Zakelijk opslagruimte huren.

Bij Boxx begrijpen we dat ruimte een potentiële kostenpost is op de bedrijfsvoering. Daarom helpen wij jou als ondernemer met betaalbare, veilige en schone opslagoplossingen die aansluiten op je zakelijke behoeften.

Boxx is de partner voor ondernemers die behoefte hebben aan

  • Archiefopslag
  • Voorraadopslag
  • Opslagruimte bij een verhuizing of verbouwing

Door onze verschillende zakelijke opslagproducten kunnen wij altijd een oplossing op maat bieden en huur je slechts de opslagruimte die je daadwerkelijk nodig hebt.

Onze ervaren ruimteadviseurs kunnen je uitstekend helpen en adviseren bij het huren van een zakelijke opslagruimte. Wij streven na om aan alle  speciale wensen tegemoet te komen.

DE ZAKELIJKE OPSLAGSPECIALIST VAN NEDERLAND.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je zakelijke spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veel goedkoper | Gratis transport

Voordelen van zakelijk huren bij boxx.

Boxx Opslag is een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor patriculieren en bedrijf. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden en inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheidt Boxx zich door het aanbieden van Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

Alles makkelijk zelf online regelen
Dezelfde dag nog opslag huren
Altijd transport opties
Opslag in onze goed beveiligde vestigingen
Laagste prijs garantie

Onze mogelijkheden.

Geen enkele zakelijke opslag aanvraag is hetzelfde. Boxx biedt verschillende opslagproducten, speciaal voor jouw zakelijke opslagbehoefte.

Mini OpslagBoxx
Speciaal voor de opslag van kleine spullen zoals voor de opslag van archief.  De Mini OpslagBoxx is ideaal te combineren met de InboedelBoxx voor spullen waar de vaak bij wilt zijn.

Standaard OpslagBoxx
Beter bekend als self-storage. Je eigen opslagunit in een van onze goed beveiligde vestigingen dichtbij jou in de buurt. Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere opslag. Vanaf 3m3

Boxx on Wheels
Speciaal voor de opslag van inboedels. De opslagunit gratis voor je de deur gereden, door ons gratis ingeladen en gratis gebracht naar een beveiligde Boxx vestiging. Wie wil er nog zelf sjouwen, als wij het gratis doen? Vanaf 5m2

Garagebox
Jouw eigen luxe garage om je zakelijke spullen in op te slaan of te gebruiken als hobby- of werkruimte. Ervaar het comfort van de GarageBoxx, beschikbaar in diverse formaten.

Opslagruimte voor zakelijk gebruik.

Voor zakelijke huurders biedt Boxx de beste oplossing voor de opslag van goederen.

Opslag vindt plaats in onze moderne en goed beveiligde vestigingen.

Je kunt zakelijke opslag huren op de volgende vestigingen:

Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam Noord
Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam West
Amsterdam Zuidoost
Breukelen
Diemen
Rotterdam
Utrecht Zuid
Utrecht Zuidwest
Wormerveer

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Rotterdam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Wormerveer

Plein 13 4
1521 AP Wormerveer

Amsterdam West

Koningin Wilhelminaplein 12 A8
1062 HK Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 30-32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Noord

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amstelveen

Nederhoven 1
1083 AM Amsterdam

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

1551 tevreden huurders gingen je voor.

De zakelijke opslagspecialist.

Boxx Opslag biedt zakelijke opslagruimtes in vele soorten en formaten. Standaard OpslagBoxxen (self storage), mobiele opslagunits die voor je deur worden gereden en de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er geen administratiekosten.

De beste oplossing voor zakelijke huurders
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Wij bieden verschillende zakelijke opslagmogelijkheden die aansluiten bij iedere opslagbehoefte. Zo hebben wij standaard OpslagBoxxen (self storage), unieke verplaatsbare InboedelBoxxen speciaal voor de opslag van inboedel en grote en luxe garages. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locaties. Schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Veel goedkoper | gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp en lift. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.

Ontvang een vrijblijvende prijsofferte.

Bedankt voor je interesse in Boxx Opslag. Door je gegevens in te vullen wordt er een vrijblijvende prijsofferte opgemaakt.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je denkt. Geef daarom aan wat de reden voor opslag is zodat onze opslagadviseurs je kunnen helpen met een goed en vrijblijvend ruimteadvies waarmee jij zo voordelig mogelijk opslagruimte kunt huren.

Zoek je opslagruimte voor je inboedel of huisraad? Kies dan voor onze speciale InboedelBoxxen met extra veel m2.

Heb je nog vragen? Je kunt ons dagelijks van 9.00-21.00 bereiken op 088 – 262 12 12