoe we omgaan met werkschema’s, werkplekken en work-life balance

Wij zijn als bedrijf in een nieuwe fase beland met een geheel nieuw managementteam geleid door een nieuwe en ervaren algemeen directeur.  Om de gewenste groei te faciliteren naar 50 locaties zoeken we nieuwe teamleden die energie en kennis meenemen. Die zin hebben in een geweldig avontuur en een passende beloning.

Lees verder meer over werken bij Boxx in ons blog
(https://www.boxx.nl/blogs/werken-bij-boxx-opslag/)

 

Wat je gaat doen:

Als Service Medewerker ben jij HET aanspreekpunt voor alle klanten die bij Boxx huren. Binnenkomende mails, telefoontjes, chats en reviews behandel jij met jouw enthousiasme en feilloze gevoel voor service adequaat en met zorg voor de klant(relatie). Je bent verder, samen met de collega’s van het serviceteam, verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en planning van verschillende processen binnen de afdeling Service.

Als Service Medewerker denk je in oplossingen en lever je maximale inzet om ontstane situaties om te zetten in kansen om te laten zien hoeveel waarde wij hechten aan blije klanten. Want jij en Boxx gaan voor ‘’f*cking happy customers’’ en daarmee voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid!

Succes bij Boxx draait om succesvol verhuren en succesvol verhuren draait om superblije klanten!

Wie je bent:

Je bent positief ingesteld, flexibel, enthousiast, proactief en hebt zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je bent uiteraard klantvriendelijk, denkt in oplossingen (voor de klant) en je beschikt over empathisch vermogen. Verder ben je administratief sterk, servicegericht en een echte teamplayer!

Verder heb je:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een customer serviceteam;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;

Wat we bieden:

Naast onze 5 basisuitgangspunten, waarin jij alle vrijheid krijgt om met ons mee te groeien, bieden wij ook nog:

 • Een uitstekend (bovengemiddeld!) salaris,
 • Deelname bonusregeling, zowel periodiek als bij het behalen van de BHAG, 12 maandsalarissen!
 • Eventueel optie aandelenplan
 • Deelname pensioenregeling,
 • Reiskostenvergoeding (OV),
 • 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en flexibel werken.
 • Regelmatig een bedrijfsfeestje en leuke maandborrels

Dus zeg nou eerlijk, wie wil nou niet werken bij Boxx? Een modern innovatief bedrijf, waar je een iPhone en een MacBook ter beschikking krijgt, elke dag een gratis lunch en gemotiveerde collega’s met regelmatig geweldige bedrijfsuitjes!!

Geïnspireerd?

Solliciteer dan enkel als je ook een topper bent en ook een flinke bijdrage aan de organisatie en onze doelstellingen kan en echt wilt leveren! Anders heeft het geen zin. Slechts een deel van de aanvragen komt in aanmerking voor een afspraak.

Solliciteer nu, want jij bent op zoek naar ons en wij zijn op zoek naar jou! Stuur ons je cv en motivatie door te klikken op de onderstaande sollicitatieknop of stuur ons een overtuigende mail incl. cv naar sollicitatie@boxx.nl.

Sollicitatie formulier

 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.