Veelgestelde vragen.

Selecteer een categorie veel gestelde vragen. Zit het antwoord of de vraag er niet bij? Stuur ons een email of start een chat.

Self Storage.

Hier kun je terecht voor al je vragen over onze Self Storage. Zit het antwoord er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via mail of via de chat.

Boxx On Wheels.

Hier kun je terecht voor al je vragen over onze Boxx On Wheels service. Zit het antwoord er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via mail of via de chat.

Beleggen.

Hier kun je terecht voor al je vragen over beleggen in Boxx. Zit het antwoord er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via mail of via de chat.

Garages.

Hier kun je terecht voor al je vragen over onze garages. Zit het antwoord er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via mail of via de chat.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp