Zakelijke opslag.

Boxx Opslag voor de ondernemer.

Ben je op zoek naar een zakelijke opslagruimte bij jou in de buurt? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Wij hebben op diverse locaties in Nederland de mogelijkheid om een zakelijke opslagruimte te huren. Bij Boxx Opslag begrijpen we als geen ander dat ruimte een potentiële kostenpost is op de bedrijfsvoering. Daarom helpen wij jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagruimte oplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften.

Bij Boxx Opslag kun je niet alleen als particulier je opslagruimte huren. Ook zijn wij de partner voor ondernemers die behoefte hebben aan:

  • Archiefopslag
  • Voorraadopslag
  • Zakelijke opslagruimte bij een verhuizing of verbouwing

Zakelijk opslag: slim opbergen

Bij Boxx Opslag hebben we verschillende zakelijke opslag mogelijkheden. Hierdoor kunnen we altijd een oplossing op maat bieden. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste grootte voor de opslagruimte kiest en helpen je daar dan ook graag bij. Onze ruimteadviseurs weten als geen ander hoe je zo slim mogelijk je zakelijke opslag kunt opbergen. Hierdoor heb je vaak veel minder ruimte nodig dan je in eerste instantie had gedacht. Bij Boxx Opslag huur je dan ook alleen maar een zakelijke opslag die je echt nodig hebt.

Zakelijke opslagruimte advies

Ben je benieuwd welk formaat opslagruimte jij het beste kunt huren voor de zaak? Onze ervaren ruimteadviseurs kunnen je uitstekend helpen en adviseren bij het huren van een zakelijk opslag. Het is ons streven om aan alle speciale wensen van onze zakelijke klanten tegemoet te komen.

DE ZAKELIJKE OPSLAGSPECIALIST VAN NEDERLAND.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je zakelijke spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Voordelen van zakelijk huren bij boxx.

Boxx Opslag is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor patriculieren en bedrijf. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden en inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheidt Boxx zich door het aanbieden van Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

Alles makkelijk zelf online regelen
Dezelfde dag nog opslag huren
Altijd transport opties
Opslag in onze goed beveiligde vestigingen
Laagste prijs garantie

Onze mogelijkheden.

Geen enkele zakelijke opslag aanvraag is hetzelfde. Boxx Opslag biedt daarom verschillende zakelijke opslagruimtes aan:

Mini OpslagBox
Speciaal voor de opslag van kleine spullen zoals voor de opslag van archief.  De Mini OpslagBox is ideaal te combineren met de InboedelBoxx voor spullen waar de vaak bij wilt zijn.

Standaard OpslagBox
Beter bekend als self-storage. Je eigen opslagunit in een van onze goed beveiligde vestigingen dichtbij jou in de buurt. Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere opslag. Vanaf 3m3

Boxx on Wheels
Speciaal voor de opslag van inboedels. De opslagunit gratis voor je de deur gereden, door ons gratis ingeladen en gratis gebracht naar een beveiligde Boxx vestiging. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen? Vanaf 5m2

Garagebox
Jouw eigen luxe garage om je zakelijke spullen in op te slaan of te gebruiken als hobby- of werkruimte. Ervaar het comfort van de GarageBoxx, beschikbaar in diverse formaten.

Opslagruimte voor zakelijk gebruik.

Voor zakelijke huurders biedt Boxx Opslag de beste oplossing voor de opslag van goederen.

De zakelijke opslag vindt plaats in onze moderne en goed beveiligde vestigingen.

Je kunt de zakelijke opslagruimte huren bij de volgende vestingen:

Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam Noord
Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam West
Amsterdam Zuidoost
Breukelen
Diemen
Rotterdam
Utrecht Zuid
Utrecht Zuidwest
Wormerveer

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 LB Utrecht

Rotterdam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Wormerveer

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

2296 tevreden huurders gingen je voor.

De zakelijke opslagspecialist.

Boxx Opslag biedt zakelijke opslagruimtes in vele soorten en maten. Standaard opslagbox (self-storage) en verplaatsbare opslagruimtes die voor je deur worden gereden. Deze verplaatsbare opslagruimtes noemen wij Boxx on Wheels. Verder kun je bij ons ook terecht voor de verkoop en verhuur van garageboxen. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en worden er geen administratiekosten in rekening gebracht.

De beste oplossing voor zakelijke huurders
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Wij bieden verschillende zakelijke opslagruimtes die aansluiten bij iedere opslagbehoefte. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. De zakelijke opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locatie naar keuze. Hiervoor krijg je een opslagbox die schoon en droog is en als huurder heb je uiteraard altijd makkelijk toegang.

Goedkope opslagruimte en gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslag zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere particuliere en zakelijke huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak? Kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de verplaatsbare opslagruimte vaak gratis voor de deur wordt gereden. Hierbij kun je optioneel nog kiezen voor een verhuishulp en lift. Boxx Opslag zorgt er zo voor dat onnodig heen en weer rijden naar de vestiging niet meer nodig is. Het slepen met zware spullen behoort daarmee ook tot de verleden tijd.

Ontvang een vrijblijvende prijsofferte.

Bedankt voor je interesse in Boxx Opslag. Door je gegevens in te vullen wordt er een vrijblijvende prijsofferte opgemaakt.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je denkt. Geef daarom aan wat de reden voor opslag is zodat onze opslagadviseurs je kunnen helpen met een goed en vrijblijvend ruimteadvies waarmee jij zo voordelig mogelijk opslagruimte kunt huren.

Zoek je opslagruimte voor je inboedel of huisraad? Kies dan voor onze speciale InboedelBoxxen met extra veel m2.

Heb je nog vragen? Je kunt ons dagelijks van 9.00-21.00 bereiken op 088 – 262 12 12