Werken bij Boxx.

Wij zijn Boxx: een innovatieve en snelgroeiende organisatie met zo’n 30 enthousiaste medewerkers. Van start-up naar scale-up met ambitie; met nu 12 vestigingen voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam willen we uitgroeien naar minimaal 50 vestigingen verspreid over het hele land.

Boxx biedt voor iedereen de beste opslagoplossing. Wij bieden permanent lage prijzen voor onze OpslagBoxxen, mobiele opslagunits, verhuisdiensten en de verhuur en verkoop van grote luxe garages. Net wat je nodig hebt, niets meer en niets minder. We staan bekend om onze uitstekende service, met ophaal- en brengservice en zetten hoog in op onze klanttevredenheid.

Vanwege onze snelle groei zijn wij op zoek naar jou. Werken bij Boxx betekent werken met plezier en goed beloond worden. Heb jij dus zin om je handen uit de mouwen te steken en om samen met leuke collega’s het Boxx-avontuur aan te gaan?
Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

Kom ons team versterken.

Facility
Coördinator (ver)bouw & facility  

 

Sales
Gezocht: sales medewerk(st)ers die samen met ons willen groeien

 

Financieel & IT
Manager finance & IT met ambitie

 

Logistiek
Verhuizer/ logistiek medewerker in de regio Utrecht 

Staat er geen vacature open, maar denk je toch een goede aanvulling te zijn op ons team? Dan is je sollicitatie van harte welkom! Mail naar sollicitatie@boxx.nl t.a.v. Melissa Berger