Veelgestelde vragen.

Welke vestigingen heeft Boxx?

Momenteel hebben wij 10 vestigingen, namelijk in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in Zaandam en Schiedam.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij staan 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088‐2621212 of via verhuur@boxx.nl.

Waarom hebben jullie vestigingen zonder receptie en hoe krijg ik toegang?

Met het persoonlijke toegangssysteem heb jij toegang tot onze goed beveiligde vestigingen. Onze vestigingen hebben geen receptie, maar voor vragen of advies kun je ons 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bellen. In geval van nood zijn wij 24 uur per dag beschikbaar. Wil je vooraf een vestiging bezichtigen? Geen probleem! Bel ons op 088‐2621212 en maak een afspraak.

Hoe kan ik opslag huren?

Je huurt opslag bij ons door via de website een offerte aan te vragen of door ons direct te bellen. Alles wordt digitaal geregeld. Het contract kun je digitaal ondertekenen en terugsturen. Zodra wij het ondertekende contract hebben ontvangen en de eerste betaling is voldaan, krijg je van ons een persoonlijke toegangsinstructie per e‐mail toegestuurd. Hiermee heb je toegang tot de vestiging.

Moet ik persoonlijk langskomen om te kunnen huren?

Nee, alles wordt digitaal geregeld. Het contract kun je digitaal ondertekenen en terugsturen. Zodra wij het ondertekende contract hebben ontvangen en de eerste betaling is voldaan, krijg je van ons een persoonlijke toegangsinstructie per e‐mail toegestuurd. Hiermee heb jij toegang tot de vestiging. Heb je vragen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op per mail: verhuur@boxx.nl. Je kunt ons ook bellen op 088-2621212.

Welke opslagruimte heb ik nodig?

Je kunt zelf heel gemakkelijk de benodigde opslagruimte berekenen met onze online ruimtecalculator.

Ik heb meer/minder opslagruimte nodig dan ik heb aangegeven.

Heb je meer of minder opslagruimte nodig dan dat je in eerste instantie dacht? Geen probleem. Bij Boxx kun je gratis veranderen naar een grotere of kleinere opslagunit, mits natuurlijk beschikbaar.

Wat is een OpslagBoxx?

De Standaard OpslagBoxx is beter bekend als self-storage. Je eigen opslagunit in een van onze goed beveiligde vestigingen dichtbij jou in de buurt. Deze units zijn schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die je thuis niet meer kwijt kunt of wilt. De Standaard OpslagBoxx is geschikt voor zowel privé als zakelijke huur en is beschikbaar in verschillende formaten. De unit wordt afgesloten met jouw eigen slot en de grootte van de unit bepaal je zelf, afhankelijk van wat jij wilt opslaan. Met het persoonlijke toegangssysteem heb jij dagelijks toegang tot de goed beveiligde en geautomatiseerde Boxx vestiging waar jij huurt.

Welke opslagmogelijkheden zijn er?

Self-storage
Onze self storage zijn vaste opslagunits op een vestiging bij jou in de buurt. 7 dagen per week heb jij van 6.00 uur tot 23.00 uur toegang tot de opslagunits middels jouw mobiele telefoonnummer. Ideaal om te gebruiken als verlengde van je zonder, berging of bedrijfsopslag.
Boxx on Wheels
Boxx On Wheels is onze meest voordelige én slimste vorm van opslag. Wij komen met de opslagunit voor deur rijden zodat je zelf de opslagunit vanuit huis in¬ of uit kunt laden. Geen gedoe meer met busjes huren en je bent ook geen hele dag kwijt aan verhuizen. Ga je voor gemak? Kies dan voor onze verhuishulpen die de opslagunit voor jou in¬- en uitpakken. Meer informatie hierover vind je op www.boxxonwheels.nl.
Mobiele opslagunits
Wil je de spullen zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de unieke Boxx on Wheels units? Dat kan natuurlijk ook. Dan zetten wij de opslagunit voor je klaar bij de ingang van een onze vestigingen. Je kunt de opslag zo direct in- of uitladen naast je auto. Bovendien krijg je nog een flinke korting op je huurprijs!
Garages
Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan bij vergelijkbare garages in de buurt. Meer informatie vind je op www.boxx¬garageparken.nl.

Wat is een verplaatsbare OpslagBoxx?

Voor de opslag van grote spullen als huisraad of inboedels adviseren wij opslagruimte met veel vloeroppervlak (m2). Juist daarom hebben wij de Verplaatsbare InboedelBoxx ontworpen. Deze units hebben tot wel 30% meer vloeroppervlak dan de standaard OpslagBoxx. De Verplaatsbare InboedelBoxx is te huur in verschillende formaten en wordt bij de ingang van de vestiging klaargezet voor het makkelijk in- of uitladen. Het tillen en slepen met zware spullen is hiermee verleden tijd. De units worden opgeslagen op onze geautomatiseerde locaties; droog, schoon en beveiligd. Je hebt de mogelijkheid tot tussentijdse toegang op afspraak en de unit is wekelijks opzegbaar.

Wat is een GarageBoxx?

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust. Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt. Kijk hier voor meer informatie.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken hoeveel ruimte je nodig hebt m.b.v. onze calculator.

Wat zijn de afmetingen van de opslagruimtes?

Verplaatsbare Opslagboxxen
Wij hebben twee standaard formaten, namelijk de verplaatsbare OpslagBoxxen van 5m3 en van 10m3. De afmetingen (binnenmaten) van 5m3 zijn: Breedte: 1,06m Hoogte: 2,00m Diepte: 2,06m Deur: 87,5x194cm.De afmetingen (binnenmaten) van 10m3 zijn: Breedte: 2,20m Hoogte: 2,00m Diepte: 2,06m Deur: 117,5x194cm Stel dat je 25m3 aan opslagruimte nodig hebt, dan worden de spullen opgeslagen in in totaal drie opslagunits: 2 units van 10m3 en een unit van 5m3. Heb je extra grote of hoge spullen? Vermeld dit dan bij jouw aanvraag.
Boxx on Wheels units
De twee standaard formaten van de Boxx on Wheels opslagunits zijn 5m3 en 10m3. De afmetingen (binnenmaten) van 5m3 zijn: Breedte: 1,06m Hoogte: 2,00m Diepte: 2,06m Deur: 87,5x194cm.De afmetingen (binnenmaten) van 10m3 zijn: 10m3 Breedte: 2,20m Hoogte: 2,00m Diepte: 2,06m Deur: 117,5x194cm.Stel dat je 25m3 aan opslagruimte nodig hebt, dan worden de spullen opgeslagen in in totaal drie opslagunits: 2 units van 10m3 en een unit van 5m3. Heb je extra grote of hoge spullen? Vermeld dit dan bij jouw aanvraag.
GarageBoxx
Wij hebben verschillende formaten GarageBoxxen beschikbaar. De standaard GarageBoxx is 21m2 en is 7 meter lang, 3 meter breed en 3,5 meter hoog.

Hoeveel kost een opslagruimte?

Dit is afhankelijk van de grootte van de opslagruimte die je nodig hebt, het type opslagruimte en daarnaast ook van de locatie waar je deze wilt huren. Wij stellen daarom graag een persoonlijke offerte voor je op.

Zijn er ook bijkomende kosten bij het huren van een opslagruimte?

De verplichte bijkomende kosten zijn de kosten voor het slot en de borg. Indien je voor Boxx on Wheels hebt gekozen zijn er ook transportkosten. Om je opslagunit gaat een hangslot (verplicht). Wij bieden deze aan voor €12,50 per stuk. Je bent niet verplicht om deze bij ons af te nemen. Heb je zelf nog een slot thuis liggen, of wil je er elders eentje kopen dan kan dat ook. Vergeet deze niet mee te nemen als je de opslagunit komt vullen. Voor de gehuurde opslagruimte betaal je daarnaast ook een borg. Bij correcte oplevering van de opslagunit krijg je deze borg na afloop van het huurcontract gewoon weer terug. Met de Boxx on Wheels komen wij de opslagunit voor je deur rijden. Indien je voor Boxx on Wheels hebt gekozen gelden er transportkosten. De hoogte van deze kosten is o.a. afhankelijk van het ophaaladres, de datum en eventuele kortingsacties.

Wat zijn jullie aanbiedingen?

Op dit moment hebben we de volgende acties: ○ Ontvang 50% korting op de eerste acht weken huur ○ Maak gebruik van gratis transportbusjes om je spullen te vervoeren, of de opslagunits worden gratis voor je deur gereden om zelf in te laden ○ Heb je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder die goedkoper is? Wij matchen de prijs en geven je ook nog 10% extra korting

Wat is de minimale huurperiode?

Bij Boxx Opslagverhuur kan je voor korte en langere tijd huren, zelfs voor één week. De minimale huurtermijn voor Boxx on Wheels is vier weken.

Hoe kan ik de huurperiode opzeggen?

Je kunt opzeggen via onze servicepagina mijn.boxx.nl. Daar kun je aangeven of je de unit zelf gaat leeghalen of dat je de unit wilt laten afleveren. Let op! Dit heeft geen betrekking op de vaste units, maar alleen op de verplaatsbare OpslagBoxx.

Ik heb minder lang gehuurd dan aangegeven.

Dit is geen probleem, maar je moet dit zelf doorgeven. De opzegtermijn bij Boxx Opslagverhuur is 7 dagen.

Wat houdt beveiligde opslag in?

Onze vestigingen zijn goed beveiligd worden 24/7 bewaakt met beveiligingscamera’s en alarmopvolging. Alleen de huurder van opslagruimte heeft toegang tot de vestiging middels het persoonlijke toegangssysteem via de mobiele telefoon. De opslagunit wordt afgesloten met een slot waarvan alleen jij de code of sleutel hebt.

Hoe sluit ik mijn opslagruimte af?

Je bent verplicht om de opslagruimte af te sluiten met een hangslot. Dit kan een standaard hangslot zijn. Belangrijk is dat de beugel niet dikker is dan 6mm. Je bent niet gebonden aan een specifiek merk. Wij verkopen sloten maar je kunt ook zelf een slot regelen om de unit mee af te sluiten.

Ik ben de sleutel van mijn slot kwijt, wat nu?

Je bent verplicht om de opslagruimte af te sluiten met een hangslot. Dit kan een standaard hangslot zijn. Belangrijk is dat de beugel niet dikker is dan 6mm. Je bent niet gebonden aan een specifiek merk. Wij verkopen sloten maar je kunt ook zelf een slot regelen om de unit mee af te sluiten.

Hoe kan ik betalen?

De betalingen gaan per automatische incasso. De eerste factuur dient echter zelf overgemaakt te worden. Hiervoor krijg je een email met betalingslink toegestuurd. De eerste betaling verloopt via iDEAL.

Wat mag ik niet opslaan?

Je kunt bijna alles bij ons opslaan, behalve: ○ Voedsel en bederfelijke producten ○ Levende goederen, zoals dieren en planten ○ Verboden en/of illegale goederen, zoals (vuur)wapens en drugs ○ Toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, inclusief alle gevaarlijke bereidingen en afvalstoffen.

Hoe krijg ik toegang tot de vestiging?

Alleen de huurder van opslagruimte heeft toegang tot de vestiging middels het persoonlijke toegangssysteem via de mobiele telefoon. De opslagunit zelf wordt afgesloten met een slot waarvan alleen jij de code of sleutel hebt.

Wanneer heb ik toegang tot de vestiging?

Onze self-storage vestigingen zijn dagelijks geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Als je tussentijdse toegang wilt, kun je dit via onze service pagina aanvragen. De tijdsblokken verschillen per dag en vestiging, maar zijn doorgaans dagelijks tussen 09:00 en 22:00 uur beschikbaar.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Dit kun je zelf doen op mijn.boxx.nl.

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Binnen 2 weken na de einddatum zal er een eindafrekening plaatsvinden, dit zal bestaan uit de borg en de eventueel te veel betaalde huur. De borg en de eventueel te veel betaalde huur worden teruggestort op de rekening waarmee deze zijn betaald.

Hoe kan ik de huurperiode opzeggen?

Je kunt opzeggen via onze servicepagina mijn.boxx.nl. Daar kun je aangeven of je de units gaat leeghalen of dat je de boxen wilt laten afleveren. Let op! Dit heeft geen betrekking op de vaste units, maar alleen de verplaatsbare opslagbox.

Ik heb minder lang gehuurd dan aangegeven.

Dit is geen probleem, maar je moet dit zelf doorgeven. De opzegtermijn bij Boxx Opslagverhuur is 7 dagen.

Kan ik als bedrijf opslag huren?

Bij Boxx begrijpen we dat ruimte een potentiële kostenpost is op uw bedrijfsvoering. Daarom helpen wij u als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op uw zakelijke behoeften.

Boxx is de partner voor ondernemers die behoefte hebben aan

- Archiefopslag
- Voorraadopslag
- Opslagruimte bij een verhuizing of verbouwing

Door onze verschillende zakelijke opslagproducten kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden en huurt u slechts de opslagruimte die u daadwerkelijk nodig heeft.
Onze ervaren ruimteadviseurs kunnen u uitstekend helpen en adviseren bij het huren van een zakelijke opslagruimte. Wij streven na om aan al uw speciale wensen tegemoet te komen.

Ik wil mijn auto of motor opslaan, kan dat?

Ja, dit is mogelijk in een GarageBoxx. Kijk voor de mogelijkheden op onze website

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT. DAT SCHEELT.

Hoe kunnen we je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp