Veelgestelde vragen.

Ja, wij kunnen je helpen met verhuizen. Met onze Boxx on Wheels service rijden wij de oplagunit gratis* voor je deur. Zo kunnen wij jouw spullen ophalen bij het oude adres en, na opslag, leveren op het nieuwe adres. Jij kunt zelf de opslagunit in/uitpakken of je laat dat over aan ons. Met onze verhuishulpen (optioneel met verhuislift) wordt de opslagunit voor jou in- of uitgepakt.
Wij hebben verschillende formaten self storage. Afhankelijk van de vestiging hebben wij opslagunits van 1m³ tot 30m³ beschikbaar.
Wij staan 7 dagen per week van 9.00 – 21.00 voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088-2621212 of via verhuur@boxx.nl. Onze self storage vestigingen zijn dagelijks geopend van 6.00 – 23.00. 24h toegang is in overleg mogelijk.

Wij bieden self storage, Boxx on Wheels, verhuisdiensten, mobiele opslagunits en de verhuur en verkoop van grote luxe garages.

Self storage

Onze self storage zijn vaste opslagunits op een vestiging bij jou in de buurt. 7 dagen per week heb jij van 6.00 uur tot 23.00 uur toegang tot de opslagunits middels jouw mobiele telefoonnummer. Ideaal om te gebruiken als verlengde van je zonder, berging of bedrijfs-opslag.

Boxx on Wheels

Boxx On Wheels is onze meest voordelige én slimste vorm van opslag. Wij komen met de opslagunit voor deur rijden zodat je zelf de opslagunit vanuit huis in- of uit kunt laden. Geen gedoe meer met busjes huren en je bent ook geen hele dag meer aan het verhuizen. Ga je voor gemak? Kies dan voor onze verhuishulp die de opslagunit voor jou in-en uitpakken. Meer informatie op www.boxxonwheels.nl

Verhuisdiensten

Boxx on Wheels is uitermate geschikt als je gaat verhuizen. Wij komen op het oude adres voor je deur rijden en, na opslag, leveren wij jouw spullen weer af op het nieuwe adres. Jij kunt zelf de opslagunit in/uitpakken of je laat dat over aan ons. Met onze verhuishulpen (optioneel met verhuislift) wordt de opslagunit voor jou in- of uitgepakt. Meer informatie op www.boxxonwheels.nl

Mobiele opslagunits

Wil je de spullen zelf komen brengen, maar wel gebruik maken van de unieke Boxx on Wheels units? Dat kan natuurlijk ook. Dan zetten wij de opslagunit voor je klaar bij de ingang van onze vestigingen en kun je de opslagunit direct in- en uitladen naast je auto. Bovendien krijg je nog een flinke korting op je huurprijs!

Garages

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt. Meer informatie op www.boxx-garageparken.nl

EN JE HEBT MINDER RUIMTE NODIG DAN JE DENKT.... DUS GOEDKOPER UIT.

Hoe kunnen we je helpen.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je zou denken. Wij helpen je graag met goed en vrijblijvend ruimteadvies om zo voordelig mogelijk opslagruimte te huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur voor advies over formaten en units. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp